Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Banza, iyi topçu. On maçta bir, tutuk kalıyor. Dün onu yaşadı. Bundan sonra açılır. Banza'nın kaçırdıklarına takılmıyorum. Pozisyon alması, soğukkanlılığı bunlarla da sorunum yok. Banza'yla oynayacaksak, bir Umut Bulut presi beklemeyeceksin. Rakibi çıkarken hiç zorlamıyor. Arkasındaki orta ikili de öyle... Haliyle rakipler pasla veya uzun topla iki saniyede kalemize iniyor. Mevcut major problemlerimizden biri bu.

Tur hayırlı olsun. İnşallah geçen seneki aptal yaklaşımı ("Hedefimiz finale kalmaktı, kupayı almak değil") tekrar etmeyiz.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zorlu Banza engelini aşarak finale kalan takımımızı tebrik ediyorum

Şaka bir yana Banza gününde olsa en az 5-0 bitecek maçtı. Fatih Tekke'nin takıma dokunduğu çok belli oluyor.

Maçla ilgili forumdaki yorumları daha yeni okudum. "Tarlası yanmış gariban çiftçi Sikan" ve "Mısırlı panik atak Trezeguet" tabirlerine iyi güldüm

Yorumlarda gördüğüm başka bir şeyse, gs'den herkesin çok çekiniyor olması. Gs bu sezon şampiyonlar liginde sonuncu olacak olan Young Boys'a elendi. Avrupa liginde sonuncu olan Kiev'den sahasında 3 yedi, puan bıraktı. Adı sanı duyulmamış Litvanya mı Letonya mı ne takımı RFS'e puan verdi. AZ Alkmaar'dan 4 yedi. Hiç bir iddiası olmayan zayıf Malmö ile berabere kaldı. Sahalarında Elfsborg'dan 3 gol yediler. Deplasmanda oynadığımız maçta bizi korkunç hakem desteğine rağmen ancak son dakikada atlanmış ofsayt ve uyduruk bir faul kararıyla zar zor yenebildiler.

Gs'nin bizim ligde dominant gözükmesinin sebebi akıl almaz hakem desteği ve Anadolu takımlarının berbat olması. Avrupa'ya gider gitmez foyaları meydana çıkıyor. Bu sezon defalarca gördük bunu. Fatih Tekke gs'nin zaaflarını kullanmayı bilecektir. Ben gs'den değil hakemden çekiniyorum o maçta çünkü bunlar doyumsuzdur. "Ligi aldık, kupa olmasa da olur" demezler. Full hakem desteği talep ederler her zamanki gibi.

Son olarak final maçı tarihinin değişebileceğini düşünüyorum. Gs ile oynanacak lig maçına yedeklerle çıkma ihtimalimiz şikebahçelilerin uykularını kaçırmaya başlamıştır şimdiden. İHO'ya kupa final maçının ertelenmesi için baskı yapacaklardır. İHO da onların uşağı zaten. Bizden ve gs'den finalin ertelenmesi için onay da gelebilir bu noktada.
      “Beşiktaş için canımı veririm.”
      —Şenol Güneş

Yorum

• kupa maçından önceki maç kimle olursa olsun as kadro ile çıkılmaz. rotasyon yapılması lazım. dünyanın her yerinde böyledir bu olay. 1 sezona bedel maça çıkacağız.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kupa maçından önceki maç kimle olursa olsun as kadro ile çıkılmaz. rotasyon yapılması lazım. dünyanın her yerinde böyledir bu olay. 1 sezona bedel maça çıkacağız.
          Ben galatasaraya çok bilenmiştim. Şampiyonlukdan edelim havasına girmiştim. Fener gitti kendi eliyle verdi şampiyonluğu.

Waka, Zubkov gibi 2 3 önemli oyuncu dinlendirilmesinden yanayım. Bizim kupayı almamız lazım.
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Final için en istekli şehrin Gaziantep olduğu konuşuluyor.

İsterse uzayda oynansın, oradayız !

Kuzey susmaz, durmaz, akıllanmaz !!!
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Final Olimpiyat da olur umarım..
              Hala akıllanmadık

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tşk mı geçiyon kardeşim ?? Neyini affedicem bu itin maçı ne hale getirdi allahın belası ulan adam boş kaleye 6 pastan gökyüzüne vurdu ya nefret ettirdi futboldan
                La başlatma şimdi sende olmayandan. Sen nasıl konuşuyorsun? Haddini aşma. Benim yorumumun altına küfürlü yorum atamazsın, anladın mı? Burası ne senin çocuk odan ne oturma odan. Git küfrünü orda et. Benim yorumumun altında değil

Yorum

• Olimpiyat hatasını geçen sezon yapmıştık.Rakibi evlerinden stadyuma getirmenin anlamı olmadığını gördük.Onlar da bizim gibi maçtan bir gün önce yolculuk yapmalı,otel vs.durumunu yaşamalı.

Şu anda öne çıkan stadyumlar Bursa ve Gaziantep deniliyor.Normalde Bursa'yı isterdim.Bursaspor taraftarı da bize destek verecektir.Tek dezavantaj Gs'nin İstanbul'dan otobüsle 1,5 saatte ulaşabiliyor olması.Belki bunlar ufak detaylar ama Gs önce Trabzon'a lig maçı için gelecek,3 gün sonra kupa maçı. Yoldas,otelde İstanbul'dasn uzak kalarak biraz yıpranmaları bizim lehimize olur.Umarım şampiyonluk yarışı o zamana kadar kopmamış olur hatta fb farkı da biraz kapatır.O zaman Gs hem mental hem de fiziksel olarak lig yarışına daha çok odaklanır.Bu da bizim işimize gelir.
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 25.04.2025, 09:56.
                  DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Deprem nedeniyle Marmara bölgesine maç verilmeyebilir.
                    Şu an İzmir en mantıklı çözüm gibi. Atatürk stadının kapasitesi de fazla.
                    20000 kapasiteli yere de maç vermesinler. Şöyle 40000 olsun en azından. Buna da uyan konya, İzmir, bursa var. Bursa deprem bölgesinde. İzmir, konya en mantıklı tercih.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Finale çıkan takımımıza tebrikler.Biraz özveri biraz da kura şansı derken adımızı yine finale yazdırdık.Geçen seneki şanssız finalden gereken dersi çıkartıp bu yıl ki finale daha fazla odaklanmalı ve istemeliyiz.

Dün akşam güzel heyecanlı bir maç izledik.Tüm oyuncular çok motiveydi.Kanatları etkin kullandık.Ceza sahasına iyi toplar getirdik ama banza gününde değildi.Ama mücadelesi iyi idi.Ama böyle kritiik bir maçta daha iyisini yapabilirdi.Elensek direk suçlu olacaktı.Bu yüzden ozan tufana özel bir teşekkür etmesi lazım.O 40 yılda atılacak gol gelmese her dakika panik ve gerginliğimiz artacaktı.İyi penaltı atıyor dedik dedik adamı da nazar ettik galiba.

Defans bölgemiz iyi maç çıkardı.Uğurcan ve önündeki dörtlü iyi maç çıkardı.Özellikle Mustafa nın mücadelesi müthişti.Orta saha yine biraz pasif idi.Zubkov ve nwakaeme çok faydalıydı.Sikan mevkisiz oyuncu gibiydi çok yüksek verim alamasak da iyi mücadele etti.cihan çanaktan önce beni tercih etmelisin mesajını hocaya verdi.Birde Muhammed chamı da kazanmalıyız.Belli ki çok duygusal bir çocuk yeterince profesyonel değil yedek kaldıkça daha kötü oynamaya başladı ama yetenekli bir oyuncu ve yüksek maliyetli onu da bir şekilde takımın içine sokmalıyız.

Geriden topu pasla çıkartırken zaman zaman zorlandık ama rakibin pres gücü düştükçe daha kolay baskıyı kırdık ve arka taraflarında daha fazla boşluk bulduk.

Zubkov takımı benimsedi skor katkısı verdikçe de takım arkadaşları ona daha fazla saygı duymaya ve pasları daha çok ona vermeye başladı.Transfer olurken zaten demiştim İlk defa düşüşe geçmemiş fit döneminde iken bir oyuncu aldık demiştim.

Güzel bir mayıs günü kupayı kaldıracağız ve şehir turu atacağız inşallah.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Deprem nedeniyle Marmara bölgesine maç verilmeyebilir.
                        Şu an İzmir en mantıklı çözüm gibi. Atatürk stadının kapasitesi de fazla.
                        20000 kapasiteli yere de maç vermesinler. Şöyle 40000 olsun en azından. Buna da uyan konya, İzmir, bursa var. Bursa deprem bölgesinde. İzmir, konya en mantıklı tercih.
                        Urfa var canavar gibi. 30000 cvarı kapasite. Diyarbakır var. Adana var. Onlar da 33.000. Gönül Urfa veya Diyarbakır ister ama kapasite olarak düşününce İzmir Atatürk iyi olacak gibi.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Final Bursa ya da Kocaelide olsun.Sakarya da 3.ihtimal
                          GS ye bunların hiçbiri deplasman olmaz mesafe bakımından. Oraların yarısı da GS li zaten.

Yorum

• Sikan'ı kamuoyu baskısı oynattı.Üç gün önce Ads maçında oynatılmayan oyuncu eğer bu sürede Tekke'nin deyimiyle "oyunu anlamaya"başlamadıysa bunun başka bir izahı yok.Ben Sikan'ı dün akşam beğendim.Bizim ön tarafta böyle genç,dinamik oyunculara da ihtiyacımız var.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bedavaya verilen taraftar grubu kale arkaları vs hep boş. Kulüpte bununla ilgilenen bir birim yokmu. İptal et anında. Taraftar grupları için de bizzat tribünde görevli bir yönetici ve onun kuracağı ekip ile tek tarfatr grubu yap. Belirlenen yer haricindeki bütün davul vb, platform herseyi kaldır. YUmruğu var gücünü göster. Tek grup, tek ses, en çoşkulu görsel( flama-kaşkol vb) diye bir liste yapılsa yemin ediyorum ilk 20'ye girmez bizim taraftar. Alman 2 liginde Hamburg-Paderborn maçına bakıyorum stad ful, her yer kaskol flama bayrak vs.. Görsel olarak muazzam. Dün de beklentim büyüktü ama stada girince gördümki bu manada bizim seyirciden ve yönetimden bi b.k olmaz.

Yorum

• Final maçı bence antepte oynanır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X