Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu
abi bela okutmak için her haltı yiyor bizim takım.
ya sabır.
ligden düştüğünü kendi bile kabul etmiş bir takıma karşı oynayan ve bu sezon düşmeme mücadelesi veren takımımız evinde yarım pozisyon bulamadığı maçta gol yiyerek geri düştü.
takdir Trabzonspor camiasının. benim daha diyecek sözüm yok.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Mendy için 3ncü maçında söyledim,ancak kız takımında oynar,asla ve asla büyük oyuncu değil ve olamaz da,oyuncularımız çok kaliteli olmadığı gibi çokta uyumsuzlar…bu ekiple hücum futbolu oynanmaz.
sikan çok atik çocuk. yetişemeyecek sanıyorum ayağını sokuyor. çabuk, adam eksiltebiliyor. fiziği sağlam. şutu var. kenar forvet oynayabilir ama her pozisyonda ceza sahasında olması gerek. hoca kanat oyuncusu gibi çizgiye bastırıyor, bek kovalatıyor. yazık paralara.
Şenol hocammm benimmm aslan hocam benimmm..Futbol dahisi hocam benimmm.. Efsane hocam benimmm... Filozof hocam benimm.. Diğer takımlar nasıl da kıskanıyor bizi böyle Futbol dehası bir hocamız olduğu için.. Çok şanslıyız beyler çokkkk....
Yorum