Antalya,GS,Rize göreceğiz bakalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Visca fırtına gibiydi bence de.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün ki maçın ilk yarısı rezil bir futbol oynadık . İkinci yarı oynanan futbol nispeten beni mutlu etti .
Yerinde oynatılmayan futbolcuları dün ki maç özelinde eleştirmeyeceğim. Adam yerinde oynadığında değerlendirmesini kendimce sağlarım . ( Fountas )
Larsen ' in 80 dakika yapamadığı orta açma işini Mehmet Can ' ın 10 dakika da yapması aralarındaki farkı ortaya koymuştur diye düşünüyorum.
Hocaya bir sorum var . Hocam ! 2 - 0 öndesin. Enis Destanı 90 + 1 de oyuna alacak kadar neden bekledin ? Yahu biz bu gençleri nasıl geliştireceğiz . Üstelik rakip üstüne de gelmeye çalışıyor . Enis ' in baskısı ile rahat top yapmalarını sağlasak daha iyi değil miydi ?
Bir de , Benkovic her maça ilk 11 de başlamak için daha ne yapmalı ? İlla 2.3 milyon euro maaş mı alması gerekiyor ?
Bu arada eklemeyi unutmuşum . Visca ' yı uzun zamandır Başakşehirdeki performansına yakın bir performans sergilerken gördüm ."çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
Benkovich bu takımdaki en iyi stoper.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de , Benkovic her maça ilk 11 de başlamak için daha ne yapmalı ? İlla 2.3 milyon euro maaş mı alması gerekiyor ?
10 milyon euronun üzerine premier lige transfer yapmış 26 yaşında, Hırvat milli takımında her kademede oynamış bir stoperimiz var.
2.2 milyonluk, her maç ne yumurtlayacağı belli olmayan bir adamı oynatıyoruz.
Sebep?
Ayağı iyiymiş.
Stoperin önceliği savunması. Savunması kötü olduktan sonra ayağı messi olsa ne işe yarar?
Bir de bu topun oyuna sokulamamasının sebebi savunmadaki adamların ayağı mıdır?
Yoksa takımın durağan oyunu, sahaya yayılamaması, kimsenin boşa çıkmaması, herkesin topu ayağına beklemesi midir?
Hareketli oynayıp boşa kaçsa takım savunmadaki oyuncularının ayakları yeterdi.
Yorum
-
icardi yi bizim maçta oynatırlar. dinlendiriyorlar.İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence hoca gsyi mağlup eder. Adamın en iyi yaptığı şey büyük maç oynamak ve kendi evinde olacak. Hele Icardi falan dönmezse gsnin işi zor. Diğerlerine yenilebiliriz çok emin değilim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
son iki haftadır A. Kadir ÖMÜR kadroda olmayınca oynamayınca takım maç kazanıyor, gözden kaçmasın...
Yorum
-
yönetimin acilen bu hafta içi en az 2 transferi bitirmesi lazım. madem transfer olacak hemen yapmaları lazım. hücum hattı tamamen gitti ben ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum. bu sene hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarı pozisyon vermedik.
İkinci yarının başlarında Visca ve Bakayla net fırsatları gol yapabilseydik Samsun nakavt olacaktı. Okan Kocuk takımın direncini arttırdı.
Antalya ve Rize maçlarından en az 4 puan çıkarırız.
AA büyük maçların adamı. Icardi dönmez ve sakatları iyileşmezse favori biziz.
Yorum
-
Hanemize önemli bir 3 puan daha ekledik.Galibiyet için tüm takima tebrikler.
Maçın detayına girersek maçtan önce söylediğim gibi duran toplar çok önemli olacaktı.Çünkü bazı mevkilerde kalite eksikliğimiz vardı.Nitekim benkovicin kafa golü ile rakibin kilidini açınca oyun tam istediğimiz kıvama geldi.Sahadaki kadro 0-0 dan çok skor olarak önde olmaya uygun bir kadroydu.O sebeble o duran top golü işimizi kolaylaştırdı.Maçın büyük bölümü istediğimiz gibi gitti.Stoperler iyi maç çıkardı.mendy ve berat ta göbeği iyi kapattı.
2.yarıda biraz yorgunluk ve biraz da 2-0 in verdiği gevşeme ile birkaç pozisyon verdik.Onlarda da Uğurcan kalesinde sağlam durdu.
Viscayı özel tebrik etmek lazım.Hücumda 2 önemli silahımızın olmadığı bu dönemde daha fazla sorumluluk almaya çalışması önemli.
Fountas ne kadar iyi niyetli olsa da büyük takım oyuncusu görüntüsü vermiyor.Aynı şekilde bardhi de
Aslında stoperlerden önce beklerde kaliteyi arttirmamiz lazım.Hücum futbolu oynamak ve daha fazla pozisyona girmek açısından o mevkiler daha önemli.
Berat da kalitesi ölçüsünde son derece faydalı oluyor takıma gelecek sezonda takımda kalsa iyi olur.
Genç oyuncularında dakikalarını daha arttırmak lazım.Bugünü kazanırken gelecek sezonunda kadrosunu oluşturmak lazım.Gencler ne kadar tecrübe kazanırsa gelecek sezon için cebimize artı değer koymuş oluruz.
Yorum
-
Montella kim?İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMontella galiba bizim maçı seyretmeye gelmiş ama bizim kibirli td avci Enis destan 2 dakika şans vermiş yazıklar olsun genç düşmanı Avcı'ya 1 kere de sasirt bizi
Yorum
-
Ben de Avcı yerinde olsam asla kabul etmezdim teklifi. Ayrıca Uğurcan ve A.ömür yerinde olsam başkana gidip beni satın diye baskı yapardım. Trabzonsporun çok farklı bir kafa yapısına sahip bir traftar grubu var. Herhangi biri başarılı bile olsa , biraz performansı düşsün onu yerin dibine sokuyor. Sonra da başarı gelsin istiyor. Bu zamanında hami mandıralıya, gökdenize, fatih tekkeye, burak yılmaza da yapılmıştı. (Burak yılmaza 38 gol attığı sezon içerisinde yapılmıştı bu arada). Diğer takımlarda da vardır benzer profiller ama bizde sanki sayıları çok gibi.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum yöneticilerine sesleniyorum. Bu forumda, birileri sanırım birileri adına burda algı oluşturmaya ısrarla devam ediyor. Trabzonspor'un kendisinden başka düşmanı yoktur cümlesindeki o düşmanlar burada iyi çalışıyorlar
Tarihinin , en başarılı işini yapan, gelmeden önce sadece 4 maç kazanabilmiş takıma. 11 maçta 7 galibiyet alan ve sadece bir kez yenilen
Elindeki mevcut oyuncular ile daha iyi futbol oynanmayacağını bildikleri halde bunu ısrarla devam ettirip, sanki yerine gelecek olan başka hoca ondan daha güzel oyun oynatacak hayali ile yaşayan ve hocasına bu kadar ağır laflar edilmesine seyirci kalınmasını hazmedemiyorum ve bunun planlı yapıldığını düşünüyorum. Bu Trol grubunun , Trabzonspor taraftarında yaratmaya çalıştığı algıya müdahale edilmediği sürece forum da yazmayacağım.
Eskiden maç kazandırmayan adamlar gönderilsin derdiler, Şimdi maç kazandıran ama göze hoş gelmiyor diyerek hoca göndertiyorlar. Utanmanız bile yok, Sizin yaptığını şeyin düpedüz adı nankörlüktür
Ben Avcı yerinde olsam , ebenizin şeyine kadar yolunuz var diyerek istifa ederdim
Yorum
-
Nispeten , eski maçlara oranla Berat biraz daha hareketli oynadı dün. Aldığı topları dikine oynamaya çalışması da beni sevindirdi . Tabii burada bazen top kaybı da yaptı ancak bunları denemeden kendisini geliştiremez .İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenkovich bu takımdaki en iyi stoper.
10 milyon euronun üzerine premier lige transfer yapmış 26 yaşında, Hırvat milli takımında her kademede oynamış bir stoperimiz var.
2.2 milyonluk, her maç ne yumurtlayacağı belli olmayan bir adamı oynatıyoruz.
Sebep?
Ayağı iyiymiş.
Stoperin önceliği savunması. Savunması kötü olduktan sonra ayağı messi olsa ne işe yarar?
Bir de bu topun oyuna sokulamamasının sebebi savunmadaki adamların ayağı mıdır?
Yoksa takımın durağan oyunu, sahaya yayılamaması, kimsenin boşa çıkmaması, herkesin topu ayağına beklemesi midir?
Hareketli oynayıp boşa kaçsa takım savunmadaki oyuncularının ayakları yeterdi.
Geri kalan her konuda size katılıyorum .
Yorum
-
Kabul etmeyip ne yapacaktı?İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de Avcı yerinde olsam asla kabul etmezdim teklifi. Ayrıca Uğurcan ve A.ömür yerinde olsam başkana gidip beni satın diye baskı yapardım. Trabzonsporun çok farklı bir kafa yapısına sahip bir traftar grubu var. Herhangi biri başarılı bile olsa , biraz performansı düşsün onu yerin dibine sokuyor. Sonra da başarı gelsin istiyor. Bu zamanında hami mandıralıya, gökdenize, fatih tekkeye, burak yılmaza da yapılmıştı. (Burak yılmaza 38 gol attığı sezon içerisinde yapılmıştı bu arada). Diğer takımlarda da vardır benzer profiller ama bizde sanki sayıları çok gibi.
Başakşehire geri dönerdi en iyi ihtimalle...
1,6! M Euro yu rüyasında görürdü ancak.
Bak cidden soruyorum... Trabzonspor Avcı yı almasa kariyerindeki sonraki aşama ne olurdu?
Ömür ve Uğurcan konusunda ise hemfikirim.
Artık gitmeleri gerekiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

İstifa edecekmiş falan . Komik işler .
Yorum