Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valahi yazık! Bakın sizi bilmem ama ben maçı hiç heyecan stres yapmadan izledim.
    Çünkü ezilerek yenileceğimizi biliyordum.
    Topçuların sadece 40 dakikalık bir oyun oynayabilir. Koşamıyorlar, kondisyon sıfır, hırs yok, azim yok!
    Bunları biliyordum zira.

Fakat siz bilseniz de görmüyordunuz! Bu takım satılacak ağalar! Arabic TS kurulacak amaç bu! Ama sanırım henüz iyi bir alıcı bulunamadı.
    Hesapta şampiyonluktan sonra Arabic Trabzon projesi kapsamında şehirle birlkte takım da satılacaktı ama CL ön elemeden elenmek işleri bozdu.
    Şimdi o yüzden bir kimse cesaret edip başkanlığa adaylığını koyamaz! Koydurmazlar.

İyi uykular...
    Keşke satın alacak birileri bulunsa. Futbol kaliteli oyuncularla oynanıyor. Bu sene osimhen gsyi şampiyon yaptı. Osimhen de para ile alınıyor hem de çok para ile.
    Mancester City vb. birçok örneği var.
    Ama bizi herhangi birinin alacagini sanmiyorum. Önce GS, FB ,bjk filan satılır en son sıra bize gelir. Çünkü bizde öyle garip bir traftar kültürü varki, bir de derin Trabzonspor . O yüzden en son biz satiliriz. Biz öyle doğru işlerin yapılabileceği bir klüp degiliz. Küçük kavgalarla, kendimizle kavga eder zaman geciririz.

Yorum

• he fatih hocaya şöyle bi eleştiri yapılabilir madem takımın ortasahası aşırı o zaman farklı bişey denersin 3lü oynarsın çift santrafor oynarsın ne bilim farklı bişey yaparsın ki fatih hoca 3lü oynatmış birisi neden hiç denemedi bu sezon anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tekke düşmanlarına gün doğdu

problem değil

zaman tekkeyi haklı çıkaracak

göreceğiz yeni sezonda ne olacağını
        Tekko dan çok ümitliydim. O da ekstrası olmadığını gösterdi. 6 milyon euro verdiğin Sikan ı da oynatmıyor. Oynatılmayacak bir oyuncuda değil. Biz Tekko nunda karakaşına karagözüne hayran değiliz. Kapasitesi yoksa o da gider bu kadar basit. Bizim takıma hayrı yoksa başka bir takımda istediği kadar da haklı çıkabilir. Hatta Erto ile bir kulüp satın alıp istedikleri kadar haklı çıkabilirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ...
          En son alper* tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 00:07.

Yorum

• Menzil ne alaka ?
            Aslı astarı var mı ? Yok mu ?
            varsa hadi eyvallah
            Şu daha geçen 15 milyonluk araba , tahsisli , ana haberlere çıkan sosyal medyada dönen hikaye de oraya bağlanır o zaman
            ben ofluyum ihtiyacım yok , dini bilgim bana yetiyor Allah’a şükür
            burası Trabzonspor , Sürmenespor ofspor değil
            yanlış tercih
            çekersin böyle 0-3

Yorum

• Bu patates devam etsin ederin 3 5 katına yeni Lunilere Okaylara Serdarlara hazır olun.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• sikanı da daha üç gün önce izlemedik mi yaa
                bir yetersizin yerine başka bir yetersiz üzerinden birbirimizi yemekle geçti üç yıl
                lanet olsun ya
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• hoca, işin gereğini yapamıyor malesef. ama trabzonsporun asıl problemi ynetim. bu donbili satılık bir truva eşeği

Yorum

• herkese geçmiş olsun 3. abdullah avcı dönemi başlıyor. ben bunun olacağını aylar önce yazmıştım. bütün senaryo baştan aşağı abdullah avcı'yı getirmek üzerine kuruluydu.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tüm bu hengemade Mendy kadar fiziğine aykırı bi oyuncu görmedim. Fiziğe bakıyorsun atletik adam yiyen ciğersiz orta saha gerçekte Barış Memişin 20 cm uzunu

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeş arkadaşa cevap vereceksin ozelden yaz. başka fikrin varsa ayrıca belirt.
                        Kardeş sen de bu tür cevaplari verenlere cevap vereceksin önce. Sürekli dini değerlere, Trabzon şehrine ciddi ve hakarete varici eleştiri yapanlara cevap vermeye calisiyorsunuz sadece. Yapmayın bunu. Ya futbol dışı yazan herkese cevap yazin, ya da bence susun. Tarafinizi koruma ve kollamaktan vazgeçin, birwz adil olmaya çalışın.

Yorum

• Seromoniye çıkmamak neyin kafası la kime tepki gösteriyorsunuz???
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Söyleyeceğin karşıt bir argüman varsa konuş. Yoksa kapa çeneni otur aşşağa.

Aydın deyince senin kafanda bok yiyen adamlar canlanıyorsa o senin gibi insanları doğurup yetiştirip medeni toplum içine salan annenle babanın sorunudur.

Ayrıca ağzımdan herhangi bir yeri hedef gösterecek söz çıkmamıştır. Hayal görme.
                            dostum, sakin ol. herkes gergin. kırıcı olmayalım

Yorum

• Batagov ciktiginda mac bitmisti o kadar aciz bir takimiz osimhen sovunu yapti ikinci yari okaymis viscaymis mendymis kosmuyorlar bile birak adam tutmayi falan, bunlarla uzerimizdeki forma sayesinde ligde kaldik. mendy okay ozan cham bitik visca vs bunlar bu saatden sonra bodrum da konyada falan oynarlar en fazla kadro degeri sizi yaniltmasin 1 liralik adama 5 lira verdikleri icin kadromiz degerli gozukuyor o kadar bombos bir takim bugun u 19 sahaya ciksa daha fazla reaksiyon verir en azindan mucadele ederdi eminim..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Terbiyesizlik yapma.
                                önüne dön!
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X