Çok büyük bir futbol mucizesi olmazsa rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Kadro ve Oynadığı Futbol itibariyle sivasspor son yılların en kötü takımı olabilir. Rakibi böyle yakalamışken iç sahada dolu tribünler önünde hata yapmadan yenmek gerekiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Üst üste kendi evimizde oynuyormuyduk, önceleri oluyordu ama şimdilerde oluyormuymuş hiç dikkat etmemişim, şaşırdım.
Şikebahçeden sonra en nefret ettiğim takım, düşmesini en çok istediğim takım, inşallah vurur geçeriz.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜst üste kendi evimizde oynuyormuyduk, önceleri oluyordu ama şimdilerde oluyormuymuş hiç dikkat etmemişim, şaşırdım.
Şikebahçeden sonra en nefret ettiğim takım, düşmesini en çok istediğim takım, inşallah vurur geçeriz.
İç sahada BURASI TRABZON, BURADAN ÇIKIŞ YOK mottosunu hayata geçirme zamanı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Pedro top sürerek geçiş sağlayabiliyor. Batagov'un pas tekniği ve top sürmesi iyi. İyi bir 8 numara ve Eren'den daha iyi bir oyuncu bulursak oyun kurma konusundaki sorunları bertaraf etmiş oluruz. Kanatlarda da iyi top tutabilen Nwakaeme ve Visca var. Bu taşları yerleştirdiğin zaman kafadan oyuna hükmedersin. Gerisi hataları azaltmaya ve topsuz oyuna odaklanmaya kalıyor.
Orta sahada Lundstram-Ozan, kanatta Enis-Cihan gibi kadroyla bir şey yapamazdık. Kalite ve doğru roldeki oyuncular seni her zaman yukarı taşır.
Yorum
-
[QUOTE=Ertan 51;1921907737]Üst üste kendi evimizde oynuyormuyduk, önceleri oluyordu ama şimdilerde oluyormuymuş hiç dikkat etmemişim, şaşırdım.
Ertan abi antalya maçı ilk yarının son maçı, sivas maçı ise ikinci yarının ilk maçı o yüzden 2 hafta üst üste kendi sahamızda denk geldi...TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
2010-2011 sezonundan sonra benimde en sevmediğim takımlardan biri ...En son Süleyman50 tarafından düzenlendi; 13.01.2025, 15:07.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
[QUOTE=Süleyman50;1921907760]İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜst üste kendi evimizde oynuyormuyduk, önceleri oluyordu ama şimdilerde oluyormuymuş hiç dikkat etmemişim, şaşırdım.
Ertan abi antalya maçı ilk yarının son maçı, sivas maçı ise ikinci yarının ilk maçı o yüzden 2 hafta üst üste kendi sahamızda denk geldi...
Süleymanım çoktandır yoksun toprağım sevindim seni gördüğüme.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Fiziksel olarak dirençli bir takım var bu sefer karşımızda. Alanya, Antalya maçlarına benzemez bu maç. Bunları da farklı geçersek gelecek adına önemli iş diyebiliriz. Antalya maçında 3-4 fark bekliyordum fazla attık, bu sefer 2 farklı galibiyet diyorum. Tabi bizim takım golden sonra açılıyor. Erken gol/ler işi değiştirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum