Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• net değil yönetim istemiyormuş
    hoca da yönetim istemezse gitmeyecekmiş

İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kovuldu mu
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      net değil yönetim istemiyormuş
      hoca da yönetim istemezse gitmeyecekmiş
      danışıklı dövüş yani

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İhtiyarın istifa etmesi için daha ne yapması gerekiyor?
          Cham kötü o kötü bu kötü demesini biliyor ama kendisi berbat yönetiyor takımı bunu nereye koyacağız?
          Derhal erto ile beraber istifa etmeli.

Kimse başkan adayı çıkmazsa kayyım atasınlar takıma.
          Bu rezilliği çekmek zorunda mıyız
          ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor´un buz gibi iki penaltisi verilmemis, biz halen daha su gitsin, bu gitsin diye vahlaniyorsak, küme düsmeye ramak kalmistir.

Ligin basindan beri hakkimiz yeniyor zaten, bu minalde tepki gösteren Oyuncu sayimizda cok az..sonra bunlar sahada niye kötü oynuyor öyle mi? Özellikle Mendy´nin performansi buna uyuyor, digerleri de var. Saha icinde artik darbe mi yapacagiz, baska birsey mi ama böyle devam edersek, sonu kötü
            Hakem maçta iki tane penaltimiz verdi. Ve ikisi de doğru karardı. Ama ne oldu. Olmayacak iş oldu . Var müdahale etti ve ikisini de iptal etti. İkinci penaltı da Hatay 10 kişi kalmaliydi .
            Çok ama çok ilginç olaylar gelişiyor. TFF,iho çetesi tamamen tsye kılıçları çekmiş durumda.
            İho ciddi ciddi tsyi küme düşürmek istiyor . Bakalım başarabilecek mi.

Yorum

• hakem 2 kere penaltı verip vara gitti iptal etti. şunlar bugün istanbul takımlarına olsa ülkeyi ayağa kaldırırlardı. adam düdük çalıp verdiği penaltıyı iptal ediyor. işte sen böyle hem sahada hem masada güçsüz olursan hakemlerde acımadan vuruyor. aynı kararları istanbul takımlarına veremezler.
              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 00:01.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Herkes önce şunu bir anlasın, takımında 8 numaran yoksa koskoca bir hiç oğlu hiçsin bizim 6 tane orta sahamız var rakipteki bir masanga etmiyor belki oda bir 8 değil ama 8'i bizim 6 orta sahadan çok daha iyi oynamaya çalışıyor, Şenol hoca devam etsin 8 numarası olmayan bir takıma dünyanın en iyi hocasını getir yine bir yol olmazzzzzzz...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Tüm riskleri göze alarak yazıyorum. Takımın içinde bulunduğu duruma en uygun hoca hikmet karaman.
                  Sıralamada bulunduğumuz yeri iyi düşünün.

Yorum

• iptal edilen iki penaltı da penaltıymış. yönetimin yarın hemen tff'ye maçın tekrar oynatılması için başvuru yapması ve işin üzerine gitmesi gerekiyor.

Yorum

• wakayla uğurcan olmasa küme düşecekmişiz demek ki. adamın bir gram katkısı olmadığı gibi elde olanları da bitirdi. burada sövülen, küçümsenen, küfredilen oyuncuların çoğu eli yüzü düzgün bir planın işleyen parçaları olabilecek özellikte.

arda turan falan okuyorum burada, sosyal medyada. fatih hoca atlanıp ardaya falan gidilirse bilin ki yönetim tribünde taraftar istemiyor. o her boku en iyi bilen, sahada hata yapan her genci yuhlayıp kaşarlara çıtı çıkmayan büyük Trabzonspor taraftarı da fatih yerine arda hamlesine sessiz kalırsa zaten gelmesin de tribüne falan. hocası rezil yönetimi şerefsiz taraftarı samimiyetsiz... bi bok olmaz bizden ya.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• ''Trabzonspor dikine oynar '''

Dikine oynayacak bir takımın, dikine oynayan 8 numarası ve 10 numarası olur. Futbolcularının yeteneklerinin nereye kadar olduğunu bilmeden, o oyuncuya Hucum oyunu oynatırsan sonun böyle olur. Sen istiyorsun ki, her topu kaptığımda direkt kaleye gideyim ve Gol olsun? Yok böyle bir oyuncu grubun kabul edecekstin nce bunu. Yok idiyse de devre arasında alacaktın, Forvet Sikan'dan sol açık, Sağ açıkta Visça'dan vazgeçemiyordunsa neden Zubkov'u aldın. Madem elinde visça var ve oynatıyor ve oyundan almaktan korkuyorsan, Neden 8 numara oyuncu almadın?? Kendi ayağına neden sıktın? Çünkü kaybedecek ve hedef tahtası haline gelmekten korkacak bir şeyin kalmamaış, kariyer derdi olan adam risk alır ve hesap yapar, En kötü yaylama geri dönerim denen adama, Takımın geleceği teslim edilemez di ettiler ve şimdi Düşen takımlara puan dağıtmaya devam ediyoruz
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önemli olan bunu düşündürtmek kardeş. Hala farkında değiliz maalesef

Hatay'ı yenemedin, kalan maçlarda daha zayıf bir takım söyle.
                          Hadi bir çırıpıda şu maçı kesin kazanırız, daha doğrusu bana 42 puan bulurmusun???

2 şutla kazandı Hatay.Direk, 2 Okay ve Cham atsa farklı şeyler konuşuyorduk...

Yorum

• Hem yonetim hem serol gidecek baska care yok
                            Ahlaksizlar
                            Yuzunuze girsin the last dance
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Attila Durmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burnumuz b.ktan çıkmıyor bu şakşakçıların yüzünden.Takım küme düşse vardır bir bildikleri diyecek azımsanmayacak büyük bir organize cühelalar var.
                              alayinin....
                              İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yav aynı şeyleri ısrarla yazıyorsun, bu takımı kim şampiyon yaptı haberin var mı senin ?
                              kim yapti amk açik açik konus saçmalayip durma he kim sampiyon yapti damat berat mi ? hadi gelsin simdi de kurtarsin takimi hadi ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Istifa falan yok yalandan milletin gazini aldilar akillarinca cariklilar sark kurnazlari, cikti yine felsefe kasıyor filozof
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X