trabzonspor siyasetin kucağından kalkmadan hiçbir şey olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdem Yiğit: "Muhattapımız yok. Yani biz istediğimiz kadar yüksek sesle tepkilerimizi dile getirelim, sokağa bile çıksak, Trabzonda İstanbulda bir organizasyon yapsak yine muhattabımız yok. Yani kulübü, sadece yöneticiler için söylemiyorum bunu, kulüpte çalışan bazı görevlilerde bu heralde organizasyona dahil taraftarları sanki hiç yokmuş gibi, varsa bile faydasızmış gibi, boş konuşan, sadece eleştiri yapan canlılarmış gibi böyle bir foruma çevirdiler."Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Gönderdiğimiz Hocanın, 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti vardı.
Ligde Sivas deplasmanında ( 10 sezonda sadece bir kere yenebildiğimiz Sivas deplasmanında ) berabere kaldı diye yollamıştık.
O gönderildiğinde, Ligde gol krallığında yarışan BANZA yoktu, İyi ya da kötü ÇHAM yoktu. Wakame sakattı, Malhero daha idmanlara bile başlamamıştı,
Forveti Enis destandı,
Sağ beki Ozan Tufan'dı.
Sol beki Eren
Stoperi Denswil ve Mendy idi
Orta sahası , Bardi ve Lundstram idi
Sağ açığı, Visça
Sol açığı Trezege idi
Şenol Hoca geldikten sonra Yukarda ki kadrodaya ilave edilenleri sayalım,
Batagov
Çham
Banza
Saviç
Mustafa
Zobkow
Sikan
hangisi kağıt üstünde daha iyi 2. olan değil mi ??
Ve bugun Şenol Güneş'in takımı iç sahada ligin dibine demir atmış takıma, ilk deplasman galibiyetini yaşatırken, o konuda da tek kalmış oldu, Çünkü ( bilmeyenler için hatırlatalım ) Trabzonspor 12 resmi deplasman maçlarında hiç kazanamadı ve sadece 4 beraberlik kazandı
Bu durum. 2-0 dan 3-2 yenilmez diyerek gönderdiğimiz Hocalar da dahil olmak üzere çok daha onursuz bir durumdur
AnlayanaYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçkimse adres vermiyor kelime oyunu yapiyor... hep muallak cümleler... Abdullah'in dedikleri de öyle burada okudugum kadariyla... kim o birileri, hangi cenahtan ? buna açiklik getirmeyen hiç bos konusmasin
Benim aklıma tek gelen isim Nevzat aydın ve Ahmet Ağaoğlu birlikteliği.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçkimse adres vermiyor kelime oyunu yapiyor... hep muallak cümleler... Abdullah'in dedikleri de öyle burada okudugum kadariyla... kim o birileri, hangi cenahtan ? buna açiklik getirmeyen hiç bos konusmasin
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/ducane/status/1102138341808631808kim yapti amk açik açik konus saçmalayip durma he kim sampiyon yapti damat berat mi ? hadi gelsin simdi de kurtarsin takimi hadi ?En son My tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 00:29.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewakayla uğurcan olmasa küme düşecekmişiz demek ki. adamın bir gram katkısı olmadığı gibi elde olanları da bitirdi. burada sövülen, küçümsenen, küfredilen oyuncuların çoğu eli yüzü düzgün bir planın işleyen parçaları olabilecek özellikte.
arda turan falan okuyorum burada, sosyal medyada. fatih hoca atlanıp ardaya falan gidilirse bilin ki yönetim tribünde taraftar istemiyor. o her boku en iyi bilen, sahada hata yapan her genci yuhlayıp kaşarlara çıtı çıkmayan büyük Trabzonspor taraftarı da fatih yerine arda hamlesine sessiz kalırsa zaten gelmesin de tribüne falan. hocası rezil yönetimi şerefsiz taraftarı samimiyetsiz... bi bok olmaz bizden ya.
Ha ille yerli olacaksa tek adayım U19 hocası Eyüp SakaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav aynı şeyleri ısrarla yazıyorsun, bu takımı kim şampiyon yaptı haberin var mı senin ?İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealayinin....
kim yapti amk açik açik konus saçmalayip durma he kim sampiyon yapti damat berat mi ? hadi gelsin simdi de kurtarsin takimi hadi ?TRABZONSPOR
Mustafa Kemal ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ŞAMPİYON
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim bu hakan kulaçoğlu mu ? Harika konuşmuş.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu saatten sonra Fatih Tekke getirilip sadece dikine iyi oyun ve bir şablon beklenmeli. Saha sonuçları ne olursa olsun ona yüklenmenin anlamı yok.
Şenol Güneş ise görece kolay maçlarda dahi etkisiz oyunla takım üzerinde otorite ve etkiye sahip olamadığını belli etti. Yolların ayrılması doğru karar lakin Tekke de gelse kimse bu kadrodan seri beklememeli. Düzenli yoluna devam eden çalışkan bir kaplumbağa misali ilerlesek de yeterli. Takımdan çita olmasını beklemek yersiz. Klopp da gelse ciddi bir değişim olmaz. Mal ortada.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayinin baslarini izlemedim bakacagim, ondan sonra yorumumu belki düzeltirim... ülkede aptal çok her seyi tamaamiyle söylemeli, eger adres vermezsen o salAK cenahtan olanlar derin Trabzon'u yâni Hayrettin ya da Sadri tayfasini kastediyor sanabilir =)ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
Yorum