İlk olarak Larking tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu futbolcu konusu değil bence. Dün Göztepe'nin 11'inde bizden seremonisiz olarak gönderilen Doğan Erdoğan, İsmail Köybaşı ve Taha Altıkardeş oynadılar. Bu futbolcular bizde ilk 11'e asla layık görülmezlerdi. Fakat Göztepe puan olarak bizim önümüzde. Yusuf Sarı, Eren Elmalı gibi futbolcular bizden puan olarak üstte olan takımlarda ilk 11 oyuncusu. Bardhi'yi gönderip Cham'ı oynatmamızın hata olduğu konuşuluyor. Ardından bile bakmadığımız Doğucan Haspolat bizden gidince milli takıma yükseldi. Hakeza Baniya. Örnekler çoğaltılabilir. Bizde farklı bir problem var. Messi gelse 3-4 haftaya ıslıklanacak mevcut görüntüye göre.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer sakatlığı varsa valla komedi gibi kulübüz. Adamı Adana'ya götürüyorlar bugün antrenmana çıkmıyor.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaşla göz arasında Göztepe'yi de altımıza aldık bu arada.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Trabzonspor'un mevcut kadro ile kupayı almasına ihtimal vermiyorum. Bu takım bu kadro kupayı alamaz
Bu oyuncu grubu Trabzonspor tarihinin en utanç verici kadrosudur. Mide bulandırıcı yüz kızartıcı bir oyuncu kadrosu var
Umursamaz vasat sıradan yeteneksiz oyuncular
Sizin neyinize kupa almak
Utanıyorum bu takımdan bu oyunculardan
Yönetimden oyuncusuna kadar utanç verici
Kalan maçlarda kendi evinde olan maçların hepsini kazanın ve ligi bitirin. Sonrada s.. gidin bu kulüpten
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Transfer teknik direktöre bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir"lafını ilk kim etmişse çok büyük bir insanmış.
Trabzonspor ölçeğinde çok ciddi bir para olan 6 M.Euro'ya bir oyuncu alıyorsun alan/aldıran/onay veren(hangisiyse)
teknik direktör 1 ay sonra gidiyor.Yerine gelen ise oyuncunun yüzüne bakmıyor,belki de gitsin diyecek kendi akıbeti saha sonuçlarına bağlıyken.
Trabzonspor'da sportif kararları yönetimler ve teknik direktörlerden bağımsız bir futbol aklı almadan bu durumdan çıkmak mümkün değil.)
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Şikecilerin puan kaybedip ampiyonluktan olma ihtimalleri beni herşeyden daha fazla mutlu ediyor.
2011 senesini unutmadım unutmadık unutmayacağız.
Her kim bizi şikecilerle ahbap etmeye kalkarsa ağır küfür edeceğim
Ertuğrul Doğan denen herife hiç güvenmiyorum.
Burdan teklif sunuyorum
Madem ki, Kayseri 9 as oyuncusunu oynatmadan Fener'den puan alıyor.
Biz de GS maçına 9 genç çocukla oynayalım. Hem daha iyi oynayacağımızdan eminim. Çünkü bizim eşşeklerin maç kazanma kabiliyetleri zaten yok.
Fener kudursun, yenilirsek de canımız sağolsun deriz.
Fenerin matamatikmen bizim GS maçı sonrası şampiyonluğu kaybetmesi bu sene için içimiz ısıtacak tek durumdurYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Fatih hocanın bu maça ölüm kalım meselesi olarak bakması ama bu düşüncesini fazla dillendirmemesi gerekiyor. Yeter skoru aldıktan sonra kaleyi gole kapatarak maçı bitirelim. Taraftar açısından rakibi sürklase edici oyun beklentileri , hoca açısından tüm takımın istisnasız taktige bağlı makine gibi işleyecek inadı rafa kalksın.
Finali görelim karşımıza kim çıkarsa çıksın maç oynanmadan şansımız %50-50.
Kazanıp finale çıkacağımızı ve kupayı alacağımızı düşünüyorum. Bu sene böyle kepaze bitmeyecek.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Finaller her zaman çok özeldir.O karnaval havasındakı atmosferlerin tadı başka oluyor.Ayrıca taraftarlar arasındaki kenetlenmeyi daha da arttıran bir unsur.
Rakip ligin iyi ekiplerinden biri öyle ki bjk son iki maçında onlara diş geçiremedi.Bizde kendi sahamızda oynamamıza rağmen galip gelemedik.Yakın dönemdeki bu 3 maçı tekrar iyi analiz etmeliyiz ve bu kez galibiyete uzanmalıyız.
Bizim adımıza sezonun en değerli iki maçından biri taraftarımızda üzerine düşeni yapacak ve bu hedef maçında stadı dolduracaktır.Hep beraber el ele finale gideceğiz inşallah.
Yorum
-
Trabzonspor’un 2 tane maçı kaldı. 1’i iç sahada diğeri yarı yarıya tribüne oynanacak. Yani deplasman maçı yok, ne yapıp edip bu 2 maçı kazanmamız lazım. Sezonda koyduğun hedefi tutturacak inişler çıkışlar olabilir ama 2 maç kazanacak kadar kadromuz var. Sabah akşam bu 2 maça çalışsınlar başka işleri yok.
Yorum
-
Vallahi bir bu Trabzonspor'a bakıyorum bir de hafta sonu bjk karşısındaki Göztepe'ye ; bizde ne yoksa onlarda o var. O sebeple çok fazla hayal kurmuyorum kendi adıma.
Not: Ayinesi sahadaki oyuncu grubu ve oyundur yönetimin lafa bakılmaz.TERKETMEDI SEVDAN BENI
Yorum
-
Bu maçın tekniği taktiği olmaz.
Bir yıl boyunca herkes yattı, şimdi o 90,120 dk. neyse çıkıp koşacaklar.Koşmayanı hain ilan ederim.Ligin en gevşek futbolcuları bizde maşallah.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
perşembe günü belki de sezonun en önemli maçı var. kulüpten bir tane paylaşım yok. insanları maça davet et, şehirde her yere maça ilgili afiş falan as. hiç bir icraat yok. sanki sıradan bir maç varmış gibi ortam var şuan. hafta içi saat 20:30 da kim maça gelir ertesi gün millet işe okula gidecek. herkes ne düşünecek zaten maç açık kanalda evde oturur izlerim diyecek.
Yorum
-
Rakibin ligde 11 haftadır galibiyeti yok 11 haftadır.A.demirden sonra en kötü takım bu anlamda.Şu takımı rakip olarak bile görmemen gereken yerde biz acaba diyoruz?
Neden diyoruz? çünkü biz de biliyoruz abilerine 5 attığımız a.demir karşısında çoluk çocuğu 1-0 zar zor geçtik.Onların da bizim de tek motivasyonumuz kupa.Kupa maçlarında daha derli toplu oluyoruz şüphesiz.
Rakipte bir ramulo var onu tut iş bitiyor.Şu leş atan göztepe karşısında da galip gelemeyeceksek,çoluk çocuğu g.t zoruyla 1-0 yendik diye motive olabilir herkes!
O kadar da değil ya,bu maçta ne saçma kadro, ne kötü oyun,ne kötü skor, ne de şansa bala alınmış bir galibiyet istiyorum.Bu maçı alacaklar,sahadaki isimlerine bakıp alacaklar bunun aksi dahi düşünülmemeli.
Takımı sabote eden varsa kes,yoksa maç sonu kötüyüz kötüydük gibi bahaneler duymak istemiyorum.Bu takımı maça sen hazırlayıp ilk 11 i sen belirliyorsan bana böyle saçma bahane sunamazsın.U 19 takımı da bu a.demiri 1-0 yenerdi zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum