Sinan'ı gönderdiler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Transfer yasağı falan yönetimin suçu hep bu rezillikler. Kadroda zaman zaman stoper olmadan 11 yaptılar. Yine de son dönemde Sinan hocanın da suçu büyük. Topla çıkayım, pozitif oynayayım kendimi satayım modunda. 5 kişiyle kapan, oyunu soğut. Çirkeflik yap. Çağ dışı oyun desinler ama takımın en kötü 5 puan alır. Çiçek gibi açılıyor Kayseri savunması. Aynı şekilde hücum edersek ve pozisyonları sonuçlandırabilirsek farklı bir galibiyet alırız gibi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan'ı gönderdiler.( ゚д゚)
Yorum
-
wakeme neyse de diğerlerinin oynayacak olması kötü oldu!İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Klopp gelse bir çare olamayacak kadar kötü kayseriye karşı ilk deplasman galibiyetimizi alacağız takım artık özellikle fizik gücü toparladı 60tan sonra diller dışarı çıkmıyor, galibiyetler arttıkça daha fazlasını yapabilecegimize dair inançta artacak.
Banza önüne gelen 2den 1ini içeri soksa en az 3 olur diyorum.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Bitik Kayseri'yi yeneriz diye düşünüyorum.
Sıkan Reisi bu maçta görelim artık 90 dak. olmasa daEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 27.01.2025, 08:51.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
-
aylardır transfer bekleyip bu maça yine umut güneşle mi başlayacağız şimdihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Pasolig den önce Kadir Has stadında çok maçımızı izledim,
Ben de kardeş takım hikayesine inanmak üzereydim ki,
Kapalı Kale dedikleri cerahat grup önderliğinde tüm stadın kupa maçında bize yaptıkları çirkeflik ve iki yüzlülük her şeyi ortaya çıkardı.
Üstte renktaşların da dediği gibi,
Ezerek yenelim ligde kalma umutları varsa onu bitiren biz olalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum