Bjk maçını içeride, güzel bir zamanda oynarız inşallah. Sonra diğer 3 maçı kaybedip elensek de olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçbirşey olmaz bursa yener evine döner. izmirli anlamaz futboldan.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala belli olmadi mi fikstur.
Sadece TRT göstermemekte inat ediyor.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldıramadı bence. Liverpool maçında 55'ten sonra oyundan düşmüştük.
Takım kaldırır mı değil, bizim bünyemiz "taraftar olarak" kaldırır mı? diye sorulmuş soru sanırım. Ben öyle düşünüp o şekilde cevap verdim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldıramadı bence. Liverpool maçında 55'ten sonra oyundan düşmüştük.
Beşiktaş dedidiğimiz takım dün zar zor vasat bir takımı elemiş bir takım.
Ben rahat tur atlayacağımızı düşünüyorum.
Yorum
-
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikstürümüz;
1. hafta : Bay
2. hafta: TS- G.antep BB (22 Aralık)
3. hafta: Konya Torku - TS (12 Ocak)
4. hafta: TS- Manisa (16 Ocak)
5. hafta: BJK- TS (26 Ocak)Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Fikstür yükleniyor arkadaşlar nihayet buldum ..BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
Yorum