Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu takım seri galibiyet yapmadıkça ligden Avrupa bileti alamaz. Kupayı kazanmaktan başka çare yok ama kedilerin kadro kalitesi yüksek. Kazanmak için oyuncuların ana bacı küfür yemişçesine hırslı oynaması lazım. Tekke nin de maça özel çalışma yapması gerekiyor.
Banza berbattı, Sikan da tarlası yanmış gariban çiftçi modunda takılınca önde zorlandık ama Waka ve Zubkov reisler işi çözdü. Tabii kilidi Premier Lig starı Ozan açtı, Puskas kokan golü için teşekkürler.
Folcarelli acilen iyilesmeli. Şu takım birlikte oynasın birbirine alışsın bir işe yarayın kupa kazandırın."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Öyle de maçı yine Tony çözdü. Lig maçı olsa, yedekte uzatmayı çıkartacak orta saha yedeği olsa olabilirdi. Alınması gereken bir riskti bence.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi gördüm mesajını Ufuk. Ozana Luniye yapacağı bir şey yok. Ama Banzayı çıkarıp Sikanı santrafora atsa fena mı olurdu. Daha bu çocuğu santraforda izleyemedik. Vakayı bu kadar zorlamanın anlamı ne. Vaka çok önemli topçu. Deneyebileceği bir sürü şey var. Vakayı çıkar at Vişçayı sahaya. Olmadı Arif. Chamı at ortaya. Arifi sola at Vişçayı 10'a. Beni hiç sarmıyor Fatihin yaptıkları.
Banza-Sikan önde ikili basıyor, özellikle 10 numara çok hareketli Draguş da basıyordu. Cham ve Visca'yla bunu yapamayacağını düşünmüş olabilir. Bu yedek kulübesiyle ben de 1-0'ı beklerdim. (sonrasında daha hızlı aksiyon alınmalıydı)( ゚д゚)
Yorum
-
Hayir ne olimpiyati.. galatasarayda ucak yolculugu yapsin.. adamlar ne güzel her yere zaten otopüsle gidiyorlar istanbuldan ciktiklari yokİlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinal Olimpiyat da olur umarım..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum