Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen öyle Koca Reis,
    Bu şekil oyuna girişleri vardı ama hatırlayamadım üşenmeyip baktım,

Başakşehir 1'
    Göztepe 2'
    Şikebahçe 1'
    Ğs 1'
    Antalya 4'
    Kayseri 1'

Bu yapılan gerçekten terbiyesizlik,
    Ve gerçekten gıcığına yapılıyordur,
    Dediğini yapıp,
    öperim senin gibi hocayı da, yaptığın değişikliği dese vallaha haklı.
    tahmin ediyorum ki maç başı primi var 1 dk olsa da girer parama bakarım diyor. oyuncunun şikayetçi olmadığına hepimiz hemfikiriz sanırım.

problem hocanın gönderilmesine onay vermemesi. 1 dk tahammül edebildiğin adam oldu da eren satılırsa kurtarıcı mı olacak? gönder gitsin.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Takım bugün motive değildi maça ortak olamadı bir türlü, bitsede gitsek havasındaydı bence bunda maç saatinin de etkisi var ama itiraz edip o saati akşama aldıracak yönetim iradesi nerdeee. Şenol hocayı sadece şu yönden eleştirebilirim , Ozan ve Eren’e forma verme artık bunları sil gitsin hocam. Umut Güneşten de orta halli bir yedek olur öteye geçemez. Denswill ve Lundstram dan acil çıkıp ortaya çok kaliteli 2 isim alınmalı.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Maca ikinci yari geldim, sadece 30 dk dayanabildim. Ilkyari daha iyiymis anlatilanlara göre ama tipik Senol Günes maci oldu gibi. Tarftar bazinda da farkli degil, yine bazilari sevmedikleri oyunculara giydirmeye devam etmis.
        Takimin basi ne ise, futbolcularda onu veriyor. Bir hedefin mi var? Yok iste o yüzden kazanilan 3 mac sonrasinda laylaylom takildilar, belli ki 2 hafta tatil iyi gelmis...
        Sözüm ona, su takim ligin en iyi 4. kadrosuna sahip ama dogru kullanilmiyorsa, futbolculara da saydirmanin bir manasi yok. Özellikle en elzem eksik belli iken, halen daha baska bölgelere transfer yapiliyorsa...
        Kisaca transfer süreci felaket. felaket cünkü kimsenin Trabzonspor´u düsündügü yok. Cham adinda bir futbolcumuz var misal, laylaylom takiliyor, belki 1-2 sene sonra bekledigimiz futbolu sergileyebilir ama bunu yaptiktan 6 ay sonra kacacaktir buradan, yani o bölgeye caylak bir futbolcu almanin mantigini biri anlatsin bana...
        Mendy transfer olmak icin oyundan attirmis kendini diyorlar, ne yapsaydi? takimdaki milyonluk essekler yatarken, bir sinyal verdi iste. Su takimdan Wakayi cikar, Küme düsmeye oynar, ligte kalirmiyiz muamma. Isin sorumlulari belli, firmanin basindaki isimler böyleyse, isciden cok fazla is beklemeyin derim, tecrüne ile sabittir
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Saviç bence gerekli bir eklemedir. Ama orta sahadaki durum dediğiniz gibi gereksiz bir değişiklik oldu. Ozan'ı sahaya atıp Cham'ı kesmek bence de işleyen düzeni bozmak manasına geliyor. O konuda katılıyorum.
          Bunu söylüyorum. Rakip kapanacak. Zaten açık oynasa, iki defa hızlı çıkıp bir şekilde atarsın. Fakat kapanan takımlara karşı bizim antrenörlerimizin bir taktiği yok ki... Kapasiteleri sınırlı.

Çizgiye inip kenar ortası mı açacak, göbekten şutla mı delecek, santraforu orta çizgiye getirip marke eden stoper de gelirse açılan alana ikinci oyuncuyu mu kaçıracak... Allah aşkına şu fakirin sıraladığı üç seçenekten birini seyredebiliyor muyuz? Ben cahil herifin tekiyim ama Fransa'da, İngiltere'de, İtalya'da seyrettiğimiz maçlarda takımlar bu ve daha fazla seçeneği deniyor. Bakın, deniyor diyorum. Sonuç alır veya almaz.

Kapanan takım diyordum. Bu kilidi kimle açıyorsun? Başta Nwakaeme. Sakattı, öyle diyorlar. Üç gün idmanlarda yoktu. Ben de olsam çıkmam. Savic aylardır yok. Hoca kendi dedi "Savic'den gitmesini ben istemedim" diye. Gelir gelmez on bir. Bakın, Dragus da yok... Keyif kıraathanesi... Mendy de bile isteye atıldı. Neyse...

Kilit diyorduk. Cham? Niye yok abi? Hadi iki hafta önce hafif sakatlığı vardı. Prens Ozan yüzünden mi? Yani Ozan önceki maç gol attı diye mi kesmedi? O zaman Lundstram niçin yedek? Böyle tutarsızlıklar akıl işi mi?

Maç başladığında şu mesajı attım:

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zor dönemde hocayı ve takımı kurtaranlar OUT
          Sakatım deyip sağda solda gezenler IN

Sonra forma adaleti...
          Şut atamadığımız, XG'nin 0 olduğu ikinci devre değil; maçın başında!

Bunu ben, sen görüyoruz da; oyuncu görmüyor mu?

Bana dün diyor ki birisi "Ya Mario Gomez demiş ki, çalıştığım en iyi hpca Şenol Güneş. Sen hocayı nasış eleştirirsin?".

Tamam. Böyle mallarla doldu ortalık. 0lkenin zeka seviyesi niçin dipte diye düşünmeye gerek yok. Biri Ersun'u över, öbürü Ünal da Ünal der, diğeri Avcı'ya toz kondurmaz. Şu adamcılıktan sıyrılamayan bağnaz körlerin gözünü açamıyorsun işte.

Pazar sabahın köründe içini şişirdiğim için kusura bakma. Bu mal adamlar yüzünden sinirim tepemde hâlâ...
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.02.2025, 08:46.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen öyle Koca Reis,
            Bu şekil oyuna girişleri vardı ama hatırlayamadım üşenmeyip baktım,

Başakşehir 1'
            Göztepe 2'
            Şikebahçe 1'
            Ğs 1'
            Antalya 4'
            Kayseri 1'

Bu yapılan gerçekten terbiyesizlik,
            Ve gerçekten gıcığına yapılıyordur,
            Dediğini yapıp,
            öperim senin gibi hocayı da, yaptığın değişikliği dese vallaha haklı.
            Hocanın bazı davranışları terbiyesizlik noktasına getirdiğinin ben de farkına vardım malesef. Benim için Ozan ısrarı bu. Taraftar istemedikçe inadına oynatıyor. Barisic'in ne günahı var bilmiyorum ama ona yapılan da terbiyesizlik evet. Ama Barisic muhtemelen günahsızdır. Taraftar olarak ne günahımız var da yarım sezondur Ozan'a katlanıyoruz mesela? Küme düşme hattına geriledik, Ozan 1,5 maç oynamadı, o 1,5 maçta tam 8 gol attık. "Bu şişkoyu artık oynatmaz herhalde" dediğimiz noktada hoop takıma geri soktu. Gelene geçene yenilen Kayseri'ye rezil olduk. Forma adaleti konusundaki diğer sıkıntıları da sadece biz görmüyoruzdur herhalde. Futbolculara da ayıp.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• Tatsız tuzsuz bir maç oldu.Motivasyon çok düşüktü.Bu duruma bağlı basit hatalar yaptık ve pozisyonlar verdik.Uğurcan ve savicin kritik hamleleri ile 1 puanı kurtarmış olduk.

İç Anadolu maçları da genelde bizim için zor oluyor.Oralarda oynadığımız maçlarda mücadele etmekte zorlanıyoruz.Havanın etkisi gerçekten de olabilir kısmen.

Yeni transfer ilk maç için fena değildi.Zamanla katkısı yükselecektir.Olumlu sinyaller verdi diyebiliriz.

Mücadele etmekte zorlanıyorsan o zaman maçı kazanmak için hareketli olup topu hızlı çevirmek gerekiyor.Onu da yapamayınca vasat bir maç oynadık.

Çok moral bozucu bir skor değil daha almamız gereken çok yol var kaldığımız yerden devam etmeliyiz.

Yorum

• 1 puanı kaptan kurtarmış resmen

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiç kolay maç değil.Kayseri çok kötü de olsa durumları zor ve yeni hoca getirdiler.Mücadele gücü yüksek bir rakip olacak karşımızda.

Nwakeme'nin durumu belli değilmiş sanırım.Eğer o oynamazsa çok zor hücum edeceğimiz,çok top kaybı yapacağımız,çok geçiş yiyeceğimiz kısacası bir ay öncesinden manzaralar göreceğimiz bir maç olur.

Önce beraberlik sonra Kayseri galibiyeti olur diyorum.
                  Maçtan üç gün önce yazdıklarım bunlarmış.

Maçtan sonra bunlara ekleyecek bir husus yoktur.
                  DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Lundstram a fena taktım kafayı. Uzun zamandır bu kadar kazma ve pasif adam izlemedim. Dümdüz bir adam, savunmada sertlik yok, ne işe yarar belli değil.

Samsun maçında hücuma çıkarken Ozan ın gerisine rezalet bir pas atıp gol yememize sebebiyet verdi. Şimdi özellikle izliyorum. Uzak ya da yakın attığı her pas bizim oyuncunun gerisine. Adam pası kafasında öyle kodlamış. Enteresan bir mallık seviyesi.

Dünkü maç özelinde tek tek oyuncu üzerinden okunması doğru değil. Komple takıma sirayet etmiş “nasıl olsa atarız” rahatlığı, onun getirdiği gevşeklik, temposuzluk, yer yer de isteksizlik. Uğurcan ve stoper ikilisi dışında maça konsantre olan kimse yoktu. Gireni çıkanı herkes kötüydü. İki maç alınca özgüven gelmesi güzel de kendini iyi tanıyacaksın. Sen hala en az rakibin kadar mücadele etmeden maç alacak kalitede değilsin. O yüzden iki maçla mabadını kaldırmayacaksın.
                    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar kusura bakmayın ama bazılarınız maçı ya izlemiyor ya da ne izlediğini idrak edemiyor. Anlamak zorunda değilsiniz, saygısızlık olarak algılamayın. Ama bugün Saviç'i eleştiren maçı doğru bir gözle izlememiştim. Adamın maç reytingi 7.7! Uğurcan 8.6! Takımın en iyi ikinci skoruna, sahip oyuncuya sallamak komiktir. Benim izlediğim Saviç bugün en az üç tane kritik topu kesti. Oyun kurulumuna yardım etti, topla orta sahaya kadar gelip kenarlara derinlemesine paslar attı. Tüm bunları göremeyip oyuncuya sallamak artık komik oluyor.

Bir takım savunması, Bir maçta hem de kayseri gibi düşmeye oynayan bir maçta en son galibiyetini bilmem kaç ay evvel almış bir takımla maç yapıyorken, Kalesinde mutlak denecek 5 tane pozisyon veriyorsa ? Bunu Hucum hattına mı bağlamak lazım, Bu pozisyonların tamamı ceza sahasının içinde, ve her topa vurulmuş ve vurdurulmuş? Lütfen , yenilmediysek Saviç sayesinde mi demek istesen anlayacağım
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• "Avcı babam" tayfası galibiyetlerden sonra ilk kötü oyunda inlerinden çıktılar. Bazılarında hiç utanma da yok.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir takım savunması, Bir maçta hem de kayseri gibi düşmeye oynayan bir maçta en son galibiyetini bilmem kaç ay evvel almış bir takımla maç yapıyorken, Kalesinde mutlak denecek 5 tane pozisyon veriyorsa ? Bunu Hucum hattına mı bağlamak lazım, Bu pozisyonların tamamı ceza sahasının içinde, ve her topa vurulmuş ve vurdurulmuş? Lütfen , yenilmediysek Saviç sayesinde mi demek istesen anlayacağım
                          Oyunu ve sonucu olabilecek en kötü şekilde göstermek için rakibi “düşmemeye oynayan, transfer yasağı bulunan, daha geçen hafta oyuncuları birbirini tokatlayan, yedekten oyuna sokacağı adam olmayan” vs. vs. ne kadar egzajere ederseniz edin rakip oyuncular hiçbir temas almadan senin ceza sahasına ellerini kollarını sallayarak yaldır yaldır gelebiliyor ve pozisyona girebiliyorsa burda evet en az kabahatli olanlar stoperlerdir.
                          There is no spoon...

Yorum

• Rakiplerimiz Bodrum,sivas,Hatay yenildi,
                            Kayseri ile berabere kaldık,
                            ADS yi saymıyorum,
                            Güzel bi hafta geçirdik, hiç bi kaybımız olmadı!
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bjk BAY. Göztepe ve Samsun yenildi.

Kötü yerde puan kaybettik.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjk BAY. Göztepe ve Samsun yenildi.

Kötü yerde puan kaybettik.
                                İlk 4-5 hayalin var demek ki Oğuzum, bence hiç şartlanma ekstra üzülürsün. Yerimiz 8-9-10
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X