Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sikan nasıl telaffuz ediliyor?
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• çok değil 2 ay önce ana avrat düm düz gittiğimiz oyuncular takım pozitif oynamaya başlayınca değere bindiler.. umut güneş bile iniesta gibi geldi gözüme..

bu takımı hamsik- sosa tarzı bir orta saha oyuncusu bir üst seviyeye taşır.. skorer kanat da bence elzem..

gerekirse stoper almasınlar ama bu iki oyuncuyu alsınlar.. ereni satma işini de rafa kaldırsınlar bir zahmet!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bugün işten çıktım, kendimi bütün gün kötü hissediyordum. Evet geldim kısaca atıştırıp maça kadar 1 saat uyudum. Maç bitince yatarım diyordum ki maç + transfer gündemi çakı gibi yaptı.
        ( ゚д゚)

Yorum

• sikan nasıl bi şeydir?
          1.87 boyu var
          kanat için düşünüyoruz nedir necidir?
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bir önceki vatandaş hocamız olarak devam etse maçın skoru ne olursa olsun, Sivas'ın aslında ne kadar iyi bir takım olduğundan bahsedecekti

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok değil 2 ay önce ana avrat düm düz gittiğimiz oyuncular takım pozitif oynamaya başlayınca değere bindiler.. umut güneş bile iniesta gibi geldi gözüme..

bu takımı hamsik- sosa tarzı bir orta saha oyuncusu bir üst seviyeye taşır.. skorer kanat da bence elzem..

gerekirse stoper almasınlar ama bu iki oyuncuyu alsınlar.. ereni satma işini de rafa kaldırsınlar bir zahmet!!
              Giden zat kalsaydı bu takım bu şekilde farklı galibiyet alamazdı .

Yorum

• Banza'yı almayı denemicez bile herhalde. Madem öyle santrafor işini sezon sonuna bıraksak da olur zaten kiralık her türlü bizde adam

Yorum

• Hoca takıma dokunmuyor diyorduk..Ama son 5-6 haftadır mağlup olduğumuz maçlarda dahi son 3 maçtaki oyun ve gollü galibiyetlerin adım adım geldiğini görmemek için kör olmak gerekiyordu.Şenol hocam yılların teknik adamı , bir önceki zerzevat nasıl bir enkaz ve ezber bıraktıysa geriye bu enkazı temizlemek ve ezberi bozmak için kaç hafta uğraştı..Son 3 maçta yaşadıklarımız aynı 10-11 sezonundaki oyunumuzu ve bol gollü galibiyetlerimizi hatırlattı bana..Umarım bay haftasını daha iyi değerlendirip üstüne koyarak ilk deplasman galibiyetimizi alacak şekilde tekrar lige döneriz..

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sikan nasıl bi şeydir?
                    1.87 boyu var
                    kanat için düşünüyoruz nedir necidir?
                    Kanat oynamaz bence.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kanat oynamaz bence.
                        Bu sene nwakame ve viscanin alternatifi olarak kullanacağız bence, kanat forvet olarak. Banzayi yedeğe cekmeyiz. Visca ve nwakame varken de silkani ilk 11 düşünmeyiz herhalde. Ama iyi de para veriyoruz gibi. Bakalım nasıl bir rotasyon oluşacak. Umarım silkan hızlı bir isimdir.
                        Bize hızlı kanat ve 8 numara lazımdı.

Yorum

• 2 haftada 10 averaja çıktık. Vura vura gideceğiz, transferleri bi halledelim hele.

Yorum

• Batista Mendy Sivasspor maç performansı ;

100 Topla Buluşma ��
                            86/89 Pas İsabeti ��
                            %97 Pas İsabeti ��
                            5/5 Uzun Pas ��
                            2 Kilit Pas ��
                            3/13 İkili Mücadele Kazanma
                            5 Top Kaybı
                            0 Uzaklaştırma
                            0 Pas Arası
                            0 Top Kapma
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Yıllar sonra Akyazının soğun da stadda Sivas maçını izleyip böyle bir galibiyetle ayrılmak gerçekten mutluluk verici ve umarım gelecek olan transderle daha iyi yerlere gelecektir takım
                              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Batista Mendy Sivasspor maç performansı ;

100 Topla Buluşma ��
                                86/89 Pas İsabeti ��
                                %97 Pas İsabeti ��
                                5/5 Uzun Pas ��
                                2 Kilit Pas ��
                                3/13 İkili Mücadele Kazanma
                                5 Top Kaybı
                                0 Uzaklaştırma
                                0 Pas Arası
                                0 Top Kapma
                                Süper