bu adam beşiktaş maçına çıkarsa bu gidene kadar takımla ilgimi kesiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ulan kiminle konuştuğunu bilmeden salla, gel gezdireyim. Evlerimde, inşaat halindeki satılık evlerimizde, boş arsalarimizda, yaptığım cironun %10 seni satın alır.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklındakini yapmazsan en adi şerefsizsin, bekliyorum gönder, yalnız o akrabalık eskidenmiş senin gibi aç karnını doyuramayan bir müptezele akraba falan sahip çıkmaz
keşke erkekliğini başka alanlarda da göstersende buyursan gelsen ya da orta da bir yerde buluşsak,
Nazım benle uğraşma, hadi başka kapıya.
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Hoca sonuna kadar sert eleştirileri hak ediyor ama Bjelica güzellemeleri yapmak samimi gelmiyor…
Kimse Bjelica güzellemesi yapmıyor. Bjelica karşılaştırmalarındaki amaç şu:
Eğer Bjelica çöp idiyse, neden Avcı aynı fikstürde Bjelica'nın çeyreği kadar puan toplayamadı? Hayır eğer Avcı çok mükemmel hocaysa, neden aynı fikstürde ondan daha fazla puan toplayan Bjelica kovuldu, bütün Avcı yandaşları da alkış tuttu?
İnsanlar Bjelica'yı övmüyorlar; bilakis, yönetim ve "Avcı babam" tayfasının tutarsızlığını anlatmaya çalışıyorlar.
Nasreddin hocanın kedi-et misali...Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Yaw abi çıksın rezil olmaya devam etsin.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam beşiktaş maçına çıkarsa bu gidene kadar takımla ilgimi kesiyorum.
Ula Erdo denen adam varken bu adam gider mi Allah aşkına.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Sırf akpliler diye gömüyorsunuz uşaklar yapmayın etmeyinİlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirekt yasaklanmaları lazım.
Tribün çok iyi en çok onlar bağırıyor lgkdjhdkshs
Pislikler yaa
Ulan ben aynı görüşte olsam utanırım 2 çift laf söyler eleştiririm ama bizim insanımızda nerdeee o duruş
Forumda bir tâne akpli delikanlı yok şu tg denen yalAK gruba yalandan bile olsa eleştiri getirecek
Utanmaz rezillerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Acilen traftar olaya el koymalidir..Bu sehir surekli boynu büküp dolasmak istemiyorsa artik yeter. Cikin trabzondaki hemserilerim hesap sorsunlar. Yoksa bu gidisat bursaspor gidisatidir.
Artik Agaogluna kapisina mi gidilir ne yapilir bilmiyorum.
Ama acilen tesislere cikartma yapilip Ertugrul dogan denilen kisi istifa ettirilmelidir.
Takimin durumu asiri uzucu. Mevcut futbolcularin neredeyse hepsi fesih olsa, sorun olmayacak durumdalar.
Tekrar soyluyorum, traftar olaya el atmazsa yonetim ve hoca istifa etmez. Karari trabzonda yasayan hemserilerim.verecek.
Yorum
-
O zaman takımın başında teknik direktör vardı. Şimdi teknik direktörlükle uzaktan yakından alakası olmayan torpilli bir artist var.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogucan Haspolat'li kadroyla 5-1 fark atmistik.

Yorum
-
Yaw he he Aq rezil herif dikkat et yine de inşaata topun falan kaçmasın sizin oralar malum zenci kaynıyorİlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan kiminle konuştuğunu bilmeden salla, gel gezdireyim. Evlerimde, inşaat halindeki satılık evlerimizde, boş arsalarimizda, yaptığım cironun %10 seni satın alır.
Nazım benle uğraşma, hadi başka kapıya.
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
O grupları ortadan kaldırmak şart.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf akpliler diye gömüyorsunuz uşaklar yapmayın etmeyin
Tribün çok iyi en çok onlar bağırıyor lgkdjhdkshs
Pislikler yaa
Ulan ben aynı görüşte olsam utanırım 2 çift laf söyler eleştiririm ama bizim insanımızda nerdeee o duruş
Forumda bir tâne akpli delikanlı yok şu tg denen yalAK gruba yalandan bile olsa eleştiri getirecek
Utanmaz reziller
Ama nerede o yönetim, o camia.
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Bu kadro sezon başında nasıl kuruldu arkadaş,nasıl bir oyuncu topluluğu zeka seviyesi yerlerde,ligde en kötü takımı açık ara,Hoca falan şu anda hikaye
Trabzonsporda çok kötü kadrolar olmuştu ama bu kadar alakasız kadromuz olmadıydı,bu kadronun başına kimi getirsen getir olacağı bu.
Yeni Hoca gelecek de bu kadro onu da yiyecek boşa zarar yani.
Abdullah Avcı sana bir sorum var,Uğurcan Çakır sahanın ortasında sana küfrettiğinde onu oynatmazsın değil mi,adam iki sezondur formaya,camiaya,taraftara oyunuyla küfrediyor,sen bu yenilgileri hak ediyorsun,bu adeletsizlikle hak ediyorsun.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum