Bizim sınavda öğleden önceymiş...Öğleden sonra olsa izleyemezdim...İyi kaçarız o gün...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
Manisa Beşiktaş'ı yenerse, Antep Belediye'yle gruptan çıkarız.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Manisa'nın BJK'yi yeneceğini sanmıyorum ama beraberlik bile bizi çeyrek finale taşır diye umuyorum. BJK Manisa ile berabere kalıp, bizde Manisa'yı en kötü 1 farkla bile geçersek BJK'nin gruptan çıkabilmesi için bizi 2 farkla yenmesi lazım. Tabii bizim Manisayı 2-3 farklı yenmemiz durumunda BJK'nin de bizi 3-4 farklı skorla yenmesi gerekecek...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 23:07.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Simao, Hugo Almeida ve Fernandes, lisansları yetişmediği için Manisaspor maçında oynayamayacak.ççççççççç
Holosko gitti.Nihat,Bobo sakat gene Ali Kuçik ve Nobre kaldı.Bence Manisa alır Çüster Kupaya elveda der.Biz Gbb ile çıkarız gruptan."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimao, Hugo Almeida ve Fernandes, lisansları yetişmediği için Manisaspor maçında oynayamayacak.ççççççççç
Holosko gitti.Nihat,Bobo sakat gene Ali Kuçik ve Nobre kaldı.Bence Manisa alır Çüster Kupaya elveda der.Biz Gbb ile çıkarız gruptan.Ona da bir güzel k*pak olur ondan sona
Bekliyorum ya , sezon sonunu Bjknin batmasını bekliyorum resmen"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanisa BJK maçı berabere bile biterse biz manisayı yendiğimizi düşünürsek son maçta BJK nin bizi 3 ya da daha fazla yenmesi gerekecek(manisayı 1-0 yenersek 3 farkla yenmeleri gerekecek)En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 02:36.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimao, Hugo Almeida ve Fernandes, lisansları yetişmediği için Manisaspor maçında oynayamayacak.ççççççççç
Holosko gitti.Nihat,Bobo sakat gene Ali Kuçik ve Nobre kaldı.Bence Manisa alır Çüster Kupaya elveda der.Biz Gbb ile çıkarız gruptan.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecenk-hilbert-toraman-sivok-ismail-aurelio-guti-q7-simao-almeida-nobre
Manisa maçı ilk 11'i
Yusuf Yusuf Lisansları çıkartmışlar yani.Vay çift forvet ve tek orta saha Aurelio bjk bu maçtan sağ çıkamaz."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yusuf Lisansları çıkartmışlar yani.Vay çift forvet ve tek orta saha Aurelio bjk bu maçtan sağ çıkamaz.
Yorum
Yorum