Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buyur abi..Aynı maçı izledik..kimseyi yargıladığım yok ama adam daha naapsın...yapabilse Tolga'nın yerine kaleye de geçecekti.....o dereceydi bence..ama saolsun Burak 2 çalım atıp göz boyayaım diye farkın içine etti...
    Konuyu değiştirelim Armağan dinledin di mi senin çok beğendiğin Gökhan Ünal Türkiyenin en iyi forveti Umut Bulut dedi
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Lidersek hatalara göz yumacak değiliz. Daha iyisini istemeliyiz. Bugün lideriz diye hataları görmezden gelirsek sonumuz hiçte hayrolmaz. Sindire sindire büyümekte yarar var.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuyu değiştirelim Armağan dinledin di mi senin çok beğendiğin Gökhan Ünal Türkiyenin en iyi forveti Umut Bulut dedi
        Dinledim abi..o da döküldü bugün ama Kadıköy'e kadar susuyorum..
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mustafa bugün iyi oynadığımızı mı düşünüyorsun yoksa?
          Ben bugün iyi futbol beklemiyordum ki. Olaya şöyle bakıyorum, sen de öyle bakmalısın bence. Yattara'yı uzun zamandır izlerim, bu kadar oyunun içinde olduğunu görmedim.

Burak bencil olsa da, ne kadar kuvvetli olduğunu gördüm bugün. Kampı iyi geçirmiş.

Ben bunlara bakıyorum. Rehavetin olabileceği bir maçta, belli bir disiplin içinde mücadele eden bir takım gördüm. Bunlar yeterli bana.
          En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 01:06.
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Su yazilanlari gordukce Senol Hoca'ya Allah sabir versin diyorum. Ben olsam boyle taraftarin destekledigi takimin basina asla gelmem. Her sey de art niyet arayan bir taraftar toplulugu olduk.

Yorum

Dinledim abi..o da döküldü bugün ama Kadıköy'e kadar susuyorum..
              O maçtan sonra hep beraber sevinç içinde konuşacaz zaten Armağan
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• O kadar baskı yerken oyuna müdahale edilmeyişini (yanlış edilişini) de gördün mü?

Bu durum benim canımı sıktı mesela.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Lidersek hatalara göz yumacak değiliz. Daha iyisini istemeliyiz. Bugün lideriz diye hataları görmezden gelirsek sonumuz hiçte hayrolmaz. Sindire sindire büyümekte yarar var.
                  peki suana kadar her ,,hatayi'' didik didik ettik de neler kazandik onur ?
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 01:09.
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sıkmadı Onur. Bu maçlara hazırlık gözüyle bakabilmen lazım. Bir şey deniyor olabilir hoca. Önemli olan ligdeki maçlarda nasıl müdahele ettiği.
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Gerçekler ayrıntılarda gizlidir diyorum ve bitiriyorum..zaten bugün maçtan önce o kahrolası 96 maçına tutuldum bakmaz olaydım...son olarak şu badur ve ceyhun'u kiralasak mı ne pek işimize yaramayacaklar gibi duruyor..Mustafa Fener maçına beraberiz aklımdasın
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne bu ya Ceyhun'a linç kampanyası mı başlatıldı haberimiz olmadan
                        Şenol abi o mevkide oynuyor biraz da uzun boyluysan kaderin bu bizim takımda...örnekleri çok...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Şu anda bulunduğumuz konumuzu belki de bu yüzden kazandık.

Şenol Hoca geldiği ilk gün imza atarken ne dedi?

"Hatalarımdan ders aldım."

Kimse %100 haklı, doğru değildir. Benim anlamadığım şey de Şenol Hoca'nın hatalarının görmezden gelinmesi. Adamcağız hatalar yapıyor bunları söylersek ne zararımız olur? Bence hiç bir zararı olmaz.

Eleştirinin olduğu yerde gelişim olur.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Peki,Burak Yılmaz'ın bu maçta Yattara'ya artısı neydi sorabilirmiyim?..Yaptığı o kadar bencilliğe rağmen... Hoca neden Yattara'yı çıkardı..pekala Burak'ın yerinde o da oynayabilirdi..yoksa yattara daha nası kendini sevdirecek ben bilmiyorum
                            Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz...

Bugün sinir oldum Burak'ın bencilliklerine yoksa maç çok daha farklı olurdu bugün birde Şenol Hoca Burak'ı çıkarmak yerine Yattara'yı çıkardı ayrı sinir oldum...
                            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

Şu anda bulunduğumuz konumuzu belki de bu yüzden kazandık.

Şenol Hoca geldiği ilk gün imza atarken ne dedi?

"Hatalarımdan ders aldım."

Kimse %100 haklı, doğru değildir. Benim anlamadığım şey de Şenol Hoca'nın hatalarının görmezden gelinmesi. Adamcağız hatalar yapıyor bunları söylersek ne zararımız olur? Bence hiç bir zararı olmaz.

Eleştirinin olduğu yerde gelişim olur.
                              saglikli bir elestiri haliyle yapicidir ama tersini görmek isteyen icin bir cok olanak var..örnegin yerel medyayi takip etmek olabilir..onlarin da yaptiginin adi ,,elestiri'' oluyor da..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Onların yaptığının adı bulaşıklık, çamurluk oluyor. Neyse ben artık yatayım. İyi geceler herkese.
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Yükleniyor...
                                X