Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam 96'da "bu takım Şenol Güneş'le şampiyon olacağına olmasın" diyen adamla muhabbet ettim ben..
    Hala Şenol hoca gelmemeliydi diyenler var..ciddiye almamak lazım herkesi..

Örneğin Cyzio hoca nerelerdedir..neden takım şampiyonluğa koşarken,Şenol hocaya 2 iltifat etmiyor..umarım pusuda beklemiyordur..sezon sonu görüşelim demiyordur..böyle negatif elektrikler toplumun her kesiminden veriliyor..cahillik değil bu..
    yorulmak yok...hem içeridekiyle hem dışardakiyle mücadeleye devam.sonuna kadar.
    Entropi İyidir.

Yorum

• TRT 1 maci veriyor

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TRT 1 maci veriyor
        goolllll
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Murat hocam, sana bir şey diyeyim mi , o adam her kimse inan bana inanarak söylemiyordur onu...Diyorum ya bizimkiler her nerden öğrenmişlerse nerden bize bulaşmışsa konuşurken en olmaz cümleyi en olmaz, en dönülmez kelimeyi bulup çıkarıveriyor ağzından....Sonra da sözünden dönmemek adına oluyor muhalif....Döneklik iyi bir şeydir bazen....Hatta bize biraz şattur Mevuzunun buradaki arkadaşların yazdıkları ile ilgisi yok artık....Camiasal problemi konuşuyoruz uşaklar...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Geçenlerde bir bakkala girdim,iki tane kek aldım kasaya geldim.

Parayı ödemek için, usta ne kadar bu kekler diye sordum.

Cevapsepetinun altına yazay...

Bakkalda bu camianın adamı.
            En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
            Erdal Hoş

Yorum

• Laf salatası = Laf kalabalıklığı

Evet Şenol Hoca'nın laf salatası -laf kalabalıklığı- yaptığını düşünüyorum. Çünkü her ortamda bahsettiği adalet anlayışından uzak davranıyor. Ve bu görüşlerimin arkasındayım ister katılın ister katılmayın.

Bana Ceyhun'un onlarca maçtır adamın peşinde koşmak, belini dahi döndürememek, gereksiz faul yapmak, 2 metre yanındaki adama pas atamamaktan başka ne yaptığını açıklayacak var mı?

Şimdi birisi çıkar Liverpool maçında çok iyiydi der. Unutmayın kışlarıda güneş doğar ama kış kıştır. 30 maçın birisinde de iyi oynasın.

3 sezondur takımda kendini geliştirdiğine inanan var mı? Yok. Geriye gittiğini düşünen var mı? Çok. O zaman bu adama forma vermeyeceksin.

Öbür tarafta aylardır idmanlarda canını dişine takıp çalışan adamları es geçmeyeceksin. Onlarada şans vereceksin kazanmak için. Hep aynı oyuncuların üstüne düşmeye gerek yok. Olmuyor işte belli bu.

Adalet lafta kalmamalı.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Üniversite arkadaşımı memlekete götürdüm. Köye çıktık yemek yiyoruz...Çocuk biraz hızlı yer....Dedem aynen şöyle dedi

ora heyvan gibi yema...Korkma yemek var aç kalmazuk....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Onur, aylardır canını dişine takıp forma bulamayan kim var? Aylardır antrenman mı izledin? Hadi izledin bir hoca'nın forma vermekteki tek kriteri antrenman mıdır? Kusura bakma ama pardon demen yeterli idi...Pardon...Çok basit....Pardon....

Yorum

• Bu gün Ceyhun için konuştuklarımızın kat be katı avatarındaki adam için yazıldı...İfadeler de seninkine çok benziyordu...Hatta adamın babasının Şenol hoca'nın arkadaşı olması geyiği bile yapıldı....Etmeyin gözünüzü seveyim...Adil olmayan hiç bir adam oyuncularının "canını dişine takmasını" sağlayamaz....

Yorum

• Ise gitmem gerekiyordu maci seyredemedim,Zafer Yelen oynadimi?

Yorum

• Werder bremen maçı Selçuk yok = Yattara süper
                        Schalke maçı Selçuk yok = Yattara süper
                        Konya torku maçı Selçuk yok = Yattara süper...

Bu sene izlediğim en verimli Yattara ve kimse bana Selçuk un Yattarayı ,Yattaranında selçuğu çok sevdiğini anlatmasın...
                        Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Sınav dolayısıyla maçı izleyemedim. 2'de maç mı olurmuş

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• O zaman da söyledim yine söylüyorum...Bir adama "adil değil" demek görüş falan değildir...Eğer görüş olsaydı görmezden gelirdim katılmadığı halde...Bunun adı görüş değil....Adil olmayan adam hırsızdır....Bilmem anlatabiliyormuyum?

Yorum

• Düşüncem o dur ki; bizim orta sahamızda as oynayan Colman ve Selçuk'un yedekleri ile aralarında çok bariz farklar var. Birbirlerine yakın oyuncular değiller. Kalibre farkları var. Rekabet yaratamıyorlar henüz içeride. Bu yüzden forma alamıyorlar Colman ve Selçuk'tan.

Ama ben Şenol Güneş gibi bir ismin, kariyerinin yanında iyi bir öğretici olduğunu da eklersek onları görmemezlikten geldiğini sanmıyorum.
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Werder bremen maçı Selçuk yok = Yattara süper
                                Schalke maçı Selçuk yok = Yattara süper
                                Konya torku maçı Selçuk yok = Yattara süper...

Bu sene izlediğim en verimli Yattara ve kimse bana Selçuk un Yattarayı ,Yattaranında selçuğu çok sevdiğini anlatmasın...
                                Fener maçı Selçuk var Yattara süper
                                Sivas maçı Selçuk var Yattara süper
                                Örnekler devam eder gider.

Selçuk s.kupa finalide kaptanlık bandının sonradan giren Yattara'ya vermişti.Kimse takıntılı olduğu birine karşı bunu yapmaz
                                Sevmiyor olabilir herkes birbirini sevecek diye birşey yok ama bunu saha içine yansıtmadığı kesin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X