Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onlarda kimin olduğunun bir önemi yok.

Bizde Nwakaeme var. Eğer gününde olursa, tek başına kupayı aldırabilir bize.

. .
    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
    . .

Yorum

• Bu takım seri galibiyet yapmadıkça ligden Avrupa bileti alamaz. Kupayı kazanmaktan başka çare yok ama kedilerin kadro kalitesi yüksek. Kazanmak için oyuncuların ana bacı küfür yemişçesine hırslı oynaması lazım. Tekke nin de maça özel çalışma yapması gerekiyor.

Banza berbattı, Sikan da tarlası yanmış gariban çiftçi modunda takılınca önde zorlandık ama Waka ve Zubkov reisler işi çözdü. Tabii kilidi Premier Lig starı Ozan açtı, Puskas kokan golü için teşekkürler.

Folcarelli acilen iyilesmeli. Şu takım birlikte oynasın birbirine alışsın bir işe yarayın kupa kazandırın.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ….
        En son yavuzbaha tarafından düzenlendi; 24.04.2025, 22:49.
        .....

Yorum

• Adam 40 yaşında ama isteği kazanma iştahı muazzam

Yorum

• Nwakaeme bence uzaylı.Tip olarak da filmlerdeki uzaylılara benziyor

Yorum

• Bu adamı nasıl klonlarız?

Yorum

• Sörloth ta attı golü )
                .....

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi gördüm mesajını Ufuk. Ozana Luniye yapacağı bir şey yok. Ama Banzayı çıkarıp Sikanı santrafora atsa fena mı olurdu. Daha bu çocuğu santraforda izleyemedik. Vakayı bu kadar zorlamanın anlamı ne. Vaka çok önemli topçu. Deneyebileceği bir sürü şey var. Vakayı çıkar at Vişçayı sahaya. Olmadı Arif. Chamı at ortaya. Arifi sola at Vişçayı 10'a. Beni hiç sarmıyor Fatihin yaptıkları.
                  Öyle de maçı yine Tony çözdü. Lig maçı olsa, yedekte uzatmayı çıkartacak orta saha yedeği olsa olabilirdi. Alınması gereken bir riskti bence.

Banza-Sikan önde ikili basıyor, özellikle 10 numara çok hareketli Draguş da basıyordu. Cham ve Visca'yla bunu yapamayacağını düşünmüş olabilir. Bu yedek kulübesiyle ben de 1-0'ı beklerdim. (sonrasında daha hızlı aksiyon alınmalıydı)
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Galatasaray ile 3 gunde 2 mac oynucaz. Ilk mac Trabzonda olucak. Ikinci maci da bari kupa finalini Trabzonda yapsalar. Iki takim da gel git falan yapip yorulmasa

Yorum

• Final Olimpiyat da olur umarım..
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Bu maçı Nwakaeme çözdü demem ben çünkü genel hatlarıyla ilk 10 dakika hariç üstündük.

Yorum

• Bu ara gs ile bayağı uğraşacağız. Bu işin süper kupası da var.

Yorum

• Final eryamanda olsun bi maç izleyelim ya, zaten olimpiyat iyi gelmedi en son bize

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Final Olimpiyat da olur umarım..
                              Hayir ne olimpiyati.. galatasarayda ucak yolculugu yapsin.. adamlar ne güzel her yere zaten otopüsle gidiyorlar istanbuldan ciktiklari yok

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ben takımın hızlı değil yavaş oynaması gerektiğini düşünüyorum dedi Fatih.
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim