Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forum yöneticilerine sesleniyorum. Bu forumda, birileri sanırım birileri adına burda algı oluşturmaya ısrarla devam ediyor. Trabzonspor'un kendisinden başka düşmanı yoktur cümlesindeki o düşmanlar burada iyi çalışıyorlar

Tarihinin , en başarılı işini yapan, gelmeden önce sadece 4 maç kazanabilmiş takıma. 11 maçta 7 galibiyet alan ve sadece bir kez yenilen
    Elindeki mevcut oyuncular ile daha iyi futbol oynanmayacağını bildikleri halde bunu ısrarla devam ettirip, sanki yerine gelecek olan başka hoca ondan daha güzel oyun oynatacak hayali ile yaşayan ve hocasına bu kadar ağır laflar edilmesine seyirci kalınmasını hazmedemiyorum ve bunun planlı yapıldığını düşünüyorum. Bu Trol grubunun , Trabzonspor taraftarında yaratmaya çalıştığı algıya müdahale edilmediği sürece forum da yazmayacağım.

Eskiden maç kazandırmayan adamlar gönderilsin derdiler, Şimdi maç kazandıran ama göze hoş gelmiyor diyerek hoca göndertiyorlar. Utanmanız bile yok, Sizin yaptığını şeyin düpedüz adı nankörlüktür

Ben Avcı yerinde olsam , ebenizin şeyine kadar yolunuz var diyerek istifa ederdim
    Evet Trabzonspor taraftarının bir kısmı sizin gibi vasata tahammül edemiyor,
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samsunla ne rekabetin var abi senin Allah aşkına. Sağda solda söyle yazıp çizip duruyorsunuz sonra adamlar da gazlanıyor kalkmış resmi sayfalarından kuzeyin kralı gibi şeyler paylaşıyorlar. Bizim rekabet halinde olduğumuz 3 tane camia var zaten bu 4 camia birbirlerinin rakibi olduğunu kabul etmiş camialar.
      Kardeşim çok yoğun olduğum için sana cevap veremedim ama bir gün bunun hakkında seni bilgilendiririm. Trabzonsporun her zaman en büyük handikabı komşu Karadeniz takımları olmuştur. Başta Samsun olmak üzere, Rize, Ordu ve Giresun'la yaşanan olayları eskilerden dinleyebilirsin. FB seyircisinin bile Trabzona gelip maç izlediği dönemde Samsun seyircisi Avni Akere gelemezdi. Samsun'a deplasmana giden taraftarımız daha Çarşambaya geldiği zaman yaşananları biz gün gibi hatırlıyoruz. Kısacası Trabzonsporun 3 İstanbul ile olan rekabeti sadece sportif olarak kalmıştır ancak adı geçen şehirlerle olan rekabetimiz hayatın her anında olmuştur
      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• ilk yarıyı izledim fena oynamadık sanki

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim çok yoğun olduğum için sana cevap veremedim ama bir gün bunun hakkında seni bilgilendiririm. Trabzonsporun her zaman en büyük handikabı komşu Karadeniz takımları olmuştur. Başta Samsun olmak üzere, Rize, Ordu ve Giresun'la yaşanan olayları eskilerden dinleyebilirsin. FB seyircisinin bile Trabzona gelip maç izlediği dönemde Samsun seyircisi Avni Akere gelemezdi. Samsun'a deplasmana giden taraftarımız daha Çarşambaya geldiği zaman yaşananları biz gün gibi hatırlıyoruz. Kısacası Trabzonsporun 3 İstanbul ile olan rekabeti sadece sportif olarak kalmıştır ancak adı geçen şehirlerle olan rekabetimiz hayatın her anında olmuştur
          ya dayı ne rekabeti saydığın il takımları 30 senede 1 kere lige çıkıyorlar. bu illerle bizim ne rekabetimiz var. hepsinin ezici çoğunluğu galatasaray ve fenerbahçe'yi destekliyor. sportif başarıları yok, tek amaçları trabzonspor'u yenelim.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tüm Karadeniz takımları asansördür.
            TS onların abisidir (Efsane golcümüz Hami'nin sözüdür).
            Onlar bunu kabul etmeseler de TS bir efsanedir, bir markadır.
            Onların kaderi alt liglerde oynamaktır.
            3 İstanbul kızkardeşi destekleyeceklerine kendi şehirlerinin takımına destek olsalar (ya da TS ile uğraşmayı bıraksalar) belki onlar için daha iyi olur.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya dayı ne rekabeti saydığın il takımları 30 senede 1 kere lige çıkıyorlar. bu illerle bizim ne rekabetimiz var. hepsinin ezici çoğunluğu galatasaray ve fenerbahçe'yi destekliyor. sportif başarıları yok, tek amaçları trabzonspor'u yenelim.
              Aslan kardeşim yazdığımı tekrar okursan konunun sadece futbol olmadığını anlarsın.
              Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X