Peki,Burak Yılmaz'ın bu maçta Yattara'ya artısı neydi sorabilirmiyim?..Yaptığı o kadar bencilliğe rağmen... Hoca neden Yattara'yı çıkardı..pekala Burak'ın yerinde o da oynayabilirdi..yoksa yattara daha nası kendini sevdirecek ben bilmiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWerder bremen maçı Selçuk yok = Yattara süper
Schalke maçı Selçuk yok = Yattara süper
Konya torku maçı Selçuk yok = Yattara süper...
Bu sene izlediğim en verimli Yattara ve kimse bana Selçuk un Yattarayı ,Yattaranında selçuğu çok sevdiğini anlatmasın...orhan
Yorum
-
Oyuncu tercihlerini eleştirebiliriz pek şık olmasa da adaletsiz davranıyor da diyebiliriz ama bu bize göredir bir başkasına da hiç oynamadan gönderilen Faty'e de haksızlık yapıldı denebilir ama bütün bunlar eleştiri boyutunda kalmalı eğer bu bizde takıntı haline gelirse Burak örneğinde olduğu gibi bir gün acı gerçekler yüzümüze çarpabilir yani yönelmiyelim Hocaya eleştirelim ama hedef göstermeyelim daha sakin olmak da fayda var yoksa zararı biz görürüz
Yorum
-
Hazırlık maçlarında bırakta oynasın Erdal Abi. Bu 3 maçta bile Ceyhun'dan hatta Barış'dan bile kat ve kat üstün olduğunu bana gösterdi.En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 00:58.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearamizda Ts sandigimiz fenerliler var bence ...bazi yorumlar felaket
korkma usagum korkma rengugu belli et senide sevaruk seni de sevaruk
Yorum
-
onur serefe katiliyorum! bide söyle bi durum var! sezer ferhat zafer yelen hatta baris bu takima yedek diye alindi!! sen bunlardan as oyuncu cikartamadin yada cikartmak istemiyorsun! ozaman gönder yerine daha iyi "yedek" al, onlarin as olabilecehini düsün
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki,Burak Yılmaz'ın bu maçta Yattara'ya artısı neydi sorabilirmiyim?..Yaptığı o kadar bencilliğe rağmen... Hoca neden Yattara'yı çıkardı..pekala Burak'ın yerinde o da oynayabilirdi..yoksa yattara daha nası kendini sevdirecek ben bilmiyorum
Takımın içinde sorun yok, bu kadar başarıyı kabullenemediniz bir türlü. Sorun varmış gibi düşünmek istiyorsunuz. Ama bunu hoca adaletsizdir diyerek yapmayınAdaletsizliğin olduğu yerde, kimse 2. lig takımına karşı canını dişine takmaz.
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
takim basari kazandikca ve iddiamiz arttikca öyle görülüyorki ufak eksikler bile cok ucuk elestirilere neden oluyor burda..bu gercekten cok ilginc..
galiba bizim disimizdakiler bizi oldukca iyi taniyorlar..,,kendi ayaklarina sIkar'' bunlar diyorlar hani..
ben korkmaya basladim..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Buyur abi..Aynı maçı izledik..kimseyi yargıladığım yok ama adam daha naapsın...yapabilse Tolga'nın yerine kaleye de geçecekti.....o dereceydi bence..ama saolsun Burak 2 çalım atıp göz boyayaım diye farkın içine etti...
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu da yapmıyalım yorumunu beğenmediğimiz kişileri başka takımlı ilan etmiyelim gereksiz tartışma yaratmıyalım.
tartisma istesem isim yazar o kisilerle konusurdum senol ama gercekten felaket yorumlar
bu takim hepimizin bu kadar kirmak ne diye
benim icim titriyor konusurken adam yerden yere vuruyor ulan lideriz daha ne olsun
Yorum
Yorum