Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan kendi egosu için koca kulübü tff deki adamların karşısına aldı. O adamlarda uğraştıkça uğraşıyorlar bizle. Başarılı olma şansımız çok zayıf acilen hacıosman ve doğanın başkanlıktan çekilmeleri lazım.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Folcarelli diye bir adam var insan merak eder de alır oyuna. Yahu aldırdığın adamı merak etmiyor musun be adam ?
      Şenol oyuna sokmuyorsa kesin iyi futbolcudur. Umudum yoktu ama böyle bir beklenti oluştu çünkü adamın her tercihi hatalı.

75 yaşında Bjk çocuğu ihtiyar ve zengin olmadan önce TS ile uzaktan yakından ilgisi olmayan taraftarlığı bile şüpheli Ertuğrul Doğan. Bitirdiler bu kulübü.

Yakın o stadı yönetim istifa deyin Şenol un gitmesi mesele değil sorun Ertuğrul Doğan da. Bu iş bu akşam bitmeli ya yeter şu olaylar Istanbullularda olsa stadı yakarlar bizim taraftardan tepki bile yok. Kısık sesle yönetim istifa demeyle olmaz. Rezillik. Gitsinler artık.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu dakikadan sonra diyelim ki maçı aldık ne değişecek
        Bir seyin degismeyecegini bor kac onceki mesajimda yazdim zaten
        Sadece sahadaki ruh halinin tespitininyapiyorum
        Bu teknik ekiple artik olmayacagini soyluyorum zaten

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol bu akşam şutlanmazsa bu takım kupa mupa da alamaz. Korkak adam lazım değil bize, birini gönderdik diğeri geldi.
          Bu takım zaten kupa alamaz. Şenol Güneş ile alakalı bir durum değil. Ama katılıyorum, Şenol Güneş İstifa!

Yorum

• Hoca bakalım gereğini yapacakmı?

Yorum

• Ya hoca Cham topçu değil dedi şimdi sahaya atıyor kurtarıcı diye. Ben de olsam oynamam.

Yorum

• Sikan yeter yaa topu durdur çarptır bir şey yap yaa orada nasıl aut oluyor utan be utan
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yalandan bi istifa diye bağırdılar şimdi sustu herkes

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir maç oynuyor bir maç yedek kalıyor. hocası her basın toplantısında laf çarpıyor. özgüven bırakmadı çocukta, normal.
                    Bahane degil bunlar. Ayagina tüküreyim onun

Yorum

• Bu kadar rezil bir sezon son 25 yildir yasamamistik tesekkurler erto ve saz arkadaslari..ertodan taraftara bir mektup bekliyorum ..mektup yazsin acele okuyup okuyup heceleyelim.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Her yan topa biz vuruyoruz, adamlar ayağında top bile tutamıyor.Defans yapmaktan bile aciz bir rakibe karşı yenik durumdayız.Bu maç 4-1 de bitebilir ama asıl biten yönetim ve hoca

Yorum

• acaba jan başkan denilen arkadaş da yönetim istifa diye bağırıyormu

Yorum

• Arif Sikan Zubkov gerisi tırt

Yorum

• Şenol Güneş folcarelliyi oyuna almadı

Hatay spor alıyor oyuna folcarelliyi
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Geberdi ak çocuğu

Yorum

Yükleniyor...
                                X