Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesajı alıntılamazsak daha iyi olur bence...Bu arada İbo ne gol attı be ...Murat hocam eleman oynamaya niyetli gibi ne diyorsun?
    Memnun değilim..hala ikili mücadeleleri bırakıyor..2. yarıda da yedek kalacağını düşünüyorum..gücünü tam toplayamadı..bazı iç saha maçlarında ilk 11 çıkabilir..bir de alternatifi bol bir kadro oldu,daha verimli olabilir bu kadro içinde..

ZD dönemindeydi Yattara..harbiden durdurulması imkansızdı..

Daum'un onun önüne 3 kişi çektiğini bilirim..(Tuncay,Ümit Özat,Deniz Barış)
    Herkese Merhaba

Yorum

• Yok ben maçları izliyorum...Ve hala Ceyhun diyorum...Memnunmuyum? Hayır...Hatta geçen maç daha çok sinirlendim...Ama evet hala Ceyhun diyorum....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ceyhun vazgeçilecek bir oyuncu değil ki zaten..stil olarak kısa paslara uyumlu değil gibi görünüyor..ama cüssesinin kapladığı alan bile yeter oynaması için..bence..
        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burdaki hangi yorumun bir futbolcuya faydası olur?

Hiçbiri.

Artık Şenol Güneş'te kimden medet umup kimden ummayacağını anlasın. Yeter bu kadar adelet üstüne laf salatası yaptığı.

şenol güneşe olunca bu tepki anlamıyorum.sen mi öğreteceksin neyi görüp görmeyeceğini.adaletin peşindecilik mi oynuyoruz renktaş?

üsluba dikkat lütfen.Burağa geçen sene 1 ton küfür ettim şimdi Allaha şükür keyifle izliyorum.Demek ki çoğu insanın göremediğini o gördü.ve artık ben kendimi onun tercihlerine bıraktım.kafam rahat şimdi çok şükür.onun adı şenol güneş.o yüzden ceyhun tercihi değil sadece her tercihini eleştiririm ama üslubuma dikkat ederek.
          Entropi İyidir.

Yorum

• hüseyin ligin en isabetli pas yapan oyuncusuydu ama niye ileri oynamıyo diye eleştirdik ceyhun ileri oynamaya çalışıyor çok pas hatası yapıyor diye eleştiriliyor...
            ayrıca hocamıza haketmediği laflar ediliyor...aklıma Ahmet Suat hocamızın şu sözü geldi ve biraz olsun sakinleştim

"...trabzonspor her zaman eleştirilir. trabzonspor benim olduğum dönemde, şampiyonlukları yaşadığımız sezonlarda da çok eleştirildi. iki kupa aldığımızda niye 'üçüncü kupayı da almadınız' dediler. hatta 3 tane kupa aldığımız dönemde bile 'niye dördüncü kupayı almadın' dediler bana. ben de o zaman dedim ki 'statüde 4. kupa yok." oynadığımız statüde olsa belki onu da alırdım...”
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Yok ben maçları izliyorum...Ve hala Ceyhun diyorum...Memnunmuyum? Hayır...Hatta geçen maç daha çok sinirlendim...Ama evet hala Ceyhun diyorum....
              zaten hala Ceyhun diyebilmeliyiz.İnadına Ceyhun.

adam yeteneksiz olsa neyse.yetenekli uşak.bugün bende fitil oldum.delirdim.ama o sorununu atlattığında çok iyi bir orta sahamız olacak.
              Entropi İyidir.

Yorum

• Bu maç için yorum yapılmaz.

Ne zemin çok güzeldi , ne oyuncular çok konsantreydi .

Puan kaybetmediğimiz için memnunum gerisi teferruat .
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Yazmaktan bıkmam...Bu salak oyun bir bilim değil...Kaldı ki bilim sayılan alanlarda bile gerçekte neyin doğru neyin yanlış olduğunun tartışıldığı zamanda, bir futbolcu ile alakalı kendi fikrini mutlak hakikat ilan edip, benim de öyle düşünmediğim noktasında "kör muamelesi" reva gören kardeşlere tekrar tekrar hatırlatacağım....Bu oyunla ilgili bütün yazdıklarınız "sizce" dir....

Bence Ceyhun önemli maçlarda kendisine iş düştüğünde bunun hakkını vermiştir...Ama olması gereken seviyede değildir...Lakin bana göre hala olabilecek potansiyele sahiptir....Maçları seyrediyorum...Kendi gözümle...
                  En son Erdal tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 23:58.
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bugünkü macta yine belli olduku Selcuk gibi en az iki tane daha orta saha oyuncusu sart bu takima, eger sampiyonlar liginde oynarsak. bris,ceyhun,sezer gibileri maalesef sadece tamamlayici oyuncular
                    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Şenol Güneş tam da bu yüzden çok önemli...Bu camiaya futbolu değil kelime seçmeyi öğretebilse büyük hizmet etmiş olacak; zira muhatabını en fazla yaralayacak kelimeyi seçip, özenle kullanmak konusunda hala üstümüze yok....

Yorum

• arkadaslar az relaks olun yav bu ne telas...

yok burak yattaraya kılmıs yok o digerinin mevkisine goz dikmis yok ceyhun torpilliymis barıs topcu degilmis sezer hemen gönderilsinmis hele bir durun yav..

Hepsinin üzerinde bordomavi var..Ve kahramanlar bordomavi giyer...

mukemmel bir takımımız....Mukemmel bir hocamız var....

7 geliyor 7..................

Az sabır yav........
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Selcuk,colman,engin,burak,yattara,jaja,alanzinho,u mut iste bu adamlar ile iyi pas yapip cabuk oynayabiliriz ceyhun ile olmaz.Ceyhunu bence Senol Hoca ikinci yarida oynatmaz.Sezeri denedi denedi ama olmadi iste,sanirim yeni transfer gelecek.Senol Hoca Ceyhuna güvense onu G.b.b , Schalke,Bremen ve Torku Maclarinda oynatip Ikinci yariya hazirlardi ama Sezere bile daha cok güveniyor diye düsünüyorum.Herkesin görüsüne saygim var.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selcuk,colman,engin,burak,yattara,jaja,alanzinho,u mut iste bu adamlar ile iyi pas yapip cabuk oynayabiliriz ceyhun ile olmaz.Ceyhunu bence Senol Hoca ikinci yarida oynatmaz.Sezeri denedi denedi ama olmadi iste,sanirim yeni transfer gelecek.Senol Hoca Ceyhuna güvense onu G.b.b , Schalke,Bremen ve Torku Maclarinda oynatip Ikinci yariya hazirlardi ama Sezere bile daha cok güveniyor diye düsünüyorum.Herkesin görüsüne saygim var.
                            kardesim kusura bakma ama ceyhunu sevmeyebilirsin ama imzana pas hatası kralı diye yazarak rencide etmeninde cidden anlamı yok...

Oda takımın oyuncusu..Eger basarılı olmazsa sene sonu gönderilir olur biter..Simdi gitmesinin ne kazancı olacak takıma?
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selcuk,colman,engin,burak,yattara,jaja,alanzinho,u mut iste bu adamlar ile iyi pas yapip cabuk oynayabiliriz ceyhun ile olmaz.Ceyhunu bence Senol Hoca ikinci yarida oynatmaz.Sezeri denedi denedi ama olmadi iste,sanirim yeni transfer gelecek.Senol Hoca Ceyhuna güvense onu G.b.b , Schalke,Bremen ve Torku Maclarinda oynatip Ikinci yariya hazirlardi ama Sezere bile daha cok güveniyor diye düsünüyorum.Herkesin görüsüne saygim var.
                              Bu işte...Bak şimdi düşündüm mesela evet hoca pek Ceyhun un hazırlıyor gibi durmuyor sahiden de...Bence hata ediyor ayrı mevzu....Demek istediğim ifadeler yaralayıcı olmasın....

Yorum

Şenol Güneş tam da bu yüzden çok önemli...Bu camiaya futbolu değil kelime seçmeyi öğretebilse büyük hizmet etmiş olacak; zira muhatabını en fazla yaralayacak kelimeyi seçip, özenle kullanmak konusunda hala üstümüze yok....
                                Hocam 96'da "bu takım Şenol Güneş'le şampiyon olacağına olmasın" diyen adamla muhabbet ettim ben..
                                Hala Şenol hoca gelmemeliydi diyenler var..ciddiye almamak lazım herkesi..

Örneğin Cyzio hoca nerelerdedir..neden takım şampiyonluğa koşarken,Şenol hocaya 2 iltifat etmiyor..umarım pusuda beklemiyordur..sezon sonu görüşelim demiyordur..böyle negatif elektrikler toplumun her kesiminden veriliyor..cahillik değil bu..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X