Uzun zaman sonra puan tablosunun ilk sayfasında yer alabildik nihayet. Bay haftasından sonra Kayseri'yi öyle veya böyle yenip üçte üç yapmak gerekiyor. Eyüp maçı ise sezonun ikinci yarısında üst sıralara tırmanabilir miyiz sorusunun cevabını alacağımız bir maç olacak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Umut Güneş'in de mi çocuğu olmuş,
Kayra Tiago yazıyor hanım yabancı da kayınbabasının adını mı ekledi acaba
Kaptanın da kızı olmuş demek ki,
O ismi de ilk defa duyuyorum, Elis,
Mitolojik güzel kokan bi çiçekmiş, Yunanistanda da Elis adında şehir mi bölge mi neyse o varmış.
Her iki aileyi de tebrik ederim, sağlıklı, mutlu, güzel bi ömürleri olur inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Sanırım Danilo denilecek ). İstanbul takımlarına gol atsın soyadını da kullanırızİlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSikan nasıl telaffuz ediliyor?
Yorum
-
Güzel bir ilk yarı ve farklı skor sevindirici.Takımda bazı taşların yerine oturmaya başladığı görülüyor.Açıklardaki yaşlı kurtların ritim yakalaması bundakı en büyük etken ayrıca batagovun geriden oyuna desteği ile mendy ve umut güneşin çalışkanlığı da takımın daha iyi görüntü vermesini sağlıyor.
Senol güneş mantalitesininde takıma etki etmeye başladığı ve sürekli yapılan dar alanda pasa dayalı idmanların maçlarda meyve vermeye başladığını söyleyebiliriz.Ayrıca doğru oyuncularda ısrar etmesi de bir diğer faktör.Tabi bizim gördüğümüzü görmesi için fazladan 2 ay kaybettik ama olsun nihayetinde doğru oyunculara neşteri vurdu ve sahaya doğru oyuncuları attı böylece emekleme döneminden sonra yürüme moduna geçtik.
Maça dönersek erken gelen duran top golü ile rakibin gömülme planını erkenden bitirdik ve her oyuncunun performansı yükseldi sonrasında net üstünlük ve goller devam etti.Aslında maç 6-7 farka giderdi de ikinci yarı başındakı penaltı ile yaşanan karışıklıklar ve sonrasında penaltının kaçması oyuncuların şevkini düşürdü ondan sonrasında idare modunda takıldık.Oyuncu değişiklikleri ile birçok oyuncunun mevkisel değişimide hücum üretimini azalttı.
İç sahada genel olarak fena değildik son haftalarda ise seviye atladık daha da iyi duruma geldik ama deplasman karnesini de düzeltmeliyiz.Aksi takdirde ilk 5 e girmek kolay olmaz.
Yorum
-
Batagovu baya beğendim
Ama buradaki asıl sorun şu . Bu adam madem bu denli özgüvenli ve ayağına hakim bir adamdı . Hiç bir teknik direktör adamı değil 1. alternatif , 2. alternatif olarak bile düşünmeyip iki orta sahayı stoper yapmaya gidecek kadar adamı yok saydı.
Şaşılacak şeyler yemin ediyorum
Zorunda kalmasak , futbolcu harcanacaktı.
Yorum
-
Biz 4-0 a seviniyoruz ama aslında bu tip husumetimiz olan takımları bu durumda yakaladın mı çok ciddi bir şekilde atabildiğin kadar atacan. Ben şahsen 6-7 falan olmadığına üzüldüm. Takımda Onazi, Colman, Zokora, Mbia, Sosa, Selçuk, Obi Mikel, Jaja, Hamsik gibi adamlardan en az 2 tanesi olsa başka seviye oluruz da ısrarla acil olmayan mevkilere adam bakıyorlar. Solbeki de gol atan, attıran bek bulabilsek muhteşem olur zira Pedro'nun gol atıp attırdığı anda takıma ne kadar faydalı olduğunu gördük. Eren'in iyi yaptığı herhangi bir futbol davranışı görmedim bugüne kadar. Son olarak; penaltı olayında Uğurcan'ın ret yemesi Banza'nın motivasyonunu bozdu yoksa kesinlikle atardı diye düşünüyorum ve dahi 2. golü 2. yarının başında atan Banza hat tricke koşardı.
Yorum
-
Aynenİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya uğurcan şampiyonluk senesi olimpiyatta neler ettik atmadın şimdi mi atacağın tuttu
Millet de noolacak diyor
Maçın 90.dksı olsa hadi neyse olabilir derdim
Ama hakkını vereyim maçtan birkaç saat önce 2.çocuğu doğmuş, ona rağmen maça çıktı, kral hareket diyebilirimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yaa bizim taraftar taç olsa Uuurcan diye bağırmayı seviyor, deliler yaaİlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan ve taraftar güzelim havayı bozacak. Ne gerek var.
Yok artık sen deİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca hayırdır adam kullanmak istiyor ne karışıyorsun
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Aynen öyleİlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftalarca rezil sonuçlar almış düşme hartina inmiş rezil durumda bir camia bir iki kazanmaya başlayınca kaleciye penaltı arttırmasi hoş mu yani
Ugurcan baba olsa da rakip şikeci sivas olsa da olmaz
Bu sezon şu ortamda olmaz yani haftaya baysin sonra yenildin yine düşme hattindasin neyin kafasını yaşıyorsun derler yaniTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bana göre maçın özeti 4-0 olan maçta uzatma dakikalarında bile devam eden takım halinde pres ve Mendy'nin adam kovalamayı bırakmaması.Oturması biraz zaman aldı ama nihayet bir Şenol Güneş takımı izlemeye başladık.Keyifliyiz.En son Larking tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 11:24.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
bizim taraftar kadar ergen kitle az bulunur maalesef.. acayip gaza geliyor kitle..
uğurcanın penaltı atması ne demek arkadaş? mantığı nedir? hiç gördünüz mü premier lig takımlarında böyle bir şey?
bir kere muslera yaptı o da şampiyonluk garantiledikten sonra. ama o da büyük terbiyesizlik oldu.. düşmez kalkmaz bir Allah! gün gelir rakibin kalecisi sana aynısını yaparsa ağlamayacaksın!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Deplesman fobimizi yenerek bu skorları almaya devam etmek lazım.Bu sonuçlar moral verici.
Yorum
-
En son smart tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 16:29.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum