yok mu bi jakirovic ya bulan nasıl buluyor. bu da ruh hastası çıktı rıza baba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS musleraya penaltı attırmış.Biz yapmamıştık
o pozisyon yüzünden 800 bin euroya aldığımız forvet ıskartaya çıktı( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaz kampını adıyamanda yapsın( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFolcarelli iyi oyuncu bosuna demedim size o kadarS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Trabzonspor bir kez daha Avrupa yüzü göremedi. Söylenecek bir şey yok. Harcanan para 33 milyon Euro... Trabzonspor acilen kongreye gitmelidir. Bu adamlara bir transfer dönemi daha vermek demek, Trabzonspor'u tarihin tozlu raflarına gömmek demektir.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Kuzey Ekspres
@Kuzeyekspres61
ÖZEL | Fatih Tekke: "95-96 sezonun hocası ben olsaydım, açık ara şampiyon olurduk."
Kuzey Ekspres
@Kuzeyekspres61
ÖZEL | Fatih Tekke: "95-96 sezonun hocası ben olsaydım, açık ara şampiyon olurduk."
bunu yeni gördüm ben geçen yıl vermiş demeci!!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6.olan da bir yere gitse onu da beceremeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum