Kadro komple yenilenmesi gerekiyor, birkaç kişi dışında tüm oyuncular çöp..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehem uyumsuz hem kalitesi düşük oyunculardan kurulu bi takımız
Yorum
-
İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.yarının başı bize 2.golü yediren hakem oç
Bu gölden sonra gs ye karşı dönmezdi maç
Ertuğrul doğan istifa.....S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım ayağa kalkamaz. Bu takım bitmiştir. İçerik olarak bitmiştir, değer olarak bitmiştir.
Bu takım benim Trabzonspor'um değil. Bu takım sadece benim açımdan değil, aydın, dünyaya geniş perspektiften bakan, hoşgörülü, gelişime açık kimsenin takımı değil.
Bu takım kimin biliyor musun? Yukarıda hayatında görmediği adamlara yunan soyu diyen anlayışın, o ahlakın takımı. O çocugu da suçlamıyorum. O da öyle büyümüş.
Ama kusura bakmayın, Trabzon şehri ve Trabzonspor takımı dönüşmüştür. Bugün memlekette birçok şey dönüşmüş durumda. Trabzonspor da bundan nasibini aldı.
Şahsen maç bittiğinde tribünlerde milleti tehdit eden meşhur top sakallı bir kişi var, onu kulübede gördüm. Şaşırmadım ama çok üzüldüm.
O adamın, Jan Mari'nin vs benzeri adamların tuttuğu takımı tutmak benim için bir utanç sebebi olabilir ancak.
Trabzonsporlu dendiği zaman makul hemen her insanın kafasında canlanan imajın içinde olmak isteyen varsa buyursun olsun.
Allah'a emanet.
Yok menzilmis, yok hoca imiş.
Şurada oturun adam gibi futbol konusacaksaniz konuşun. Futbol hariç ,maşallah herşeyi konuşuyorsunuz forumda. Ne çok seviyor herkes felsefe yapmayı. Keşke içi dolu olsa da insanlara birşeyler sunabilseniz. Ama hep içi boş, ezber cumleler.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün sorun kadro kalitesi değil. 1 tane organize atağın yok. Taktik yanlış, diziliş yanlış, oyuna hamle zamanlaması yanlış, hamleler yanlış. 1 tane doğru şey olmadı sahada. Tek maç ile lig maratonu karıştırılıyor. Kötü bir takım 1 maç kazanabilir ama 1 sezonu kazanamaz. 20 kilo yük kaldırabiliyorsan 100 kilonun altına girmeyeceksin. Bugün biz taktik anlayışta onu yaptık. Olmayacak oyunu oynadık. 2 hoca yemiş oyunu oynamaya çalıştık, 3 oldu.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenilgilere alıştığımız için kupayı kaybetmek bile koymadı, bünye bağışıklık yapti
eskiden olsa
vallahi aynı şeyleri kendi kendime düşünüp konuşmaktan delirirdim
bir hafta salak gibi gezerdim
ama minnnacık bir umut dışında nerdeyse hiç beklentim yoktu
sağolsun alıştırdı bizi oç dombili
kolay atlatıyoruzhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Tekke duygularıyla hareket eden bir kişilik.Bu otuz yıl önce de böyleydi şimdi de pek değişmediğini görüyoruz.Teknik adamlık için iyi bir özellik değil.Trabzonspor kariyeri kısa ve başarısız olursa en nüyük sebebi bu olacak.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün sorun kadro kalitesi değil. 1 tane organize atağın yok. Taktik yanlış, diziliş yanlış, oyuna hamle zamanlaması yanlış, hamleler yanlış. 1 tane doğru şey olmadı sahada. Tek maç ile lig maratonu karıştırılıyor. Kötü bir takım 1 maç kazanabilir ama 1 sezonu kazanamaz. 20 kilo yük kaldırabiliyorsan 100 kilonun altına girmeyeceksin. Bugün biz taktik anlayışta onu yaptık. Olmayacak oyunu oynadık. 2 hoca yemiş oyunu oynamaya çalıştık, 3 oldu.
iyi futbol iyi futbolcularla oynanır
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arkadaşın aydın dediği adam da celal Şengör gibi b.konu yiyen ve bunun gibilerdir. Hadi oradan. Bazı şeyleri eleştirin de, konuyu iyice zivanadan cikariyorsunuz.
Yok menzilmis, yok hoca imiş.
Şurada oturun adam gibi futbol konusacaksaniz konuşun. Futbol hariç ,maşallah herşeyi konuşuyorsunuz forumda. Ne çok seviyor herkes felsefe yapmayı. Keşke içi dolu olsa da insanlara birşeyler sunabilseniz. Ama hep içi boş, ezber cumleler.
Yorum
-
O kadar cop sahadayken sikanin su macta 1 dakika bile aure almamasinin izahi olamaz gotuyle inatlasan altina sicar tekke bu islere hic girmeyecektin ozan okay mendy le basarili olacagini saniyorsan iyi uykular..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar cop sahadayken sikanin su macta 1 dakika bile aure almamasinin izahi olamaz gotuyle inatlasan altina sicar tekke bu islere hic girmeyecektin ozan okay mendy le basarili olacagini saniyorsan iyi uykular..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum