Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bırak beğenmeyi kimse hocayı beğenmek zorunda değil sorun bazıları takımın yenilmesini istiyor adamlar harbi harbi Trabzonspor'un yenilmesini istiyor takım kazanınca morali bozuluyor böyle bir güruh türedi forumda uzak durmak lazım ruh salığı için skora bakıp çıkmak lazım kazandık sadece bu zihniyeti gördükten sonra yorum yapmaya değmez.
    O mesajını alıntıladığın adam Bjelica zamanındaki maçlardan birinin başlığına "maçı kaybetsek de Bjelica gitse" diye yazdıydı, buldurmayın şimdi bana o mesajı

Yorum

• beyler skora aldanmayın takımda beceriksizlik var. ikinci yarı samsunspor resmen kazanacak oyun oynadı. fikstüre baktınız mı bilmiyorum ama antalyaspor, galatasaray, çaykur rizespor maçları var. galibiyet çıkaramazsak şaşırmayın.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        A.avci geldikten sonra 11 maclik periyotta
        Fb: 26 Gs:24 Ts:24 . Bjelica vasati ilk 8 haftada havlu attirmasaydi takima, cok da kaliteli olmayan dar bir kadroyla bile A.avci ile yarista olacakmisiz. Ama 1.sampiy9nluk 2 super kupa alan, ts tarihinin en yuksek puan ortalamasina sahip hocayi begendiremedik bir guruha. Cok ilginc bir durum.
        Avcı ilginç bi adam. Söylenecek laf bulamıyorum. Adam bi şekilde takımı yukarıda tutuyor. Kaldı ki şikecilerle fetöcülerin nasıl kollandığını herkes biliyor

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O mesajını alıntıladığın adam Bjelica zamanındaki maçlardan birinin başlığına "maçı kaybetsek de Bjelica gitse" diye yazdıydı, buldurmayın şimdi bana o mesajı
          Gordun mu bjelica vasati kovulduktan sonraki puan durumunu.
          11 mac;
          Fb:26 gs:24 ts: 24 . Bjelica vasatinin basarisiz olacagini hic futbolu bilmeyenler bile goruyordu. Ama bazilari hala daha arkasindan ağıtlar yakıyor. Keske daha once kovsaydik bjelicayi. Fb ve gsden bu kadar fark yemez, ligin daha 8.haftasinda havlu atmazdik. Ama bunlari goremeyenler var.
          Ayrica attigim mesaj adanademir maci oncesiydi..yenilecegimiz kabak gibi ortadaydi. Bjelica deplasmanda yenilgiyi o kadar alistirmisti ki. Ve yenildik..mac oncesi insallah yeniliriz de bjelica kovulur demistim. Iyi ki de o maci yenildik ve bjelice kovuldu. Keske daha erken kovulsaydi da bu seneye dair ufak bir heyecanimiz olsaydi.
          Lige 8.haftadan 4 maglubiyetle baslanir mi ya.
          En son emre6117 tarafından düzenlendi; 11.01.2024, 23:14.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcı ilginç bi adam. Söylenecek laf bulamıyorum. Adam bi şekilde takımı yukarıda tutuyor. Kaldı ki şikecilerle fetöcülerin nasıl kollandığını herkes biliyor
              Adam bir sekilde puan aldirmasini biliyor. Bu cok onemli bir done. Trabzonsporda yillardir eksik olan sey buydu. Akıl.
              A.avci bunu katti takima. Biz yillardir.cok iyi oynayan takimlar kurardik ama bir turlu sonu gelmezdi (şike vb durumlari da unutmamak lazim), sonra da gönullerin sampiyonu olurduk.
              Ama Abdullah hoca bu ligde nasil mac kazaniri gosteriyor geldiginden beri. Oyuna akıl katiyor. Aynisini yillarca basaksehir de yapti. Cok sıkici top oynatiyordu, ama bir sekilde 3 puani aliyordu.
              Iyi oyun mu 3 puan mi deseler ben 3 puan derim. Gunun sonunda kazanani yaziyorlar. Herkes ister super top oynayalim ve 3 puani alalim, cok iyi kadromuz olsun, ucup kacalim ama. Olmuyor iste. Yillardir yapamadik bunu.
              Ayrica tsnin 6 defa sampiyon oldugu ligi darmaduman ettigi sezonlari bircok kisi bilmiyor. Herkes saniyor ki ts herkese 5 atmis. Olay oyle degil. Bircok maci 1.0 yenmis. Mucadele etmis ve gol yememis ve yenilmemis.
              Ama iste gecmis unutulmus, ts saldirir atak oynar ,gunun sonunda gonullerin sampiyonu olur.

Yorum

• A.avcinin haftalardir yaptigi tek hata Enis destana az sure vermesidir. 30 dakika oynamayi hak ediyor. Hatta bazi maclara cift forvet bile cikabilirdik.
                Ayrica fountas da da bir sey yok. Ilk 15 dakika birseyler yapiyor sonrasi asiri vasat.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

A.avcinin haftalardir yaptigi tek hata Enis destana az sure vermesidir. 30 dakika oynamayi hak ediyor. Hatta bazi maclara cift forvet bile cikabilirdik.
                    Ayrica fountas da da bir sey yok. Ilk 15 dakika birseyler yapiyor sonrasi asiri vasat.
                    Td avci lig başında olsa Enis destan şu an ya 1461 de yaşa başka takıma kiralık Enis 2 dakika oynayacak oyuncu değil
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Dur bir geri zekalı rolü yapayım, Allah Allah hoca Enisi daha erken alırdı normalde demekki hocaya bir yamuk yaptı.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ben de "Evde maç izleyen baba" yorumu yapayım. Fofana gibi bir tane adamımız yok.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Td avci lig başında olsa Enis destan şu an ya 1461 de yaşa başka takıma kiralık Enis 2 dakika oynayacak oyuncu değil
                          Katiliyorum dedigim gibi Enis daha fazla sure bulmali. Ama hoca dillendirmese de kafasinda 2.lige oynamak var gibi. Ozellikle gsyi evimizde yenersek bir acaba oluruz.
                          Bu acidan ana forvet olarak onuachiyi sahada daha fazla tutarak motive etmeye calisiyor olabilir. Enis de forvet harici baska bir mevkide oynayabilecek durumda degil henuz.( bir mac kanata atmisti,.performansi kotuydudogal olarak kanatta).
                          Cift.forvet olarak.bazi maclarda denenebilir mi bilmiyorum. Skor ihtiyaci olmadan hic denemedik bunu. Bazi zayif takimlara karsi ikinci yarilar denenebilir bence.
                          Enis destan icin sakatlik vb.bir durum olusmadikca cok iyi bir kariyeri olacak gibi duruyor. Kumasi ve hirsi cok iyi.
                          Muhtemelen kupa maclarinda ilk 11 baslayacaktir.

Yorum

Katiliyorum dedigim gibi Enis daha fazla sure bulmali. Ama hoca dillendirmese de kafasinda 2.lige oynamak var gibi. Ozellikle gsyi evimizde yenersek bir acaba oluruz.
                            Bu acidan ana forvet olarak onuachiyi sahada daha fazla tutarak motive etmeye calisiyor olabilir. Enis de forvet harici baska bir mevkide oynayabilecek durumda degil henuz.( bir mac kanata atmisti,.performansi kotuydudogal olarak kanatta).
                            Cift.forvet olarak.bazi maclarda denenebilir mi bilmiyorum. Skor ihtiyaci olmadan hic denemedik bunu. Bazi zayif takimlara karsi ikinci yarilar denenebilir bence.
                            Enis destan icin sakatlik vb.bir durum olusmadikca cok iyi bir kariyeri olacak gibi duruyor. Kumasi ve hirsi cok iyi.
                            Muhtemelen kupa maclarinda ilk 11 baslayacaktir.
                            Kahkaha attım oturduğum yerden 2. lik mi yok şampiyonluk neden olmasın renkdaş biraz iyimser olalım, gerekirse doblo mu satar, Avcı ya her türlü destek olurum.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kahkaha attım oturduğum yerden 2. lik mi yok şampiyonluk neden olmasın renkdaş biraz iyimser olalım, gerekirse doblo mu satar, Avcı ya her türlü destek olurum.
                              Antalyayi ve arkasindan gsyi yenersek 2. olamasak bile bir mucadele vermis oluruz. Ama kolay degil tabiki de.
                              Ayrica gs de heran dagilacakmislar gibi bir hava var. Ozellikle 2 hafta sonra bize yenilirler ve fb ile fark 5 puana cikarsa, gs de isler degisir. Hocalarini ve futbolcularina linc baslar.
                              Ama once bizim antalyayi ve gsyi yenmemiz.lazim.
                              Gerci gsyi yenersek de fb al sana sampiyonluk demis oluruz. Kafam cok karisik. Gsyi de sevmem ama fbden nefret ediyorum.

Yorum

• adamın işi kazanmak
                                ne yapıp edip galibiyeti almak
                                bunun için para alıyor
                                biz eğlenmemişiz zevk almamışız umrunda değil
                                o bizim ızdırabımız
                                işini yapıyor mu yapıyor
                                saygı duyacağız
                                saygılı şekilde eleştireceğiz
                                avcı diyor mu taraftarın desteğinden hiç zevk almıyorum, kabız tribünler var vs.
                                arada bir gelin diyor o kadar
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X