Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En güzel 10 gole Alanzinho'nun Ankaragücü'ne attığı golü koymazsalar almayalım kupalarını
    Umut'un Gaziantep B.B'ye attığı golü unutmamak lazım Mehdi abi.

Yorum

• Manisa ile bir hesabımız var, onu kapatırız. Gruptan kolayca çıkarız.
      Bu arada Bjk diye bir takım var akşam 10 kişi kalan Mersin İdman Yurdunu epey zorlada olsa yendiler. Grupta 2. olabilirler. Dikkate almaya değer.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Şu Antep takımlarından biriyle her sene kupada karşılaşır oluyoruz
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• kendi oyunumumuzu ortaya koyduğumuz sürece çok rahat bu gruptan çıkarız.fikstürümüzde bizden yana son maç beşiktajla olması avantaj bizim için(gruptan çıkmayı son maça bırakmadığımız taktirde) yeter ki kolay maçlarda puan kaybetmeyelim.
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• hayırlısı olsun inşallah yine bu senede kupayı müzemize götürecez

Yorum

• Maçlar
              1.Maç
              10.11.2010
              KONYA TORKU-MANİSASPOR
              G.ANTEP BLD-BEŞİKTAŞ AŞ

2.Maç
              22.12.2010
              TRABZONSPOR AŞ-G.ANTEP BLD
              BEŞİKTAŞ AŞ-KONYA TORKU

3.Maç
              12.01.2011
              MANİSASPOR-BEŞİKTAŞ AŞ
              KONYA TORKU-TRABZONSPOR AŞ

4.Maç
              16.01.2011
              G.ANTEP BLD-KONYA TORKU
              TRABZONSPOR AŞ-MANİSASPOR

5.Maç
              26.01.2011
              BEŞİKTAŞ AŞ-TRABZONSPOR AŞ
              MANİSASPOR-G.ANTEP BLD
              En son 61yusuf tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 14:11.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sene de aynı şey gs ile olmuştu..biz seri başıyken bjk ile neden kendi sahamızda değil de deplasmanda oynuyoruz..bu ne biçim fikstür..kim ödüllendirildi şimdi..
                Haklısın Murat abi.

Seri başı olmanın ne önemi var şimdi?

İkinci torbadan gelen takım ile deplasmanda oynuyoruz.

Yorum

• eğer bir süpriz olmassa bjk ile son maçda liderlik için oynayacaz,
                  deplasmanda oynamamız bncede çok saçma olmuş!!

Yorum

• Manisa ile içerde oynamamız güzel çok ters geliyordu bu takım bize.
                    Bjk maçına rahat çıkarız berabere biter o maç grup lideri oluruz.
                    Bjk ise bana göre gruptan çıkamaz.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Hakikaten biz nasıl seri başıyız neden hep deplasmanda biz oynuyoruz..
                      SÜRMENELİİİ...
                      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle Bir Kelimeyi Hangi Hakla Diyorsunuz ? Bende İzmirdeyim ve İzmirliyim Hiç Hayatınızda Karşıyaka Yada Göztepe Yada Bucaspor Tribününde Maç izledinizmi Bir karşıyaka bir Göztepenin Taraftarının trabzonspor taraftarından daha ateşli Olduğunu Bilmiyormusunuz Bizmi Öğreticez sana Bunları ? İzmirliyim Trabzonsporluyum ama keşke Karşıyaka ve Göztepe gibi taraftarımız Olsa hep bir ağızdan Bağıran..
                        Ben bi keresinde Altay'lı bi taraftarla Altay-Kasımpaşa maçını seyrettim kahvede.Kim yenerse süper lige çıkacak.play off final maçıydı.maç penaltılara kaldı.Altay elendi malesef.Abicim ben böyle taraftar görmedim adam ağlayacaktı nerdeyse.Bi ara Altay 2.takımınız mı diye sordum adam nerdeyse dövecekti beni bizde tek takım vardır, dedi .istanbul takımları ya da diğerlerini tutmayız dedi.İçimden adama hayranlık besledim.Benim için güzel bi hatıraydı ama Altay yenseydi daha güzel olacaktı
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• izmir'de oturan Trabzonsporlular olarak bizim hiç şansımız yok ne karşıyaka grubumuza çıktı ne de buca.komşu şehir manisa çıktı o maçta trabzonda...32.haftayı beklemek zorundayız...
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• bjk ile son maç oynayayacak olmamız çok güzel oldu ayrıca avni aker'de manisa'yla hesabımıza görmüş oluruz, 26 ocak'ta 3'te 3'le inönü'ye gideriz..
                            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Beşiktaş'ı ya Bursa'nın yada bizim gruba verirler demiştim kendi kendime.. Öyle oldu gerçekten. İki Büyük (!) İstanbul takımı aynı grupta oynayamaz nede olsa.

Neyse bizim için sorun yok.. Ligde yendik kupada da yeneceğiz..! Artık takımımız alıştı bu tür karşılaşmalara, önümüze kim çıkarsa çıksın yıkıp-geçeceğiz.

Yorum

• fikstür lehimize olmuş...ilk 2 maçtan 6 puan...hadi en kötü ihtimal manisa 1 puan etti 7 puan..7 puan yeterli zaten çıkmak için..
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X