Kazanamayacağımızı biliyordum, neyse ki izlememişim. Ligde yarı yarıya rotasyon yapan adama ne gerek Avrupa. Ben bilirim kafası bu kulüpte başarılı olamadı, olamaz. Maç başı baktım Draguş tek forvet, dalga geçiyor herhalde dedim. Adam tek forvette batırdı geldiğinden beri, çiftlide iş yapmaya başlamıştı ki şimdi de tekliye döndü. Bu kafa yapısındaki adamla başarı zor. Birisi Visca'yı oynatacağım diye kadroyu çorba eder, ötekisi Sikan'ı oynatmayacağım diye eder. Trabzonspor ellerinde oyuncak olmuş. Başkan, hocanı da al git. İyice mahalle takımına çevirdiniz koskoca takımı.
Bunlar hep Bjelica ya sayip sovdunuz siye oluyor. Neymis buyuk takim topa az sahip olmazmis. B.k var ya topda illa bizde olmasi lazim. Sonra da Senol gunes adama 70 yasinda bunak diye diye adam da en sonunda birakti gorevi. Her hafta ayri bir cilginlik izliyoruz. Bjelica da yrni gelmisken Visca yi falan sag bekte deniyordu. Ama Tekkenin baska seviye. Su Salihi koy ortasahaya bak bakalim kimden kotu oynayacak. Neyse seneye Tekke kendi adamlari aldirsin bir kumar oynayalim bakarsin tutar.
Yorum