Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 20.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu

Çok büyük bir futbol mucizesi olmazsa rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Kadro ve Oynadığı Futbol itibariyle sivasspor son yılların en kötü takımı olabilir. Rakibi böyle yakalamışken iç sahada dolu tribünler önünde hata yapmadan yenmek gerekiyor.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Seri zamanı gelmiştir.

Rakibi yok eden bir Trabzonspor'u iki hafta üstüste izleyeceğimize inanıyorum.

Takviyeler bu maçta kadroda olur umarım.

Bir de ihtiyarlarımıza çok iyi bakmamız gerekiyor. Visca ve Nwakaeme sakatlanmamalı...
    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Yık geç Sivas'ı da Trabzon'um

"Keyif beni boğayi" demeye devam edelum
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

Bu maçı da yenip artık tamamen rahatlamalıyız. Yeni gelen takviyelerle de üst sıralara oynamak ( hedef 4.lük veya 5.lik olarak belirlenebilir ) ve Türkiye kupasını kazanmak hedef olabilir.

Yorum

Hafta sonu olsa seyirci olarak 30 bini zorlardık ama pazartesi geç saatte olduğu için dün akşamki gibi bir atmosfer olur muhtemelen.

Cham oynayabilir inşallah
          www.x.com/zykmda

Yorum

Üst üste kendi evimizde oynuyormuyduk, önceleri oluyordu ama şimdilerde oluyormuymuş hiç dikkat etmemişim, şaşırdım.

Şikebahçeden sonra en nefret ettiğim takım, düşmesini en çok istediğim takım, inşallah vurur geçeriz.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üst üste kendi evimizde oynuyormuyduk, önceleri oluyordu ama şimdilerde oluyormuymuş hiç dikkat etmemişim, şaşırdım.

Şikebahçeden sonra en nefret ettiğim takım, düşmesini en çok istediğim takım, inşallah vurur geçeriz.
              2010-2011 küçük şikecisi Sivas'ın layık olduğu yere düşmesi gerekiyor.

İç sahada BURASI TRABZON, BURADAN ÇIKIŞ YOK mottosunu hayata geçirme zamanı
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

Keşke şunlarada 3-4 fark atabilsek.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Pedro top sürerek geçiş sağlayabiliyor. Batagov'un pas tekniği ve top sürmesi iyi. İyi bir 8 numara ve Eren'den daha iyi bir oyuncu bulursak oyun kurma konusundaki sorunları bertaraf etmiş oluruz. Kanatlarda da iyi top tutabilen Nwakaeme ve Visca var. Bu taşları yerleştirdiğin zaman kafadan oyuna hükmedersin. Gerisi hataları azaltmaya ve topsuz oyuna odaklanmaya kalıyor.

Orta sahada Lundstram-Ozan, kanatta Enis-Cihan gibi kadroyla bir şey yapamazdık. Kalite ve doğru roldeki oyuncular seni her zaman yukarı taşır.

Yorum

[QUOTE=Ertan 51;1921907737]Üst üste kendi evimizde oynuyormuyduk, önceleri oluyordu ama şimdilerde oluyormuymuş hiç dikkat etmemişim, şaşırdım.

Ertan abi antalya maçı ilk yarının son maçı, sivas maçı ise ikinci yarının ilk maçı o yüzden 2 hafta üst üste kendi sahamızda denk geldi...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

2010-2011 sezonundan sonra benimde en sevmediğim takımlardan biri ...
                      En son Süleyman50 tarafından düzenlendi; 13.01.2025, 15:07.
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

[QUOTE=Süleyman50;1921907760]
                        İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ertan abi antalya maçı ilk yarının son maçı, sivas maçı ise ikinci yarının ilk maçı o yüzden 2 hafta üst üste kendi sahamızda denk geldi...
                        Hee, anladım toprağım sağolasın cevap için.
                        Süleymanım çoktandır yoksun toprağım sevindim seni gördüğüme.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

antalyaspor gibi bir takıma 5 attıysak sivasspor maçında da aşağı yukarı aynı skor olabilir. sivasspor orta sahayı bile geçemez maç boyunca. bodrum fk gibi oynarlar.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Ak g.t kara g.t bu maçta az çok belli olur. Olumlu oyun devam ederse eyvallah, etmezse saman aleviymiş Antalya.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

Fiziksel olarak dirençli bir takım var bu sefer karşımızda. Alanya, Antalya maçlarına benzemez bu maç. Bunları da farklı geçersek gelecek adına önemli iş diyebiliriz. Antalya maçında 3-4 fark bekliyordum fazla attık, bu sefer 2 farklı galibiyet diyorum. Tabi bizim takım golden sonra açılıyor. Erken gol/ler işi değiştirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X