Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdullah avcının evine salya sümük gideceğiniz yerde ahmet ağaoğlunun evine gitseydiniz şu an bu halde olmazdık.
    mükemmel yorum.O şampiyonluğun baş sorumlusu Ahmet Ağaoğludur.Sonra adam baktı başkan olmasına rağmen sözü geçmiyor o zaman sözü geçenler yapsın bu işi dedi.

Sözü geçenlerde takımın içine sıçtı.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bağıran taraftarı ya dışarı çıkarmışlar ya da bağıranlar maçı bırakıp çıkmış. İnşallah ilki değildir.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TG denen satılmışlar ordusu tribünlerden lağvedilmeli
        46 senedir söylüyorum ama yalAKalar suskun
        Bunlar siktir olup gitmedikçe bize şampiyonluk fazlaaa, 61 sene bekleriz artık bi dahakine
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          avcı bişey dedi mi?
          yine bahanesi aynı mı?
          Ve tamamen çöktük. Mevcut takimin bu ligde yenebilecegi hicbir takim yok. Visca bile bitik oynuyor..Bir dunya aşıri vasat oyuncu var. Yedek klubesine bile yakismayacak bir dunya oyuncu ilk 11 cikiyor.
          Bu mallar ordusu oynayacina birakin altyapi oynasin 5 yiyelim. Paramiz cebimizde kalir.
          A.avci da hicbir cozum uretemedi. A.avci kaliteli bir oyuncu gurubu verilemezse , seviyesini net olarak gostermis oldu..
          Bu saatten sonra kaliteli bir takim kuramayacagimiza gore A.avci ile vedalisilmali. Tabi yerine kim gelir bilmiyorum. Hoca adayi yok su an icin.
          Ama oncelikle futbola dair hicbir bilgisi olmayan, hibir yoneticilik vasfi olmayan, surekli yalan soyleyen, belkide tarihin en kotu baskani olan kisi istifa ettirilmelidir.
          Bu takima acilen bir futbol akli gelmelidir.
          Tamamen saldik cayira, mevlam kayira modundayiz.
          Haftaya bjk bile 5 tane atabilir.

Yorum

• Abdullah Hoca sonuna kadar sert eleştirileri hak ediyor ama Bjelica güzellemeleri yapmak samimi gelmiyor…
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdullah Avcıdan sonsuza kadar kurtulma ihtimalimiz olacaksa eğer, üst üste 6-7 mağlubiyet alalım ve kurtulalım şu lanet adamdan. Beraberinde yönetim de giderse şahane olur.
              Sonsuza kadar Abdullah Avcı'dan kurtulmak için kaldı 3 maç. Biraz daha sabredelim.
              . .
              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
              . .

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aleykümselam, kendine dikkat et oturduğun yeri biliyorum.
                Akrabalarım çok sevecen insanlar.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                Aklındakini yapmazsan en adi şerefsizsin, bekliyorum gönder, yalnız o akrabalık eskidenmiş senin gibi aç karnını doyuramayan bir müptezele akraba falan sahip çıkmaz keşke erkekliğini başka alanlarda da göstersende buyursan gelsen ya da orta da bir yerde buluşsak,
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• adam 3 yemiş maçı 2 değişiklikle tamamlıyor sana adam diyenin ben.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abdullah Hoca sonuna kadar sert eleştirileri hak ediyor ama Bjelica güzellemeleri yapmak samimi gelmiyor…
                    ya siz meseleyi anlamadınız.Bjelica kötü hoca diyorsunuz ya bjelica buna yakın bir kadro ile oynuyordu.

Aha avcı geldi bakalım ne diyecek.

Yorum

• Allah belanı versin hoca.

Yorum

• Avcı denen hoca müsveddesi dur daha la sekiztaştan bir 4-5 gol ye de öyle git bence sana o yakışır.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ve tamamen çöktük. Mevcut takimin bu ligde yenebilecegi hicbir takim yok. Visca bile bitik oynuyor..Bir dunya aşıri vasat oyuncu var. Yedek klubesine bile yakismayacak bir dunya oyuncu ilk 11 cikiyor.
                          Bu mallar ordusu oynayacina birakin altyapi oynasin 5 yiyelim. Paramiz cebimizde kalir.
                          A.avci da hicbir cozum uretemedi. A.avci kaliteli bir oyuncu gurubu verilemezse , seviyesini net olarak gostermis oldu..
                          Bu saatten sonra kaliteli bir takim kuramayacagimiza gore A.avci ile vedalisilmali. Tabi yerine kim gelir bilmiyorum. Hoca adayi yok su an icin.
                          Ama oncelikle futbola dair hicbir bilgisi olmayan, hibir yoneticilik vasfi olmayan, surekli yalan soyleyen, belkide tarihin en kotu baskani olan kisi istifa ettirilmelidir.
                          Bu takima acilen bir futbol akli gelmelidir.
                          Tamamen saldik cayira, mevlam kayira modundayiz.
                          Haftaya bjk bile 5 tane atabilir.
                          Alın en azılı Avcı holiganı da gelmiş tabiki oyuncuları suçlu kanka, sen yine Avcı hocanı şey yapmaya desteklemeye devam et, boşver Trabzonspor’u.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bu akşam hocayı göndermezsek büyük takım refleksini yitirdik demektir.Çok net.

Yorum

• Fatih tekke gibi isimler şu anda bu takım için uygun değil. Gelirse kariyerini başlamadan bitirir iyice tecrübelenip taktiksel anlamda kendini geliştirmesi gerekiyor. Bu takım birilerinin staj yapacağı yer değil artık. Abdullah Avcı giderse Senol Güneş gelir başkan da Ahmet Ağaoğlu olursa yine şampiyonluğa oynarız. Abdullah Avcı Ertuğrul Doğan’ı sevebilir ancak iyi bir başkan olmadığını görmüş oldu herkes Ahmet Ağaoğlu olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Eskiden enseyi karartmayalim derdim
                                Ense simsiyah kararmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X