Milyon tane eleştiri getirelebilir, peki çözüm ne?Ozan, Okay, Mendy, Cham takımda olmamalı.Waka ve Visca kulübede olmalı.İyi bir golcü dışında transfer yapılmamalı, tüm boşluklar gençlerle doldurulmalı.Bunun için bir ekip kurulup gençler mental ve fizik olarak hazırlanmalı.Kaybedeceksek böyle kaybedelim.Başka şansımız yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Abdullah Avcı: Batagov genç bir oyuncu. Eksikleri var. O yüzden oynatmıyorum.
Fatih Tekke: Sikan genç bir oyuncu. Eksikleri var. O yüzden oynatmıyorum.
Gördük Batagov'un eksiklerini. Osimhen'i bile durdurabilen bir stoper.
Sikan'a gelince. Alanya ve Kasımpaşa maçlarında Sikan'ın 4 gol katkısı var. Zaten toplamda 5 gol attık o maçlarda. O iki maçı kaybetsek şu an 42 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde olacaktık. O maçlarda Sikan'ı oynatmasının sebebinin "Sikan Sikan diyorsunuz, alın buyrun Sikan" demek istemesi olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Planı da boşa çıktı. Adam çıktı 4 gol katkısı yaptı. Yine de kesik yemekten kurtulamadı. Sanki takımın geri kalanı mükemmel de sadece Sikan'ın eksikleri var.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Gs orta sahasını pasifize edecek bir taktik bu maçı farklı yapabilirdi.Solda Dragus,santrafor arkası Sikan ile başlayıp pres gücü yüksek ön alan bir seçenekti.Uğurcan ve stoperlerle uzun oynayıp,alamadığın toplarda çabuk pres ile gs savunmasını rahatsız etmek ve kapılan toplarla geçişten gol bulmak bu maç için en akılcı taktik gibi duruyordu.Tam Gs'nin istediği bir anlayışta oynadık.En son Larking tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 17:03.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs orta sahasını pasifize edecek bir taktik bu maçı farklı yapabilirdi.Solda Dragus,santrafor arkası Sikan ile başlayıp pres gücü yüksek ön alan bir seçenekti.Uğurcan ve stoperlerle uzun oynayıp,alamadığın toplarda çabuk pres ile gs savunmasını rahatsız etmek ve kapılan toplarla geçişten gol bulmak bu maç için en akılcı taktik gibi duruyordu.Tam Gs'nin istediği bir anlayışta oynadık.
Yorum
-
Çok kötü planlanmış bir maç. İlk dakikalarda golü yemenin etkisi olsa da maçın içine girememek kabul edilebilir değil. Kimse kupayı alamadık diye serzenişte değil. Hiç bir varlık gösteremediğimiz için isyandayız. Nasıl olabilir böyle bir şey yahu. Adamlar orta saha çizgisine savunma hattı kuruyor. 2 top arkaya atamıyorsun. Yapılan yanlışlarda ısrarla devam.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs orta sahasını pasifize edecek bir taktik bu maçı farklı yapabilirdi.Solda Dragus,santrafor arkası Sikan ile başlayıp pres gücü yüksek ön alan bir seçenekti.Uğurcan ve stoperlerle uzun oynayıp,alamadığın toplarda çabuk pres ile gs savunmasını rahatsız etmek ve kapılan toplarla geçişten gol bulmak bu maç için en akılcı taktik gibi duruyordu.Tam Gs'nin istediği bir anlayışta oynadık.
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Marcelinho 2006 yazinda bize geldiginde Almanyada Hertha Berlin de ligde 12 gol 12 asist yapmisti. Brezilya milli takimi gecmisi vardi. Abdullah Avci nin hocasi Ziya Dogan on numara oyuncusunu solbeke koymustu. Aslinda Sebastiano Lazaroni getimisti onu ama 4. hafta sonunda 4 puanimiz varken bu adamlari ben aldirmadim diyince Lazaroni kovulmustu. Syzmkoviak ve Marcelinho devre arasi Ziya Dogandan oturu kulupten kacmislardi. Syzmkoviakin baska sorunlari da vardi ama Ziya Dogan da bir etkendi. 2006 yazinda Syzmkoviak Polonya milli takimi ile dunya kupasinda iyi oynayinca adi Juventus ile anilmisti. Abdullah Avcinin diger hocasi da Aykut Kocamandi. Avci, Dogan, Kocaman ucu de kabiz futbolun fikir babalari. Hatta hatirliyorum Marcelinho gelir gelmez Yattara ile kanki olunca sacini Yattara nin sac renginden boyamisti. Gol atinca Yattaraya kosmustu falan. Marcelinho hem Adrina hem de Jaja ile top diye oynardi. Takima gelen en iyi on numara kendisi.
Ziya Doğan'da yaşadığımız problem Marcelinho veya Ayman değildi. Adamın aklı İstanbul'daydı. İnşaat işine girmişti. Detaylarını özelden yazıyorum sana.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 18:45.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinamo Kiev böyle oynadı. Gerçi Gs o dönem bu kadar formda değildi. Yine de adamlar istediklerini aldı.
Ziya Doğan'ın ilk dönemi hiç de kabız değildi. On üç on dört maçlık galibiyet serisini tekrar edebildik mi, hatırlamıyorum. Rakibi yarı sahımıza geçirmeden, gayet pozitif bir oyun oynatmıştı. İki sezon önceki kötü durumdan gençleşmiş / yeniden yapılanmış Aybana takımını modifiye etmişti.
Ziya Doğan'da yaşadığımız problem Marcelinho veya Ayman değildi. Adamın aklı İstanbul'daydı. İnşaat işine girmişti. Detaylarını özelden yazıyorum sana.13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikan'ı üç gün önce yine gs'ye karşı sahaya attığında s.çmamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü planlanmış bir maç. İlk dakikalarda golü yemenin etkisi olsa da maçın içine girememek kabul edilebilir deÄŸil. Kimse kupayı alamadık diye serzeniÅŸte deÄŸil. Hiç bir varlık gösteremediÄŸimiz için isyandayız. Nasıl olabilir böyle bir ÅŸey yahu. Adamlar orta saha çizgisine savunma hattı kuruyor. 2 top arkaya atamıyorsun. Yapılan yanlışlarda ısrarla devam.
Arkaya top atilsa bile oraya hizli depar atabilecek sikan yedek aradan sizacak tecrubeye sahip visca yedek ileride baski pres yapip defansi rahatsiz edecek enis destan sakat tek ayakli final macinda anadolu takimlari gibi haddini bilerek oyun bozarak rakipten daha fazla kosan bir oyun tarzi ve kadrosuyla oynayabilirdik malesef biz su anda gs kadar etkili top oynayarak onları yenecek durumda degiliz cok iyi gunumuze! rastlarsa ugurcan devlesirse futbol sansi biraz yanimizda olursa ancak yenebilirdik
Kotu olan derbilerdeki ozguvenimizi kaybettik
Yorum
-
Sosyal medyada Tekke'yi savunanlar,yedirmeyiz diyenler bence bunu niye yaptığını bilmiyor.İyi futbolcudan hatta kulübün efsanesinden iyi tekmik direktör olur diye bir kural yok.Tekke'yi hangi özelliği kredisi yüksek yapıyor bunu anlamak da güç.İstanbulspor ve Alanyaspor'dan gönderildi diye biliyorum.Trabzonspor'a bir başarısı olmadan geldi.
Aynı jenerasyon olduğu için örnek veriyorum.Okan Buruk Gs'ye Akhisar ile kupa şampiyonluğu ve Başakşehir ile lig şampiyonluğu apoletiyle geldi.Gs'de iki şampiyonluk aldı,haftasonu üçüncüyü alacak.Ama Ocak Şubat gibi gs'liler gitsin diyordu.Onlar niye 13.oldukları sezondan sonra şampiyon oldu,biz niye şampiyonluktan sonra dibe vurduk bunu anlayıp,çözmezsek daha çok final kaybederiz.En son Larking tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 19:19.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
16 ŞL maçı oynamış oyuncuyu Arif,Ali Şahin ve Salih'le aynı kefeye koyan Tekke 18 yaşındayken Şenol Güneş onu oyundan aldı diye sahada sinir krizi geçirmişti.
24 yaşındaki Sikan'da ona göre eksikleri olan genç oyuncu.
Basın toplantısındaki vücut dili game over diyor.En son Larking tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 20:07.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum