fatih geldiğinde öyle bir ortam yarattılar ki. türk ligini takip etmeyen birisi klopp, ancelotti geldi sanacak. sırf taraftarın gazını alıp başarısız sonuçları unutturmak adına apar topar fatih jokeri piyasaya sürüldü. ben o zamandan beri trabzonspor seviyesindeki bir takım için yetersiz olduğunu defalarca kez yazdım. verilen demeçler abdullah avcı'nın birebir kopyasını andırıyor. biz herhalde başka bir trabzonspor izliyoruz
bu geriden oyun kurmalı ayağa paslı berbat leş futbola taraftar stada gelmez. bu takım 75 gol atacaksa 50 gol yesin hiç sorun değil. yeter ki göze hoş gelen futbol olsun. ben bu fatih'in oynattığı futbolu izlemek için stada gitmem. şenol güneş döneminde oynadığımız futbola bak bide şuan ki futbola bak. takım resmen daha da geriye gitti. bide fatih geldiğinde küme düşüyorduk diyenler var. gören de son 4 sıradaydık sanacak. geldiğinde sadece alt taraf ile puan farkı azdı şuan ne oldu ilk 5 e mi soktu takımı. 11.sırada aldığı takımı 8.yaptı. uzun lafın kısası bu hoca bu yönetim ile devam edilen her dakika trabzonspor'a zarar verir.

Yorum