Waka oynamayacaksa tek alternatif sikan ın kanat forvet oynaması.enis destana veya cihana 5 dakka katlanacak takatim yok….
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Enis Destan kendini geliştiremedi diye düşünüyorum.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaka oynamayacaksa tek alternatif sikan ın kanat forvet oynaması.enis destana veya cihana 5 dakka katlanacak takatim yok….
Cihan da sezon başında bir parladı, o da yok bu aralar. Umarım Ömür gibi olmaz.
Sikan oynar Waka Reis yoksa2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
wakayeme 17 maçta 2 gol 2 asist yapmış. 35 yaş günümüz için pek bir şey değil rahat 40 yaşına kadar oynaması lazım. bu kadar sık sakatlık sorunu yaşarsa işimiz zor. 2 senelik sözleşmesi var. ek olarak wakayeme cumartesi günü oynamazsa bu leş kayseriye puan kaybı yaparız. nitekim ilk maçtada wakayeme oyuna girdikten sonra 2-2 bitirmiştik maçı.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 30.01.2025, 09:59.
Yorum
-
Enisten hiçbir cacık olmaz hocam, seviyesi en fazla pttİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnis Destan kendini geliştiremedi diye düşünüyorum.
Cihan da sezon başında bir parladı, o da yok bu aralar. Umarım Ömür gibi olmaz.
Sikan oynar Waka Reis yoksaTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hiç kolay maç değil.Kayseri çok kötü de olsa durumları zor ve yeni hoca getirdiler.Mücadele gücü yüksek bir rakip olacak karşımızda.
Nwakeme'nin durumu belli değilmiş sanırım.Eğer o oynamazsa çok zor hücum edeceğimiz,çok top kaybı yapacağımız,çok geçiş yiyeceğimiz kısacası bir ay öncesinden manzaralar göreceğimiz bir maç olur.
Önce beraberlik sonra Kayseri galibiyeti olur diyorum.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Katılıyorum. TS topçusu olamadı, olamayacak gibiİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnisten hiçbir cacık olmaz hocam, seviyesi en fazla ptt2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yaptıklarını unutmadık tabi kiİlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri'nin yaptığı cirkeflikleri hatırlamak ve hatırlatmak lazım maçtan önce. Kazanarak üst sıralara doğru ilerlememiz lazım. Ve tabikide Kayseri'yi kümede daha dibe çekmek isterim.
Kümeye itekleyeceğimiz takımlar arasında başı çekiyor.
Sonra sıra Rize, Samsun ve küçük şikeci Sivas'a da gelecek.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Rakipte santrafor Bahoken kırmızı kart cezalısı...
Stoper Attamah kırmızı kart cezalısı...
orta saha oyuncusu Boa Morte ise şehri terketti...
kısıtlı kadrosaunun 3 önemli ismi yok yani bizim maçta. Bu maçtada yenemezsek kimse bahane bulmasın lütfenNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bunların kadın Başkanı bu sezon ya da geçen sezon bize yenildiklerinde hakaretamis sözler söylemişti camiamızaİlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün antrenmanlarına giden taraftarları meşalelerle destek vermişler takımlarına.
fb den 6 gs den 5 yedikleri maçın öncesinde bu motivasyonları var mıydı acaba?
Yahu fb ve gs'den 5 yiyince süt dökmüş kedi misali sesiniz çıkmıyor, bize gelince aslan kesiliyorsunuz.
SİZİ KÜMEYE GÖNDERMEK ŞART OLDU.
Rakipte 3 önemli eksik var.
1-6 yenip plakayı verelim ellerine2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Samsun da 4 as oyuncusunu bizim maç öncesi kadro dışı bırakmıştı bir as stoperi de cezaliydiİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakipte santrafor Bahoken kırmızı kart cezalısı...
Stoper Attamah kırmızı kart cezalısı...
orta saha oyuncusu Boa Morte ise şehri terketti...
kısıtlı kadrosaunun 3 önemli ismi yok yani bizim maçta. Bu maçtada yenemezsek kimse bahane bulmasın lütfen
Eksikler rakibi motive ediyor bize pek tesiri olmuyor
Şampiyon olduğumuz sezon yanlış degilsem 3 penaltılı rize maglubiyetinden sonra takım deplasmanda oynamayı unuttuhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
böyle küçük takımlara puan vermek onların başarıları değil bizim ayıbımız....İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun da 4 as oyuncusunu bizim maç öncesi kadro dışı bırakmıştı bir as stoperi de cezaliydi
Eksikler rakibi motive ediyor bize pek tesiri olmuyor
Şampiyon olduğumuz sezon yanlış degilsem 3 penaltılı rize maglubiyetinden sonra takım deplasmanda oynamayı unuttuNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum