Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• #ertugruldoganistifa
    #fatihtekkeistifa

bu sene böyle geçecek..
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Salihi stoper oynatan aklına senin ben. İstifa et kral.

Yorum

• 4 istanbul takimi önümüzdeki sene avrupa'da olacak. çok büyük yikim oldu bizim adimiza. Bu takima oyuncu getirmekte zor. Avrupa gelirimiz de yok
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Salih’i ve Sikan’ı ayrıca tebrik ederim.

Hadi patlatın bakalım 3 günlük izin, çok yoruldunuz.
          There is no spoon...

Yorum

• Salih'i koyacaksın oynayacak bu saatten sonra. Yanına iyi bir 8 alacaksın onunla beraber pişecek. 1 sezona kalmaz transfer yapar zaten. Ama bizim önce bu çok bilmişleri gönderip yeni bir yönetim ve hocayla beraber yeni bir yapılanma yapmamız lazım. Bizim için değerli oyuncuları elde tutup üstüne ekleme yaparak yeni dinamik bir kadro oluşturmamız gerekiyor.

Yorum

• 24 yaşında gencecik cocukla bu kadar uğraşmak tekke ye yakışmıyor anlamakta çok zorlanıyorum okay ozan mendy lundstram cham bu adamların trabzonspor da işi yok bunu girmemek için kör olmak gerek ...Bir çok iyi stoper batagov iyi bir solbek pedro ... çok iyi 1 altı çok iyi bir 8 .. salih folcarelli yedeklerde bondarenko zubkov Simon moses onuachu .. Yani Uğurcan mbemba batagov reinaldo pedro ... veratti sangare bondarenko ... zubkov moses onuachu bu kadro ilk 2 ye oynatır tabi fatih hoca kendine gelirse

Yorum

• ÖZEL | Fatih Tekke: "95-96 sezonun hocası ben olsaydım, açık ara şampiyon olurduk."

adam böyle bir demeç vermiş geçen yıl.. yeni gördüm ben de..

psikolojik sorunları var bu adamın başka açıklaması yok!!

En son memozcan tarafından düzenlendi; 18.05.2025, 21:39.
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• psikolojik sorunları olduğu verdiği röportajlarda belli oluyor konuşurken mimklerini hareketlerini izleyin yeterli.

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekke: "95-96 sezonun hocası ben olsaydım, açık ara şampiyon olurduk."

ÖZEL | Fatih Tekke: "95-96 sezonun hocası ben olsaydım, açık ara şampiyon olurduk."

adam böyle bir demeç vermiş geçen yıl.. yeni gördüm ben de..

psikolojik sorunları var bu adamın başka açıklaması yok!!

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• bizim camia iyice pısırdı.. eskiden olsa özkan sümer vs devreye girer bişeyler yaparlardı..

bu derin trabzon denilen şey tamamen şehir efsanesidir. özkan hocayla o kavram da tarihe karıştı.. siyasetin kucağındayız..

başkanı istifa ettirecek taraftar ve sosyal medya gücümüz yok, delege güzümüz de yok maalesef..

erto tekkeyi çiğ çiğ yer ama yerine gene avcıyı getirir benden söylemesi!!
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Giren çıkan oyunculardan bağımsız değişikliklerden sonra saha içinin çorbaya dönmesinden çok sıkıldım.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Kadro aşağı kadro yukarı çok konuşuldu da Başakşehir kadrosu bizden iyi demek ki adamlar ne yaptı etti Avrupa bileti kaptı.

Yorum

• Fatih e egosu var dediğimde bana tepki verenler olmuştu. Yine tekrar ediyorum evet egolu ve kapasitesi teknik direktörlük yapacak kadar değil.
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Hedef avrupaya gitmemekti.Sezonu erken açmak istemiyorduk.Plana sadık kal

Yorum

• oysa ne hayaller kurmuştuk..

ateşle barut hikayesi tolunay hoca zamanından beridir fasa fisodur benim için!
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avcıya saydır modasına uyalım. Yahu adam o kepaziliklerle 3 kupa aldı. Birisi 40 senedir aldığın tek şampiyonluk.
                                Hoca kendini bir sistemle bir baları ile ispatlamış bir adam değil ki
                                Tek beklentimiz ruhu ile bir şeyler katarak bizim çocuğun başarılı olması

Avcı aldığı kupadan sonra Doğan ile birlikte bu kulübün fiyat-performans olarak en boktan senelerini yaşamasını sağladı.
                                Senin aklında prime dönem Hamsik-Bakasetas-Wakame-Cornelius-Uğurcan-Edgar-Hugo-Visca kadrosu ile olan dönem kalmış.
                                Bir zahmet sonrasını da alalım...
                                Hala burada Avcı güzellemesi yapanlar var.
                                İbretlik yemin ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X