Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk devre, belki müthiş oynamadık fakat iyi mücadele ettik.

İkinci devre tam bir kabus. Taçtı, değildi... Penaltıydı, değildi... Hiç girmeyeceğim. İki devre sonundaki iki net pozisyonu atamamak beceriksizlikle açıklanamaz.

Bir teknik direktöre,işte buralarda ihtiyaç var. Onun bilgisine, görgüsüne, liderliğine... Avcı bunu yapamıyor. Kafa olarak beceremiyor işte. Hedefi bile yanlış koydu. Bir oyuncu düşer anlarım, iki oyncu düşer anlarım, bütün takım düştü. Takıma sürekli izin veriyor. Yahu al üç dört gün Belek'e götür, kamp yap, kaynaştır, moral olsun. Ne bileyim... Böyle vurdumduymazlık olmaz.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sene başı nerden bulduk dediğimiz Mehmet Can bile şu anda çöp oldu. Yani kadro kötü ama maalesef TD çok daha kötü.

Avcı biraz düşünüyorsa istifa etmeli. O şehirde sevilmiyorsan yaşayamazsın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Çocuğa sözleşme imzalatma muhabbetinden sonra yok oldu gitti. Bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordu kimse. Bir umut vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdulah avcı afrika kupası muhabbetine kadar güzel götürüyordu ancak kupa araya girmesiyle darmaduman olduk çünkü oynatmak istediği sistem kaliteli ve orta yaş grubunun oynayacağı bir sistem. Genç tecrübesiz ve vasat futbolcu grubuyla oynayamazsın bu oyunu. Bakasetas ömür gibi adamların kaybıda kadroyu iyice aşağı çekti ve sonuç kaçınılmaz oldu. Bu süreçte ben başarısızlığı başkana yazarım. Bjkde hoca değiştirdi en iyisini getirdi ancak sonuç ortada. Hoca değiştirmek çözüm değil şu süreçte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        kendinizi kandırmayın ne sistemi? Sistem dediğin onuachu ya top şişirmek mi?
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hâlâ Avcı sempatizanlarını görüyorum hepsini psikolojik tedaviye davet ediyorum
          Bence google u açıp stockholm sendromu nedir bi baksınlar, başka açıklaması yok…
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimse Bjelica güzellemesi yapmıyor. Bjelica karşılaştırmalarındaki amaç şu:

Eğer Bjelica çöp idiyse, neden Avcı aynı fikstürde Bjelica'nın çeyreği kadar puan toplayamadı? Hayır eğer Avcı çok mükemmel hocaysa, neden aynı fikstürde ondan daha fazla puan toplayan Bjelica kovuldu, bütün Avcı yandaşları da alkış tuttu?

İnsanlar Bjelica'yı övmüyorlar; bilakis, yönetim ve "Avcı babam" tayfasının tutarsızlığını anlatmaya çalışıyorlar.

Nasreddin hocanın kedi-et misali...
            Bir karşılaştırmadan bahsedeceksek yapılan karşılaştırmaların konjonktürünü de göz önüne alman gerekir. Bjelica'nın karşılaştığı Antalyaspor ilk 5 haftada galibiyet dahi alamamıştı, 2 hafta önce karşılaştığım Antalyaspor ise şu an 3. lüğe doğru yol alıyor. Rizespor keza aynı şekilde ligin ilk 10 haftasında istikrarsız bir performans sergilerken (ki kendi evinde kaybettin bu maçı) geçen maç deplasmanda karşılaştığımız Rizespor da Antalya gibi 3. lük yarışına girmiş bir takım olarak karşılaştık. Bjelica dönemi gs maçında gs'nin yeni transferlerinin birçoğu ya gelmemişti ya da yeni geldiği için kadroda kullanılmamıştı bile, Avcı dönemi maçında ise böyle bir şey yoktu. Bu fikstürde bir tek Kasımpaşa maçı makul bir karşılaştırma kabul edilebilir sanırım.

Velhasılı, Avcı takıma geldiği günden beri hemen hemen hiçbir şey katmadı diyebiliriz, bunun üzerinden gayet makul eleştiriler de yapılabilir. Ama gelip de başarısızlığını vurgulamak için bir başka vasatın altında performans sergilemiş teknik direktör ile kıyaslamak mantıksız.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acilen traftar olaya el koymalidir..Bu sehir surekli boynu büküp dolasmak istemiyorsa artik yeter. Cikin trabzondaki hemserilerim hesap sorsunlar. Yoksa bu gidisat bursaspor gidisatidir.
              Artik Agaogluna kapisina mi gidilir ne yapilir bilmiyorum.
              Ama acilen tesislere cikartma yapilip Ertugrul dogan denilen kisi istifa ettirilmelidir.
              Takimin durumu asiri uzucu. Mevcut futbolcularin neredeyse hepsi fesih olsa, sorun olmayacak durumdalar.
              Tekrar soyluyorum, traftar olaya el atmazsa yonetim ve hoca istifa etmez. Karari trabzonda yasayan hemserilerim.verecek.
              Eskidendi o önlerine kemik atmazsan havlamazlar.gidip protestoya kalksa birileri , bir telefonla gidenlerin önünde dikilir kavga ciakrip bastirmaya calisirlar oyle serefsizler halsiyetsizler
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ilk yarıda ki 5-1 lik galibiyet ile Bjelica güzellemesi yapmayın.. o maçta rakibin 19 bizim ise 7 şutumuz vardı iki takımın da 6 şutu kaleyi buldu biz 5 tane attık onlar ise 1 tane.. devam etseydik ya bu şekil neyse.. ikisi de yetersiz,yaptırdıkları transferler ile de takımın içine ettiler.. şu takımın bu haliyle ligde 3.sırada olması da Türkiye de ki futbolun ne halde olduğunun kanıtıdır.
                En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 29.01.2024, 22:34.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok aslan biz köydeyiz yok burada zenci.
                  Şaka değil gel birgün gez benimle, yaptığımız işleri göstereyim sana.
                  Belki biraz feyz alırsın.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                  Tmm gelecek ay geleceğim söz yazacağım, bakalım görelim inşaatlarını
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bjelica ts ile 16 maca cikmistir. Sonuc olarak basarisiz olmus ve kovulmustur
                    .
                    A.avci ozellikle son haftalarda tamamen cokmus durumda ve takim giderek daha kotuye gitmekte
                    Onun da kovulmasi lazim. Ama yinetimle beraber kovulmasi lazim. Bu vasat takim oncelikle yonetimin eseri. Yoksa bu yonetimle hem daha fazla borca girecegiz, hem de surekli basarisiz olacagiz. Cunku futbolu bilmiyorlar, yonetemiyorlar.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sorun sadece avcı değil, yönetim gitmediği sürece bu kulüp düzelmez.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                      Yani bir yerde olmaz artık demeleri gerekiyor. Büyük takı refleksi bunu gerektirir. gs Burak elması nasıl ezdi geçti. Aynen öyle yapmalıyız. Ama bizde başkan olacak kimse de yok maalesef

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maçın ardından beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.
                        "Bu iş, enerji işi. Bugün ısınmada bilgi geldi, takımın enerjisi düşük diye. Ne oldu yani bir haftada? 4 gündür uyarıyorum zor maç diye. Her türlü detayı düşündük. İkinci yarıda sadece teknik olarak değişiklik yaptık. Bazı geçişler yakaladık, golü bulduk. Bu biraz yoruyor ama yapacak bir şey yok, işimiz bu. Bunları görerek kazanabiliyorsak, bu bizim için değerli. Kazanmak ve gelişmek önemli. Bu oyun; enerji, duygu, coşku ama akıl var. Duygularınla oynayamazsın. Okul bahçesinde oynamıyoruz. Planı var, organizasyonu var. Bu şekilde kazanamadık birinci yarıda daha iyiydik. Yeterli mi, değil. Çok çalışmamız, daha hızlı oynamamız gerekiyor. Oyuncu kalitesini arttırmamız gerekiyor. Çok çalışacağız, tekrarlar yapacağız. Daha iyi olacağız diye düşünüyorum."
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Maç kazanan yok, yenile yenile ligi 3. bitireceğiz galiba.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sefer ne kadar fazla boş yapiyorsun. Ulkenin %52si akpli. Trabzonda yasayanlarin %70i trabzonlu..trabzonsporu tutanlarin enqz %60i akpli. Surekli siyasetle kafayi bozmus durumdasin. Sal bir kendini. Hayatta siyasetten baska konular var. Her konuyu siyasete, akpye getirmeyi nasil basariyorsunuz. Akp muhalefetten daha kaliteli ki 22 yildir girdigi tum secimleri eze eze kazanmis. Ama siz ve sizin gibiler bir sindiremediniz gitti bu durumu.
                            Yalakaya yalaka de. Ki bence de yalakalar. Ama tek derdiniz siyaset olmasin artik. Vatansever bir insan gidip tabikide pkknin partisi olan hdp ile kanka olan siyasi partiyi, ve ekrem gibileri desteklemez.. Hele trabzon gibi sehirlerde pkk sevicilere tabiki de oy cikmaz. Haddinizi bilin artik.
                            ona diyorsun sen ondan fazla siyaset yapıyorsun.Adam birşey anlatmaya çalışıyor sen konuyu nereye çekiyorsun.

Adam diyor ki futbol dahi siyasileşti.Mesele bu kadar basit. Siyaset her boka karışıyor.İşte bu yüzden takım ve tribünler bu hale geliyor.

Ona diyorsun ama altan alta pkk sevicisi vesair diyerek burada milleti sen birbirine kırdırıyorsun.

Bu direk samimiyetsizlilk.

Bıu arada bu yorumu yapan benim siyasetle en ufak bir ilgim yok.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maçın ardından beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.
                              "Bu iş, enerji işi. Bugün ısınmada bilgi geldi, takımın enerjisi düşük diye. Ne oldu yani bir haftada? 4 gündür uyarıyorum zor maç diye. Her türlü detayı düşündük. İkinci yarıda sadece teknik olarak değişiklik yaptık. Bazı geçişler yakaladık, golü bulduk. Bu biraz yoruyor ama yapacak bir şey yok, işimiz bu. Bunları görerek kazanabiliyorsak, bu bizim için değerli. Kazanmak ve gelişmek önemli. Bu oyun; enerji, duygu, coşku ama akıl var. Duygularınla oynayamazsın. Okul bahçesinde oynamıyoruz. Planı var, organizasyonu var. Bu şekilde kazanamadık birinci yarıda daha iyiydik. Yeterli mi, değil. Çok çalışmamız, daha hızlı oynamamız gerekiyor. Oyuncu kalitesini arttırmamız gerekiyor. Çok çalışacağız, tekrarlar yapacağız. Daha iyi olacağız diye düşünüyorum."
                              bu maçtan sonra bunu dediyse bildiğin billur geçiyor.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tmm gelecek ay geleceğim söz yazacağım, bakalım görelim inşaatlarını
                                Ya siz bi çay içsenize
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X