muhtemelen kayseri şehrine son kez maça gidiyoruz. uzun yıllar karşılaşmayız bunlarla. bu kadar kötü yakalamışken bir darbe de biz vurup alt lige yolcu edelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Unutmadık.İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserinin bize ve Ugurcana kupa macinda yapdiklarini unutmayip vurup gecmeliyiz.
KÜMEYE GÖNDERMEK FARZ OLDU.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Rahat ol ula. Demle çayını. Yaslan geriye.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence zor maç olur
3-0 ya da 4-1 alacağız. 2022'de TK'da kale arkasında yaptıklarının hesabını kesip, kümeye yollayacağız.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 28.01.2025, 16:32.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Deplasmanda kolay maçımız olmadı şimdiye kadar ama özgüvenimiz iyi durumda bunu artık sahaya yansıtıp deplasmanda maç kazanmaya başlamalıyız.
Bireysel hata yapmadan iç sahadaki gibi oynamaya devam etmeliyiz.Ev sahiplerinin tatlı sert oyunu altında ritmimimizi kaybetmemeliyiz topun olduğu yerde doğru şekilde çoğalıp topu hızlı çevirmeliyiz o zaman rakipler bizi bozacak fiziksel teması gösteremeyecektir ve böylece sonucu rahatca elde edebiliriz.Örneğin samsun maçında ilk yarıda bunu yapamadık ve rakip bizi durdurdu ikinci yarı ise bunu başardık ve neredeyse maçı çeviriyorduk.
Duran toplar her zaman önemli bir silah bunu iyi kullanmalıyız.Defans oyuncuları da hücum oyuncularına sürekli yardım etmeli ve böylece daha üretken görüntü verip daha kolayca pozisyonlar bulabiliriz.
Üst gruba yaklaşmak için daha çok maç kazanmamız lazım ve her maçımızı yüksek konsantrasyon ile oynayıp çıkabileceğimiz yere kadar çıkmalıyız.
Yorum
-
hoca bulamazlar diyordum bulmuşlar
sinanla çıksalar çok rahat geçecek maçtı
bence çok gergin zor geçecek
kayıp bekliyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Hocam bundan sonra böyle Nwakaeme bir ileri beş geri şeklinde devam eder yaşı belli .İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme dünkü antrenmana katılmamış.
İnşallah sakat değildir.
Yorum
-
Waka oynamassa şanslar yüzde 50-50 eşit olur bu seneki deplasman karnemizede bakarsak….İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme dünkü antrenmana katılmamış.
İnşallah sakat değildir.
c.tesi günü bu maçta olacağım inşaallah maç önü izlenimlerimi paylaşırım.2-3 kere bu deplasmana gittim rakip takım taraftarlarıylada konuştuğum oldu ama bize karşı antipatilerinin kaynağını tam olarak hala çözemedim , garip…THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum