Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım 2 şekilde yorumlanıyor

1. Çok kötü oynuyoruz, sıfır pozisyon, full yan pas

2. Kadro yetersiz, eldekiyle çok puan alınacak sistemi oynatıyor hoca

Öncelikle 2 yorum da doğru, TAKIM KAZANDIKÇA oyuncular keyif alıyor ve risk alıp göze hoş gelen işler yapabiliyor

AVCI SİSTEMİNİN MERKEZİ 8-10 tarzı Hamsik, maalesef bizim göbek çooooook kötü, Baka gideceği için kaçak oynuyor ki zaten 8-10 değil mevkisiz bi adam

Ömür ben bile yıldım asla olmaz, hemen satılmalı

Avcı, eldekiyle Bardhi yi 8-10 da denemeli, iç sahada tek ön libero-veya DEFANS HÜCUMCU denemeli, yoksa ölüsü 3. Oluyor takımın,ligin 3. Sü bu Trabzon ise o lig ölmüştür…
    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fountas i kesip Enis destan i mi kanat oynatacak yoksa bardhi yi mi elde adam kalmadı tre orsic pepe yok avcı dan bende memnun değilim ama adama sallarken de olmayan adam üzerinden sallamayalim
      4-4-2 ye dönecek. Şunu da düşünün bir zahmet.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mls liginden futbolcu alınmaz dedik sene başında. bu fountas denen halı saha topçusu orada bile doğru düzgün gol asist yapamamış. donis avdijaj dan sonra gördüğüm en berbat isim olabilir. şu adamları nasıl trabzonspora yakıştırıp transfer edebildiler.
          Fountas 2.devrede kaleciden dönen topa o kadar kötü vurdu ki, onu gol yapamamak imkansız gibiydi. Son vuruşları berbat

BAL topçusu olur ancak
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fountas 2.devrede kaleciden dönen topa o kadar kötü vurdu ki, onu gol yapamamak imkansız gibiydi. Son vuruşları berbat

BAL topçusu olur ancak
            aynen buda tutmadı. en iyis fransa, almaya, ingiltere, norveç, danimarka pazarına yönelmek. alt liglerde mendy tarzında çok iyi topçular var.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hem bu kadar topa sahip olma, pas oyuna takık olacaksın hem de bu kadar derinde beklemeyi seveceksin. Buna uygun kadro bulman zor. Topa o kadar sahip oldurmaya çalıştığın takım, kadro yapısı nedeniyle derinde o kadar uzun süre iyi duramaz.

Baniya-Benkovic kule gibi, bunlar derinde iyi durur ama hadi çok berrak paslarla yerden oyun kur diyemezsin. Onlar M.City'de. Ya da Denswil... İyi oyun kuruyorsun (ki onu da yapamıyor ya), bir de derinde beklerken kule gibi savun diyemezsin.

Bunun orta sahası, forveti de böyle. 7-8 baba transfer yapman lazım sorunu azaltman için, öyle bir dünya yok.

Elinden geldiğince topa sahip olup öndeyken bile çok kapanmaman gerekiyor o pas futbolunda. Kapanınca düşen topları alamıyorsun, hızlı çıkamıyorsun. Yaslandığın anda topu alsan bile geri pas atıyorsun orada da rakip önde kaldığı için hemen pres yapıyor ve taca bile zor atıyorsun. İkinci yarı, bir pozisyonda top 3-4 defa sekti, düştü ama bir kere alamadık.

Yorum

• bunlar bizim maça verdiği önemi diğer maçlara verse ligde kalır hatta başarılı olur. ısrarla trabzonspor ile yarışmaya çalışıyorlar. bugün bir uğurcan çakır, abdülkadir ömür'ün toplam değeri senin kadron kadar.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Abdullah hoca maçtan sonraki basın toplantısında beğenirsiniz, begenmezsiniz ama ben bu futbolu oynatmay bu futbolcu grubu ile devam edeceğim dedi. Ben bu futbol ile bu kulüpte büyük başarılara imza attım, maçtan sonra nasıl oynadığına değil sonuca bakılıyor diye de ekledi, nokta söylenecek birsey yok.

Transfer konusunda da Orsic Martta aramıza dönecek olması sebebi ile yabancı sınırlamasından dolayı Kourbelisi kiralık gönderdik, dedi. Transfer konusuna pek girmedi, giden oyuncular olsa yapılabilir, yabancı sınırımız dolu diye de ekledi.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forum yöneticilerine sesleniyorum. Bu forumda, birileri sanırım birileri adına burda algı oluşturmaya ısrarla devam ediyor. Trabzonspor'un kendisinden başka düşmanı yoktur cümlesindeki o düşmanlar burada iyi çalışıyorlar

Tarihinin , en başarılı işini yapan, gelmeden önce sadece 4 maç kazanabilmiş takıma. 11 maçta 7 galibiyet alan ve sadece bir kez yenilen
                    Elindeki mevcut oyuncular ile daha iyi futbol oynanmayacağını bildikleri halde bunu ısrarla devam ettirip, sanki yerine gelecek olan başka hoca ondan daha güzel oyun oynatacak hayali ile yaşayan ve hocasına bu kadar ağır laflar edilmesine seyirci kalınmasını hazmedemiyorum ve bunun planlı yapıldığını düşünüyorum. Bu Trol grubunun , Trabzonspor taraftarında yaratmaya çalıştığı algıya müdahale edilmediği sürece forum da yazmayacağım.

Eskiden maç kazandırmayan adamlar gönderilsin derdiler, Şimdi maç kazandıran ama göze hoş gelmiyor diyerek hoca göndertiyorlar. Utanmanız bile yok, Sizin yaptığını şeyin düpedüz adı nankörlüktür

Ben Avcı yerinde olsam , ebenizin şeyine kadar yolunuz var diyerek istifa ederdim
                    Evet çok haklısınız, şirketimin cirosu yetmediği için sosyal medyada sağda solda trollük yaparak birileri sayesinde yolumu buluyorum. Trabzonspor o kadar harika yönetiliyor ki ben bu harika yönetilme yüzünden trollükten az kazanıyorum pislik olsun ki yolumu bulayım.

Yorum

• Millet takım puan kaybetsin de eleştirelim hocayı taşlayalım diye bekliyor. Yazık cidden.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Kimse bahsetmedi; Visca 2. yarının ortalarında Bakasetas'la 5dk kadar yer değiştirdi. O 5 dakikada sağdan aldı sola verdi, dikine oynadı, derine pas attı, rakibin baskısı boşa düştü, takım rahat bir nefes aldı. Bakasetas'tan beklediğimiz ve yapamadığı ne varsa o 5 dakikada yaptı.
                        Neden tekrar yer değiştirdiler anlamadım ama o 5 dakika; neden Bakasetas'la olmazı, iyi bir 8 numaranın nasıl seviye atlatacağını bize gösterdi.
                        Maçları yanlış uzvuyla izleyenler atıp tutuyor yine. Mikro milliyetçilik havası uçuşuyor forumda. Bu kadroyla 2.2 puan ortalamasını Guardiolayla tutturamazsın. Beyin fukarası futbolcularla bu kadar kardeşim, beklenti tam olarak ne anlamıyorum.
                        Eskiden nezih bir ortamda elit bir futbol muhabbeti dönerdi. İnsanın eli foruma gitmiyor, ya da yaşlandık kafa kaldırmıyor.
                        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen buda tutmadı. en iyis fransa, almaya, ingiltere, norveç, danimarka pazarına yönelmek. alt liglerde mendy tarzında çok iyi topçular var.
                          Hakikaten bu sezonun tek transfer başarısı Mendy oldu. Bu tip oyuncular bulabilsek karlı çıkarız her daim.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Pendik macinda kazanmamiza ragmen en agir elestirileri yapanlar, bugün son 11 macta Pendik karsilasmasindaki futbolla topladigimiz 24 puana ragmen, niye Hoca elestiriliyor diye soruyor..gülelim mi, kafayi duvarlara mi vuralim??
                            Yine ayni kisiler, Adana macinda Trabzonspor yenilsinde Hocayi kovalim düsüncesinde iken, bugün Hocayi elestirenleri, Trabzonspor yenilsin diye bekliyorsunuz diye yaygara kopariyorlar!!

Üstdüzey bir kadron var ve bu kadodan iyi futbol beklemek, Taraftarin hakki. Hele ki, elindeki futbolculardan nasil verim alinacagini bile bilmeyen bir Hoca bu takimin basindaysa, milyonlarin döndügü bu sektörde, her türlü sorgulanir! Örnek mi? Eski Hocayi " Denswill´i niye oynatmiyor diye" elestirenlere, dün aksam itibari ile Benkovic´ten cok iyi bir cevap geldi degil mi? Baniya israrina hic girmeyeyim..keza ilk 8 hafta Mehmet Can niye oynatilmiyor diyenler, bugün onun icin topcu degil diyorlardi ama 10 dk da gösterdi... Berat ve Mendy ikisi de her türlü dikine oynayabilen ama bunu mac icinde yapmiyorsa, dönüp Hocaniza bakacaksiniz...

8 haftalik Kovacan, top tutmaya basladiysa, 8 hafta neredeydin diye sorgulayacaksin!!!

Enis Destan´in ise 89´da oyuna girmis olmasi agir ayip, bugün Onuachu´nun Milli takima cagrilmasina ise, buna binaen ilahi Adalet diyorum. Aslinda daha cok nüanslar var degmez anlatmaya. Kisaca bundan sonra daha zorlu takimlara karsi oynayaciz ve görecegiz. Hadi bakalim, Antalya ve Gayse maclarini kazanalimda, sampiyonluk yarisina girelim, kazandigimiz takdirde daha gikim cikmayacak
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pendik macinda kazanmamiza ragmen en agir elestirileri yapanlar, bugün son 11 macta Pendik karsilasmasindaki futbolla topladigimiz 24 puana ragmen, niye Hoca elestiriliyor diye soruyor..gülelim mi, kafayi duvarlara mi vuralim??
                              Yine ayni kisiler, Adana macinda Trabzonspor yenilsinde Hocayi kovalim düsüncesinde iken, bugün Hocayi elestirenleri, Trabzonspor yenilsin diye bekliyorsunuz diye yaygara kopariyorlar!!

Üstdüzey bir kadron var ve bu kadodan iyi futbol beklemek, Taraftarin hakki. Hele ki, elindeki futbolculardan nasil verim alinacagini bile bilmeyen bir Hoca bu takimin basindaysa, milyonlarin döndügü bu sektörde, her türlü sorgulanir! Örnek mi? Eski Hocayi " Denswill´i niye oynatmiyor diye" elestirenlere, dün aksam itibari ile Benkovic´ten cok iyi bir cevap geldi degil mi? Baniya israrina hic girmeyeyim..keza ilk 8 hafta Mehmet Can niye oynatilmiyor diyenler, bugün onun icin topcu degil diyorlardi ama 10 dk da gösterdi... Berat ve Mendy ikisi de her türlü dikine oynayabilen ama bunu mac icinde yapmiyorsa, dönüp Hocaniza bakacaksiniz...

8 haftalik Kovacan, top tutmaya basladiysa, 8 hafta neredeydin diye sorgulayacaksin!!!

Enis Destan´in ise 89´da oyuna girmis olmasi agir ayip, bugün Onuachu´nun Milli takima cagrilmasina ise, buna binaen ilahi Adalet diyorum. Aslinda daha cok nüanslar var degmez anlatmaya. Kisaca bundan sonra daha zorlu takimlara karsi oynayaciz ve görecegiz. Hadi bakalim, Antalya ve Gayse maclarini kazanalimda, sampiyonluk yarisina girelim, kazandigimiz takdirde daha gikim cikmayacak
                              Kovacan isimli bir oyuncumuz yok. Sanırım yanlış yere yazdınız

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimse bahsetmedi; Visca 2. yarının ortalarında Bakasetas'la 5dk kadar yer değiştirdi. O 5 dakikada sağdan aldı sola verdi, dikine oynadı, derine pas attı, rakibin baskısı boşa düştü, takım rahat bir nefes aldı. Bakasetas'tan beklediğimiz ve yapamadığı ne varsa o 5 dakikada yaptı.
                                Neden tekrar yer değiştirdiler anlamadım ama o 5 dakika; neden Bakasetas'la olmazı, iyi bir 8 numaranın nasıl seviye atlatacağını bize gösterdi.
                                Benim biraz üstte yazdığımı teyit etmiş, bu mesaj TESİSE ASILMALI

KESİNLİKLE BAKASETAS mevcut sistemin el freni, stoperi forvet oynatmak gibi

HAMSİK TARZI BİR 8, ligin GELMİŞ GEÇMİŞ ASİST KRALI Vişçayı da, Trezege yi de Onaçuyu da kahraman yapar!
                                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X