Umarım Sakarya'da olur. Ama Kocaeli'nde olacak gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBedavaya verilen taraftar grubu kale arkaları vs hep boş. Kulüpte bununla ilgilenen bir birim yokmu. İptal et anında. Taraftar grupları için de bizzat tribünde görevli bir yönetici ve onun kuracağı ekip ile tek tarfatr grubu yap. Belirlenen yer haricindeki bütün davul vb, platform herseyi kaldır. YUmruğu var gücünü göster. Tek grup, tek ses, en çoşkulu görsel( flama-kaşkol vb) diye bir liste yapılsa yemin ediyorum ilk 20'ye girmez bizim taraftar. Alman 2 liginde Hamburg-Paderborn maçına bakıyorum stad ful, her yer kaskol flama bayrak vs.. Görsel olarak muazzam. Dün de beklentim büyüktü ama stada girince gördümki bu manada bizim seyirciden ve yönetimden bi b.k olmaz.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Sakarya'da olur. Ama Kocaeli'nde olacak gibi.En son Larking tarafından düzenlendi; 25.04.2025, 11:28.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Maç 6-7 bile olabilirdi ama genel olarak yine çok yetersiziz. Nwakaeme hariç ortada bir oyun yok. Pres-korakor oyunda düşen/seken topları almada net üstünlük yok. Bulanık. Geriden pasla çıkarken zorlandık ancak bu orta saha ile hat kırman zor, eleştiremiyorum. Uzun top oynasan yine olmaz. Kontra-geçiş yine olmaz. Kadro yapısı müsait değil, her oyun tarzında noksan kalıyor. Set oyununda üçüncü bölgede paslar ve bağlantılar çok yetersiz. Hani veriyorlar ama pasın ritmi yetersiz, her kontrol topu rakibe doğru götürüyor. Nwakaeme hariç ekstra yetenekli tek adam yok. Zubkov dâhil. İş yapıyor ama ağır kalıyor. Banza desen bekliyor. Koşu atma falan kesinlikle yok. Kimse "Top gelmiyor" demesin. Gol atmıyor demiyorum. Koşu at, orayı rahatlat.
Yorum
-
Fatih Tekke: "Çalıştığım tüm takımlardaki ilk toplantımda futbolcularıma söylerim: Bazı saygısızlıkları asla kabul etmem. Kalabalıkta yaptığın bir hatanın özrünü tenhada dileyemezsin. Kalabalıkta hata yapmışsan kalabalıkta özür dileyeceksin."Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSikan'ı kamuoyu baskısı oynattı.Üç gün önce Ads maçında oynatılmayan oyuncu eğer bu sürede Tekke'nin deyimiyle "oyunu anlamaya"başlamadıysa bunun başka bir izahı yok.Ben Sikan'ı dün akşam beğendim.Bizim ön tarafta böyle genç,dinamik oyunculara da ihtiyacımız var.
Bana kalırsa bir ipte iki cambazın oynamayacağı başından beri belliydi. Şenol Güneş korkunç başarısızlığının ardından sadece lobi gücü sayesinde Erto'nun arkasına destek olsun diye terfi ettirildi. Normalde bu tür durumlar kovulmayla sonuçlanır. Ya Şenol Güneş'in cebine aylık 5 milyon lirasını sıkıştırmaya devam edip tamamen pasifize edecekler ya da Fatih Tekke yakın bir zamanda istifa edip gidecek. Görünüş bu şekilde. Doğru olan Şenol Güneş'in kovulması ama Erto'nun bunu yapmaya cesareti yok.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSikan konusu Fatih Tekke ile Şenol Güneş arasındaki çekişmeden kaynaklı gibi görünüyor. Zaten Fatih Tekke ADS maçından sonra "benden önce alındı" diye demeç vererek kendisine sorulmadan oyuncu alınmasını istemediğini söylemiş oldu. Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarının Şenol Güneş'le yürütüldüğü, Fatih Tekke'ye bir şey sorulmadığı haberleri dolaşmıştı hafta içinde. Abdullah Avcı varken bu dönemlerde Erto'nun ofisinde Avcı ile beraber masada fotoğrafları çıkardı, "önümüzdeki sezonun transferlerini planmalamak üzere toplandık" mesajıyla. Fatih Tekke ile böyle bir fotoğraf çıkmadı. Fatih Tekke varken Şenol Güneş ile Erto'nun bu şekilde bir fotosunu yayınlayamazlardı. Planlama vardır mutlaka ama kiminle yapıldığı belli değil.
Bana kalırsa bir ipte iki cambazın oynamayacağı başından beri belliydi. Şenol Güneş korkunç başarısızlığının ardından sadece lobi gücü sayesinde Erto'nun arkasına destek olsun diye terfi ettirildi. Normalde bu tür durumlar kovulmayla sonuçlanır. Ya Şenol Güneş'in cebine aylık 5 milyon lirasını sıkıştırmaya devam edip tamamen pasifize edecekler ya da Fatih Tekke yakın bir zamanda istifa edip gidecek. Görünüş bu şekilde. Doğru olan Şenol Güneş'in kovulması ama Erto'nun bunu yapmaya cesareti yok.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
nwaekame yüzde 45-50 ile oynuyor. Yaşı sebebiyle fiziğinde düşüş var buna rağmen takımımızın zubkov ile birlikte en efektif oyuncusu hala. Sene sonu kesinlikle yattara gibi yada nweakame gibi adam eksilme özelliği çok yüksek bir adam alınmalı 20-30 arası.
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke: "Çalıştığım tüm takımlardaki ilk toplantımda futbolcularıma söylerim: Bazı saygısızlıkları asla kabul etmem. Kalabalıkta yaptığın bir hatanın özrünü tenhada dileyemezsin. Kalabalıkta hata yapmışsan kalabalıkta özür dileyeceksin."DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün takım ondan önce alındı zaten.Niye sadece Sikan?“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Benim de final önerim Çorum. Yeni stad yapıldı, zemini güzelse orda oynansın. Erzurum un maraton tribününe seyirci alınmıyor. Galiba tadilat gibi bişe var, ikinci önerim de orası olurdu. Bir senesi süper kupa finali oynandı sanki orda. Gidilmeyen yerlere gidilsin velhasıl. Her stadda herkese üstünlük kurabilecek taraftar potansiyelimiz var çok şükür.
Dün Waka bi ara yine kasığını tutuyordu, ben olsam final maçına kadar saklarım.En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 25.04.2025, 11:52.There is no spoon...
Yorum
-
Bodrum maçında 10 şut cekmisiz..
Rizespor maçında 15,
Göztepe maçında 25..
Gelişen bir oyunumuz var iç sahada.. Alanya ve deplasmanda oynayacak olduğumuz Kasımpaşa maçı yine aynı istek ve arzu ile artarak devam eder umarım..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVermek istediği mesaj için Sikan'ı uygun gördü demek ki. Bütün takımı mı kesecekti?
Sonuçta en kritik maçta oynatmak zorunda kaldı.Hem de Ads maçından sonra oluşan kamuoyu tepkisi nedeniyle.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum