Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 2 - Samsunspor 1 | 11.01.2024 Maç Sonucu

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler skora aldanmayın takımda beceriksizlik var. ikinci yarı samsunspor resmen kazanacak oyun oynadı. fikstüre baktınız mı bilmiyorum ama antalyaspor, galatasaray, çaykur rizespor maçları var. galibiyet çıkaramazsak şaşırmayın.
    Bence hoca gsyi mağlup eder. Adamın en iyi yaptığı şey büyük maç oynamak ve kendi evinde olacak. Hele Icardi falan dönmezse gsnin işi zor. Diğerlerine yenilebiliriz çok emin değilim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Genc futbolculara tavsiyem, kacin kurtarin kendinizi..cocuklara küfreder gibi muamele yapiyor resmen. Berat kendini Arabistan´a atmasa, futbolu unutmustu. Cöle gitti düsünün, düne kadar amatör düzeyde oynanan Ülkede futbola döndü geri geldi, yine unutacak! Mendy sahanin en kötülerinden cünkü olmayan taktik sagolsun..baska birsey yazmaya gerek yok
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Onuachu, Afrika Kupasına gidecek diyorlar. Bir forvetleri sakatlanmış. Buyur buradan yak.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          A.avci geldikten sonra 11 maclik periyotta
          Fb: 26 Gs:24 Ts:24 . Bjelica vasati ilk 8 haftada havlu attirmasaydi takima, cok da kaliteli olmayan dar bir kadroyla bile A.avci ile yarista olacakmisiz. Ama 1.sampiy9nluk 2 super kupa alan, ts tarihinin en yuksek puan ortalamasina sahip hocayi begendiremedik bir guruha. Cok ilginc bir durum.
          Lige renk katan Trabzonspor istemek suç mu kardeşim....adamlarda belki kalp var,belki prostat var,istemiyorlar sinir stres yaşamadan adamların bir maç keyfi var,onu da elinden alıyorsunuz be kardeşim bu dünya nasıl bir yer oldu böyle be.

adamlar güzel futbol istiyor çok mu,ben de mankenlerden şöyle ilik gibi derler ya birini istiyorum yalan yok ama hayat işte.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Montella galiba bizim maçı seyretmeye gelmiş ama bizim kibirli td avci Enis destan 2 dakika şans vermiş yazıklar olsun genç düşmanı Avcı'ya 1 kere de sasirt bizi
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Enis olsaydım formayı suratına fırlatır oyuna girmezdim.
              Sonra ne yapardın mesela onu da söyleseydin
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Forum yöneticilerine sesleniyorum. Bu forumda, birileri sanırım birileri adına burda algı oluşturmaya ısrarla devam ediyor. Trabzonspor'un kendisinden başka düşmanı yoktur cümlesindeki o düşmanlar burada iyi çalışıyorlar

Tarihinin , en başarılı işini yapan, gelmeden önce sadece 4 maç kazanabilmiş takıma. 11 maçta 7 galibiyet alan ve sadece bir kez yenilen
                Elindeki mevcut oyuncular ile daha iyi futbol oynanmayacağını bildikleri halde bunu ısrarla devam ettirip, sanki yerine gelecek olan başka hoca ondan daha güzel oyun oynatacak hayali ile yaşayan ve hocasına bu kadar ağır laflar edilmesine seyirci kalınmasını hazmedemiyorum ve bunun planlı yapıldığını düşünüyorum. Bu Trol grubunun , Trabzonspor taraftarında yaratmaya çalıştığı algıya müdahale edilmediği sürece forum da yazmayacağım.

Eskiden maç kazandırmayan adamlar gönderilsin derdiler, Şimdi maç kazandıran ama göze hoş gelmiyor diyerek hoca göndertiyorlar. Utanmanız bile yok, Sizin yaptığını şeyin düpedüz adı nankörlüktür

Ben Avcı yerinde olsam , ebenizin şeyine kadar yolunuz var diyerek istifa ederdim
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Okan Kocuk gününde olmasa 2.devrenin başlarında skor 3-0 olacak ve maç kopacaktı. Kalecinin akıl almaz kurtarışları Samsun adisinin direncini arttırdı. Böyle ahmakça penaltı yaptırılmaz. Bereket ki maçın son 1 dakikasıydı.

Baka dün çok istekliydi. İyi bir Baka her zaman iş yapar. Yaş 31. Yapın 3 yıllık sözleşme, bizde bıraksın.
                  Visca her maç üstüne koyuyor. 35'lik kurt'a maşallah.
                  Benko ve Bayiya çok iyiydi. Lütfen Denswil denen yetersizi mecbur kalmadıkça oynatma AA hocam
                  Fountas önceki 2 maça göre dün etkisiz kaldı.
                  36 puanla üçüncülük koltuğunda bulunmak güzel oldu
                  Pazar 16.00'da Antalya deplasmanından zaferle dönebilirsek GS maçında Akyazı dolar.
                  Şu ivmeyi düşürmemeliyiz.
                  En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.01.2024, 08:27.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forum yöneticilerine sesleniyorum. Bu forumda, birileri sanırım birileri adına burda algı oluşturmaya ısrarla devam ediyor. Trabzonspor'un kendisinden başka düşmanı yoktur cümlesindeki o düşmanlar burada iyi çalışıyorlar

Tarihinin , en başarılı işini yapan, gelmeden önce sadece 4 maç kazanabilmiş takıma. 11 maçta 7 galibiyet alan ve sadece bir kez yenilen
                    Elindeki mevcut oyuncular ile daha iyi futbol oynanmayacağını bildikleri halde bunu ısrarla devam ettirip, sanki yerine gelecek olan başka hoca ondan daha güzel oyun oynatacak hayali ile yaşayan ve hocasına bu kadar ağır laflar edilmesine seyirci kalınmasını hazmedemiyorum ve bunun planlı yapıldığını düşünüyorum. Bu Trol grubunun , Trabzonspor taraftarında yaratmaya çalıştığı algıya müdahale edilmediği sürece forum da yazmayacağım.

Eskiden maç kazandırmayan adamlar gönderilsin derdiler, Şimdi maç kazandıran ama göze hoş gelmiyor diyerek hoca göndertiyorlar. Utanmanız bile yok, Sizin yaptığını şeyin düpedüz adı nankörlüktür

Ben Avcı yerinde olsam , ebenizin şeyine kadar yolunuz var diyerek istifa ederdim
                    Son 11 maç
                    7 G, 3B, 1 M (kafa kafaya giden Kayseri maçı. 87'de yenilen golle yenilmiştik)
                    24 Puan
                    2,2 puan ortalaması
                    AA Hocamıza ağır eleştirilerde bulunan, bizlere Avcı severler veya Avcı yandaşları diyenlere şu istatistikleri bir kez daha okumalarını öneriyorum.
                    Paydamız TS
                    Lütfen takımımızın başarısı için sakin olalım, saygılı olalım ve Hocamızı destekleyelim.
                    Dün maç sonunda kaptan Çakır ile AA Hocamızın tribünlere çağırılması çok hoştu. Böyle devam.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onuachu, Afrika Kupasına gidecek diyorlar. Bir forvetleri sakatlanmış. Buyur buradan yak.
                      Umarım gerçek değildir. Kötü haber. Tam da GS maçı öncesi
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler skora aldanmayın takımda beceriksizlik var. ikinci yarı samsunspor resmen kazanacak oyun oynadı. fikstüre baktınız mı bilmiyorum ama antalyaspor, galatasaray, çaykur rizespor maçları var. galibiyet çıkaramazsak şaşırmayın.
                        İlk yarı pozisyon vermedik.
                        İkinci yarının başlarında Visca ve Bakayla net fırsatları gol yapabilseydik Samsun nakavt olacaktı. Okan Kocuk takımın direncini arttırdı.
                        Antalya ve Rize maçlarından en az 4 puan çıkarırız.
                        AA büyük maçların adamı. Icardi dönmez ve sakatları iyileşmezse favori biziz.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Fountas kötü, Trezequet ondan da kötü, Bardhi takımda var ama hepsinden kötü, Orsic sakat...
                          Arkadaşlar gördüğünüz üzere sol kenar rotasyonumuz işte bu! Eldekilerin en iyisi şimdilik Fountas!
                          Pepe Afrika'dan dönünce sol tarafta Visca, sağda Pepe ile devam ederiz. En iyi seçenek bu görünüyor.
                          Orsic'den bu sene yararlanabileceğimizi pek sanmıyorum. Sahalara nasıl döneceği de muamma...

Yorum

• Dün ki maçın ilk yarısı rezil bir futbol oynadık . İkinci yarı oynanan futbol nispeten beni mutlu etti .

Yerinde oynatılmayan futbolcuları dün ki maç özelinde eleştirmeyeceğim. Adam yerinde oynadığında değerlendirmesini kendimce sağlarım . ( Fountas )

Larsen ' in 80 dakika yapamadığı orta açma işini Mehmet Can ' ın 10 dakika da yapması aralarındaki farkı ortaya koymuştur diye düşünüyorum.

Hocaya bir sorum var . Hocam ! 2 - 0 öndesin. Enis Destanı 90 + 1 de oyuna alacak kadar neden bekledin ? Yahu biz bu gençleri nasıl geliştireceğiz . Üstelik rakip üstüne de gelmeye çalışıyor . Enis ' in baskısı ile rahat top yapmalarını sağlasak daha iyi değil miydi ?

Bir de , Benkovic her maça ilk 11 de başlamak için daha ne yapmalı ? İlla 2.3 milyon euro maaş mı alması gerekiyor ?

Bu arada eklemeyi unutmuşum . Visca ' yı uzun zamandır Başakşehirdeki performansına yakın bir performans sergilerken gördüm .

Yorum

• Ayrıca buradaki arkadaşlar gibi futbol özürlüsü bir Trabzonspor istemiyoruz , futbolcu geliştirip satacak şekilde futbol oynayan bir takım istiyoruz diye kimsenin karşısında da değiliz .

AA , fenerbahçe maçında oynattığı futbolun aynını oynatmaya devam etse bu taraftar da ( AA karşıtı diye adlandırdıkları ) adamın yanında olur .

İnsanların istediği şey gayet makul . FUTBOL izlerken , FUTBOL izlemek istiyorlar . Bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Anlamayan da , anlamak istemediği için anlamıyordur .

Yorum

• ikinci yarının başında çok güzel oynamadık mı? Ben çok beğendim oradaki 10 dakikayı.

Diğer 80 dakika için tam bir Avcı klasiği.

Larsen yerine Mehmet Can olmalıydı. Larsen muhtemelen gidecek neden Mehmet Canı hazırlamıyor bu hoca.

Berat ilginç şekilde dikine oynamaya çalıştı. Bu futbol ona çok yakışıyor.

Mendi yanlış yerde gibi geldi. Beratın yanında duruyor sürekli. Az ileri git da Mendi.

Fontas ve onacçu iyi değillerdi. Fontas dan sebep 10 kişi gibi oynadık.

Enis destanı neden bu kadar geç aldı anlamış değilim. ( Hoca gençleri sevimiyor. Net )

Kendi sahamız duran toptan gol atabiliyoruz. Hocaya sorsan 3 puanı aldık.

Uğurcan her geçen gün daha iyi oluyor. (Giden hocaya mı garezi vardı diye düşünüyor insan.)

Baniya biraz korkutuyor ama Benkoviç gayet iyi geldi bana.
                                "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X