Herzamanki gibi en kötü kurayı çekme geleneğimiz devam ediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
Bursaspor ile Karşıyaka maçı İzmir'de oynanırsa o zaman görün siz şamatayı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor ile Karşıyaka maçı İzmir'de oynanırsa o zaman görün siz şamatayı.
Uyduruk grup maçlarında bulduk yine önemi yüksek bir maç...
Yorum
-
En Kolay Grub D Grubu.Öbür Grublardan süprizler cika bilir.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Arkadaşlar fikstürleri televizyonda göstermediler gösterseler çekecektim ama uzaktan gösterdilerBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzmir'de.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum