Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol hoca, kariyerinde tehdit yok, rüşvet yok, şike yok

Kariyerinde sıfırdan yıldız ettiği, bitmişken kendine getirdiği, kariyerini uçurduğu yüzlerce topçu var

Ölmüş milli takım dahil düzeltmediği takım kalmadı

Saygısızlık yapmaz

Eğitimci, düzgün insandır

Hataları elbette oldu-kandırıldı, ülke insanının ortalamasının 10 kat altında

Şu forumda ben dahil çoğumuzdan düzgün yaşadı

Ama, 5 para etmez terim defalarca şampuan yapılırken ondan defalarca çalındı, Şenol hoca hakettiği Trabzonda şampiyon olmadığı sürece bu devlete de millete de ne güveneceğim ne affedeceğim ne üzüleceğim
      En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 23:45.
      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• tebrikler takım

(UEFA)

Yorum

• Tek isteğim şu asansör takım es keza Avrupa'ya gidecekken bizim onları sahamızda yenip Avrupa hayallerini söndürmemiz inanılmaz güzel olur.
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tek isteğim şu asansör takım es keza Avrupa'ya gidecekken bizim onları sahamızda yenip Avrupa hayallerini söndürmemiz inanılmaz güzel olur.
              Ağzuni bal yesun ula
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Batagovu baya beğendim Ama buradaki asıl sorun şu . Bu adam madem bu denli özgüvenli ve ayağına hakim bir adamdı . Hiç bir teknik direktör adamı değil 1. alternatif , 2. alternatif olarak bile düşünmeyip iki orta sahayı stoper yapmaya gidecek kadar adamı yok saydı.

Şaşılacak şeyler yemin ediyorum

Zorunda kalmasak , futbolcu harcanacaktı.
                Cunku bu adamlar teknik direktor degil takintili beceriksiz adamlar
                Teknik direktor degiller sozume karsi cikan olabilir.
                Avrupanin ortalama bir takimindan teklif alamayan efsanelerumuz futbol ulemalarimiz var
                Yersen!
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Batagovu baya beğendim Ama buradaki asıl sorun şu . Bu adam madem bu denli özgüvenli ve ayağına hakim bir adamdı . Hiç bir teknik direktör adamı değil 1. alternatif , 2. alternatif olarak bile düşünmeyip iki orta sahayı stoper yapmaya gidecek kadar adamı yok saydı.

Şaşılacak şeyler yemin ediyorum

Zorunda kalmasak , futbolcu harcanacaktı.
                  Zorunda kalmasak Yusuf Yazıcıyı da kazanamayacaktık. Çok örneği var.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Batagov Şenol hoca geldiğinde sakatlığı vardı o yüzden tercih edilmedi diye düşünüyorum. Adamın biri olsa haledaha Denswil oynuyordu orda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X