Salih'i koyacaksın oynayacak bu saatten sonra. Yanına iyi bir 8 alacaksın onunla beraber pişecek. 1 sezona kalmaz transfer yapar zaten. Ama bizim önce bu çok bilmişleri gönderip yeni bir yönetim ve hocayla beraber yeni bir yapılanma yapmamız lazım. Bizim için değerli oyuncuları elde tutup üstüne ekleme yaparak yeni dinamik bir kadro oluşturmamız gerekiyor.
24 yaşında gencecik cocukla bu kadar uğraşmak tekke ye yakışmıyor anlamakta çok zorlanıyorum okay ozan mendy lundstram cham bu adamların trabzonspor da işi yok bunu girmemek için kör olmak gerek ...Bir çok iyi stoper batagov iyi bir solbek pedro ... çok iyi 1 altı çok iyi bir 8 .. salih folcarelli yedeklerde bondarenko zubkov Simon moses onuachu .. Yani Uğurcan mbemba batagov reinaldo pedro ... veratti sangare bondarenko ... zubkov moses onuachu bu kadro ilk 2 ye oynatır tabi fatih hoca kendine gelirse
Avcıya saydır modasına uyalım. Yahu adam o kepaziliklerle 3 kupa aldı. Birisi 40 senedir aldığın tek şampiyonluk.
Hoca kendini bir sistemle bir baları ile ispatlamış bir adam değil ki
Tek beklentimiz ruhu ile bir şeyler katarak bizim çocuğun başarılı olması
Avcı aldığı kupadan sonra Doğan ile birlikte bu kulübün fiyat-performans olarak en boktan senelerini yaşamasını sağladı.
Senin aklında prime dönem Hamsik-Bakasetas-Wakame-Cornelius-Uğurcan-Edgar-Hugo-Visca kadrosu ile olan dönem kalmış.
Bir zahmet sonrasını da alalım...
Hala burada Avcı güzellemesi yapanlar var.
İbretlik yemin ediyorum.
Yorum