Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 3.Hafta | Konya Torku Şekerspor 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• manisa maci ne zaman ?

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Manisa maçının tarihini bilen var mı?
      Pazar saat 20.00
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burak pas atmak için adammı seçiyor? iki net pozisyonda yattaraya pas atmayan burak son pozisyonda umuta pas attı
        bu yorum cok basit bi dusunce... Burak pas atmadı cunku her zaman bencil dir.. Yattaraya atmadıgı pozisyionlarda kafasını dahı kaldırıp bakmadı kım war kım yok die..

sadece sut atmaya endeksleniyor.. zaten bu fizikle bu yetenekleri ile takımlarda tutunamamasının Turkıye sınırları dısına cıkamamasının sebebi bu.. bu hali yeterli mi? hayır ama faydalı mı ? evet...

son pozisyonda Umut a pas atmasının sebebi ise artık baska sansı yoktu odada arkadaslarının suratına bakabilmesi icin

Yorum

• Mehmet Çakın'ın en iyi transferimiz olduğunu gösterdiği ilk maç.
          Kamp daha yeni bitmiş, çok da iyi futbol beklememek lazım zaten. Böyle maçlarda kazanma alışkanlığını devam ettirmek lazımdı, o da oldu.

Yorum

• Burak hariç her şey güzeldi,Burak'ın da ligde böyle olucağını düşünmüyorum...

Yattara'nın geri dönüşleri ve isteği,Giray ve Glowacki'nin iyi futbolu,Engin'in performansı hepsi umut vericiydi...

Yorum

• Stadın zemini çok kötüydü kesinlikle takımın pas yapmasına - yönde etki yaptı ....

Yorum

• Bu kupa maçlarının özelliğidir bu.Ne takımlar kupadan elenip gidiyor.Beşiktaş bu takıma az daha puan kaptırıyordu.Kimse feleket tellallığı yapmasın.Bu maçlarda önemli olan puandır.Yalnnız şu bir gerçekki bu orta saha lig maçları için yeterli değil.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Berkedogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yediği golde defansın büyük hatası vardı. Tolga özellikle yan toplarda kendini geliştirmiş. Kendi içimizden çıkmış futbolculara daha fazla sahip çıkmamız lazım.
                  Golü yan toptan yedi Pozisyonda refleks namına bir şey yoktu. Bizim çocuğumuz olması eleştirilmemesini gerektirmez.Adam gibi geliştirsin kendini başımızın tacı yapalım.Kullandığı degajların biri de mi isabet etmez.Yok öyle torpil...
                  BÜLENT

Yorum

• bizim Sivas ve Kasımpasa macları dısında rahat oynadıgımız bir mac dahi yokken bazıları bu sene rahat bi mac izleyemicez diye dovunuo... bırakın rahat olmasın.. kanser olalaım.. sonunda yenelimde isterse tum macı 90 da kazanalım... yeterki sampiyon olalım!!!

Yorum

• Sağolsun TRT beni çocukluğuma götürdü.

Bu nasıl bir yayıncılıktır pes valla
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Umarım Şenol Hocanın ortasaha konusunda bir kez daha düşünür. Sezerle Barışla olmaz bu iş

Yorum

• Burak bir asist bir gol atmasına rağmen berbat oynadoı acayip sinrlendim tv başında.
                          Keza ceyhun da oyunu girip ne yaptı onu da anlamadım.
                          Takım olarak çok kötüydük berbat bir top oynadık yattara iyi oynadı
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ahlak zabıtalarının aklından şüpheliyim. Ahlak ölçenlere sessiz kalan yöneticiye de tepkiliyim

Yorum

• Burak kaç tane pas vermedi. Ben 1 tanesini görebildim direkten dönen, iyi düşündü bence.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beğendim, Engin ve Çakırın ara pasları
                                Beğenmedim, (tek tek sayarsam bitmez)
                                çok şey saymana gerek yok.tek kişi bana göre burak.bencilliği başımızı ağrıtabilir di.

Yorum

Yükleniyor...
                                X