Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adam beşiktaş maçına çıkarsa bu gidene kadar takımla ilgimi kesiyorum.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aklındakini yapmazsan en adi şerefsizsin, bekliyorum gönder, yalnız o akrabalık eskidenmiş senin gibi aç karnını doyuramayan bir müptezele akraba falan sahip çıkmaz keşke erkekliğini başka alanlarda da göstersende buyursan gelsen ya da orta da bir yerde buluşsak,
      Ulan kiminle konuştuğunu bilmeden salla, gel gezdireyim. Evlerimde, inşaat halindeki satılık evlerimizde, boş arsalarimizda, yaptığım cironun %10 seni satın alır.
      Nazım benle uğraşma, hadi başka kapıya.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdullah Hoca sonuna kadar sert eleştirileri hak ediyor ama Bjelica güzellemeleri yapmak samimi gelmiyor…

Kimse Bjelica güzellemesi yapmıyor. Bjelica karşılaştırmalarındaki amaç şu:

Eğer Bjelica çöp idiyse, neden Avcı aynı fikstürde Bjelica'nın çeyreği kadar puan toplayamadı? Hayır eğer Avcı çok mükemmel hocaysa, neden aynı fikstürde ondan daha fazla puan toplayan Bjelica kovuldu, bütün Avcı yandaşları da alkış tuttu?

İnsanlar Bjelica'yı övmüyorlar; bilakis, yönetim ve "Avcı babam" tayfasının tutarsızlığını anlatmaya çalışıyorlar.

Nasreddin hocanın kedi-et misali...
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• hoca müjdeli haberi verdi

transfer çok zor görünüyor dedi Allahım çok keyifliyim ertuğrul doğanın 1 transferine daha tahammülüm yok

bu arada hoca zırvalamaya devam ediyor hala aynı geçen haftaki konuşmanın kopyala yapıştırı..
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu adam beşiktaş maçına çıkarsa bu gidene kadar takımla ilgimi kesiyorum.
            Yaw abi çıksın rezil olmaya devam etsin.

Ula Erdo denen adam varken bu adam gider mi Allah aşkına.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Abdullah Avcı İSTİFA!
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• takımı bu hale düşüren sensin ne desteği.Yemin ediyorum yakın olsam ağız dolusu söverdim.

Bu camia ne ara bu hale geldi.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Direkt yasaklanmaları lazım.
                  Sırf akpliler diye gömüyorsunuz uşaklar yapmayın etmeyin
                  Tribün çok iyi en çok onlar bağırıyor lgkdjhdkshs
                  Pislikler yaa
                  Ulan ben aynı görüşte olsam utanırım 2 çift laf söyler eleştiririm ama bizim insanımızda nerdeee o duruş
                  Forumda bir tâne akpli delikanlı yok şu tg denen yalAK gruba yalandan bile olsa eleştiri getirecek
                  Utanmaz reziller
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne hoca ne başkan istifa etmez. Daha tanıyamadınız mı bunları?

Yorum

• Acilen traftar olaya el koymalidir..Bu sehir surekli boynu büküp dolasmak istemiyorsa artik yeter. Cikin trabzondaki hemserilerim hesap sorsunlar. Yoksa bu gidisat bursaspor gidisatidir.
                      Artik Agaogluna kapisina mi gidilir ne yapilir bilmiyorum.
                      Ama acilen tesislere cikartma yapilip Ertugrul dogan denilen kisi istifa ettirilmelidir.
                      Takimin durumu asiri uzucu. Mevcut futbolcularin neredeyse hepsi fesih olsa, sorun olmayacak durumdalar.
                      Tekrar soyluyorum, traftar olaya el atmazsa yonetim ve hoca istifa etmez. Karari trabzonda yasayan hemserilerim.verecek.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dogucan Haspolat'li kadroyla 5-1 fark atmistik.

O zaman takımın başında teknik direktör vardı. Şimdi teknik direktörlükle uzaktan yakından alakası olmayan torpilli bir artist var.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulan kiminle konuştuğunu bilmeden salla, gel gezdireyim. Evlerimde, inşaat halindeki satılık evlerimizde, boş arsalarimizda, yaptığım cironun %10 seni satın alır.
                          Nazım benle uğraşma, hadi başka kapıya.

Yaw he he Aq rezil herif dikkat et yine de inşaata topun falan kaçmasın sizin oralar malum zenci kaynıyor
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sırf akpliler diye gömüyorsunuz uşaklar yapmayın etmeyin
                            Tribün çok iyi en çok onlar bağırıyor lgkdjhdkshs
                            Pislikler yaa
                            Ulan ben aynı görüşte olsam utanırım 2 çift laf söyler eleştiririm ama bizim insanımızda nerdeee o duruş
                            Forumda bir tâne akpli delikanlı yok şu tg denen yalAK gruba yalandan bile olsa eleştiri getirecek
                            Utanmaz reziller
                            O grupları ortadan kaldırmak şart.
                            Ama nerede o yönetim, o camia.

son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bu kadro sezon başında nasıl kuruldu arkadaş,nasıl bir oyuncu topluluğu zeka seviyesi yerlerde,ligde en kötü takımı açık ara,Hoca falan şu anda hikaye
                              Trabzonsporda çok kötü kadrolar olmuştu ama bu kadar alakasız kadromuz olmadıydı,bu kadronun başına kimi getirsen getir olacağı bu.
                              Yeni Hoca gelecek de bu kadro onu da yiyecek boşa zarar yani.

Abdullah Avcı sana bir sorum var,Uğurcan Çakır sahanın ortasında sana küfrettiğinde onu oynatmazsın değil mi,adam iki sezondur formaya,camiaya,taraftara oyunuyla küfrediyor,sen bu yenilgileri hak ediyorsun,bu adeletsizlikle hak ediyorsun.
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Maçın tamamını izleyemedim bir ara bakabildim az biraz,gördüğüm takımı başakşehire çevirdiği gibi tribünleride başakşehir tribününe çevirmiş hoca, kendisini tebrik ederim…
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X