Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih geldiğinde öyle bir ortam yarattılar ki. türk ligini takip etmeyen birisi klopp, ancelotti geldi sanacak. sırf taraftarın gazını alıp başarısız sonuçları unutturmak adına apar topar fatih jokeri piyasaya sürüldü. ben o zamandan beri trabzonspor seviyesindeki bir takım için yetersiz olduğunu defalarca kez yazdım. verilen demeçler abdullah avcı'nın birebir kopyasını andırıyor. biz herhalde başka bir trabzonspor izliyoruz bu geriden oyun kurmalı ayağa paslı berbat leş futbola taraftar stada gelmez. bu takım 75 gol atacaksa 50 gol yesin hiç sorun değil. yeter ki göze hoş gelen futbol olsun. ben bu fatih'in oynattığı futbolu izlemek için stada gitmem. şenol güneş döneminde oynadığımız futbola bak bide şuan ki futbola bak. takım resmen daha da geriye gitti. bide fatih geldiğinde küme düşüyorduk diyenler var. gören de son 4 sıradaydık sanacak. geldiğinde sadece alt taraf ile puan farkı azdı şuan ne oldu ilk 5 e mi soktu takımı. 11.sırada aldığı takımı 8.yaptı. uzun lafın kısası bu hoca bu yönetim ile devam edilen her dakika trabzonspor'a zarar verir.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol hoca teknik adamlığının zekatını verse f. tekke rıza kadar takım yönetir bu ligde..

biz her anlamda attan inip eşeğe bindik!!
      Hahahaha o yuzden deplasman maci kazanamadik

Su serol poliannaciligina da bitiyorum
      Bir anamiza sovmedigi kaldi nasil bir ask ki bu her ortamda savunulabiliyor

Bu arada serolun teknik direktorluk zamani gecti tipki fatih terimin mustafa denizlinin gectigi gibi

Ha bubarada yardimciligi icin emre belezoglunu layik goreng adama bu bagliligi gorunce insan dusunmeden edemiyor

Serol ile akrabalik baginiz kacindi nesilden 1. Mi 2. Mi
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Su serol guzellemesi yapan taraftarimsidan tiksindim artik

Bu adam seni asagiladi mi asagiladi
        Bu adam bu takima defalarca geldi mi geldi
        Yeter da yeter hep serol mu yiyecek biraz da baskalari yesin

Ulan ellie kere dedik trabzonspor olmasa en fazla bir lisede mudur yardimcisi olacak adam her soylemine her yaptiklarina hatta her basarisizligina fragments kayitsiz sartsiz destekci bulabiliyor

Boyle bir baglilik yabanci gelmiyor ama yine de sasiriyorum

Bu adam bitti gitti TS onun babasinin mali degil ki olene kadar para kazansin buradan

TS serola borclu degil her defasinda fazla fazla parasini aldi.
        Bitti gitti

Yeter artik serol guzellemesi
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancinin herhangi bir huy sorunu yok, sorun bizzat Taraftar, daha da önemlisi mamasinin kesilmesini istemeyen yerli Kafalarda. Örnek mi? Sirf kendi yerlisi (Avci) gelsin diye Takim kac hafta Santraforsuz oynamadi mi??
          Serol gures aylarca batagovu oynatmadi

Cok boyyuk hoca canim
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Şenol Güneş hocalığının zekatını kendisine verseydi de iki alt ligdeki İskederun'u, küme düşen Hatay'ı deplasmanda yenebilse, kendi sahamızda yenilmese, 10 kişilik Göztepe'ye kaybetmeseydi.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosyal medyada Tekke'yi savunanlar,yedirmeyiz diyenler bence bunu niye yaptığını bilmiyor.İyi futbolcudan hatta kulübün efsanesinden iyi tekmik direktör olur diye bir kural yok.Tekke'yi hangi özelliği kredisi yüksek yapıyor bunu anlamak da güç.İstanbulspor ve Alanyaspor'dan gönderildi diye biliyorum.Trabzonspor'a bir başarısı olmadan geldi.

Aynı jenerasyon olduğu için örnek veriyorum.Okan Buruk Gs'ye Akhisar ile kupa şampiyonluğu ve Başakşehir ile lig şampiyonluğu apoletiyle geldi.Gs'de iki şampiyonluk aldı,haftasonu üçüncüyü alacak.Ama Ocak Şubat gibi gs'liler gitsin diyordu.Onlar niye 13.oldukları sezondan sonra şampiyon oldu,biz niye şampiyonluktan sonra dibe vurduk bunu anlayıp,çözmezsek daha çok final kaybederiz.
              Yoruma katılıyorum.

Ancak bir kelimeyle ilgili düşüncemi belirtmek istiyorum.

Efsane, en sevdiği işi futbolculuğu yaparken madden dünyaları kazanana denmez.

Kulüpten milyonlarca euro kazanacaksın, sahip olduğun tüm itibarı kulüp sana verecek ve bir biçimde efsane olacaksın! Hayır, kazancının hakkını veriyorsan iyi profesyonelsindir.

Gerçek efsane kimdir? Gerçek efsane sensin hemşerim, benim gerçek efsane, benim gibi on binler ...

1 lira menfaati olmayıp, kulüpten hiç bir zırnık almayıp kazanamayıp; çoluk çocuğu işi gücü bırakıp kelle koltukta yüzlerce km yol gidip gırtlak patlatıp, içinde kahırla iç sıkıntısıyla uykusuz perişan eve dönmeye çalışan benim efsane!

Sahada kendimizi görmek istedik, biz gibi yırtınan baş eğmeyen bir topluluk... Yoktu hiç alakası yoktu bu hislerle, üstünde formayla, o formayı giyinmiş bulunan profesyonellerin!

Üzüntü, öfke hepsi birbirine girdi hepimizde ve sanırım bir süre atlatamayacağız bu hali
              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• 1100 KM yol gidip , izlemek istediğimiz futbol bu değildi .

Stadı 80. dakikada terk etmek durumunda kaldık .

Hocayı ve takımı eleştirmeden önce , son derece rahatsızlık duyduğum bir kısma değinmek istiyorum.

Ortada mutlak ulaşmamız gereken bir kupa varken , taraftarların bizim bulunduğumuz grup ve vira haricinde stada resmen oturarak maç izlemek için gelmesini benim içim kaldırmıyor.

Bu şekilde maç izleyecekseniz gelmeyin kardeşim. Bu taraftar bu ruhsuz hale ne zaman geldi ? Kim getirdi ?

Maç ın son çeyreğine doğru Ertuğrul Doğanı istifaya davet ediyoruz , yine bizim haricimizde bağıran yok . Yıldım resmen. Trabzonspor kulübünün tribüncülüğünün bitmiş olduğuna bir kez daha canlı gözlerle şahitlik etmiş oldum.

Gelelim maça , Batagov sakatlandığında eyvah yandık diye düşünmüştüm . Zira Osimhen ile sahada savaşıp ayakta kalabilecek bir tek o vardı . Batagov ' un yerine geçen takozun osimheni tutamayacağı o kadar barizdi ki , Fatih hoca bu tercihi nasıl ve hangi kafayla yaptı çok merak ediyorum. Zaten ilk karşılaşmalarında da golü yedik .

Takım kontra diye bağrıyor , sol kanatta Nwakaeme , Sağ kanatta Zubkov , 10 numaraya yakın Ozan var Güler misin ağlar mısın ?

Visca , Sikan ve Draguş takviyeleri erken gelse ve ileri uçtaki Banza her ne kadar kötü olsa dahi sahada kalsa belki bir şeyler yapabilirdik.

Bunun yerine hoca , takımın en çalışkanlarından biri olan Sikanı oyuna almamayı tercih etti .

Fatih Hoca ' nın takıma gelmesini en çok isteyenlerden biri olarak , umuyorum ki bu bir takıntı değildir.

Aksi bir durum mevcut ise , tünelin sonu karanlık .

Yorum

• Fatih Tekke'yi Şenol hocaya tercih etmiştim. Tekke'nin hayalini gerçekleştirecek olması, hırsı vs bu koltukta elinden geleni yapıp başarıya ulaşacağına inanmıştım. Ama bu amatör duyguların yeterli olmadığını hızlıca tecrübe ettik.

Artık şu Şenol Güneş veya Avcı güzellemelerini bırakalım. Dön geri dön geri. Bir o gelsin, bir o gelsin. Aklı başında takımı gerçekten toparlayıp bir formatta oyun oynatabilecek, elindekilerden max faydayı alabilecek bir adam aransın. He tabi önce başkan denen arkadaş gidecek bunlar sonraki süreçler.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Fatih hocaya oyuncu olarak saygımız sonsuzdur. Efsanedir ama kendini iyice pişirmeden henüz herhangi bir başarısı yokken taraftar baskısı ile gelmiştir. Taraftarın verdiği zarardır. tamam bu sene oldu bitti diyelim ama Fatih hoca ile başlarsak her ne transfer yapsada seneyide kaybedeceğimiz aşikardır. bu yönetimin üç yılda hiçbir başarısı olmadığı gibi Trabzonsporu ve ona gönül verenleride rezil etmiştir. hala seneye başlamaları kendilerinde bu cesareti görmeleride akıl tutulmasıdır. tamam kadro rezil olabilir ama bu kadarda ruhsuz olmaları hocaya yazar. ligin kalan maçlarında Fatih hoca kendini kurtarmak için ne kadar genç varsa sahaya sürecegini sanıyorum. çünkü bu oyuncu ve oyun anlayışı ile kalan maçlarıda kazanamaz. en azından geçlere önem verdim diye göz boyamaya çalışacaktır. acilen yönetimin değişmesi gelen yönetiminde iyi bir hoca ile onun öngürüsünde transferler yapması gerek
                    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hahahaha o yuzden deplasman maci kazanamadik

Su serol poliannaciligina da bitiyorum
                      Bir anamiza sovmedigi kaldi nasil bir ask ki bu her ortamda savunulabiliyor

Bu arada serolun teknik direktorluk zamani gecti tipki fatih terimin mustafa denizlinin gectigi gibi

Ha bubarada yardimciligi icin emre belezoglunu layik goreng adama bu bagliligi gorunce insan dusunmeden edemiyor

Serol ile akrabalik baginiz kacindi nesilden 1. Mi 2. Mi
                      kardeş yaşınız 37 gözüküyor ama ergen gibi konuşuyorsunuz. ben şenol hoca çok süper demedim, teknik adamlığının zekatını verse dedim yani kırkta birini verse tekke çok uzun yıllar bu ligde ekmek yer dedim. buradan polyannacılık değil de olsa olsa tekkenin teknik adam olmadığını çıkarmanız gerekirdi.. hiç bir akrabalık bağım yok kendisiyle, ağır şekilde eleştirdiğim de olmuştur..

sonuç olarak üslubu lisan aynıyla insan..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• f. tekke sikan hızlı düşünemiyor ve oynayamıyor gibi bir kaf etmiş..

bizdeki basın mensuplarının telegol izlemekten beyinleri yandığı için bir tanesi de soramamış sanırım: okayın düşünmesi ve oynaması hızlı mı diye..

ya da sikan yerine oynattığı draguşun düşünmesi var mı diye??

acilen ertonun sonrasında da f. tekkenin gitmesi lazım. yoksa bu camia daha da reil zamanlar yaşayacak!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ÖZEL | Galatasaray ile Trabzonspor arasında kupa finali öncesi transfer görüşmesi gerçekleştirildi. Trabzonspor, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu’nu istiyor, Berkan Kutlu’ya da ilgi var. Galatasaray’ın da Trabzonspor’dan istediği bir isim var, Halil + para takası konuşuluyor

böyle bişey doğru değildir değil mi? yok yok değildir. bizimkiler bu kadarını da yapmaz canım!!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

ÖZEL | Galatasaray ile Trabzonspor arasında kupa finali öncesi transfer görüşmesi gerçekleştirildi. Trabzonspor, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu’nu istiyor, Berkan Kutlu’ya da ilgi var. Galatasaray’ın da Trabzonspor’dan istediği bir isim var, Halil + para takası konuşuluyor

böyle bişey doğru değildir değil mi? yok yok değildir. bizimkiler bu kadarını da yapmaz canım!!
                            Allah akıl fikir versin. Bunun akıldan dahi geçirilmesi vasıfsızlığın göstergesidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

ÖZEL | Galatasaray ile Trabzonspor arasında kupa finali öncesi transfer görüşmesi gerçekleştirildi. Trabzonspor, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu’nu istiyor, Berkan Kutlu’ya da ilgi var. Galatasaray’ın da Trabzonspor’dan istediği bir isim var, Halil + para takası konuşuluyor

tam fatih tekkelik transfer karşılıklı şiveli şiveli konuşurlar. Üstelik halil sikan dan hızlı düşünüyormuş. Hergün sudoku çözerek düşünme hızını geliştiriyormuş.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• durum çok kötü seneye sportif başarısızlıkta sıradanlaşma hızımız artar.Risk alacak yada deneme yapacak vaktimiz yok.

Diese ist die Profilseite des Trainers Marco Rose. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.

ne yap et kandır getir.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X