Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Çünkü yaptığı tekrar, hatalarında yaptığı tekrar.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar yapip diyerek duruyor hoca,tekrar falan yapma hocam tekrar yaptikca takim daha kotuye gidiyor birak kendi kendilerine takilsinlar emin ol daha iyiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şu hale düştük ya ne diyeyim.Ben de aynı şeyi düşünüyorum.İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupada Çorumspor'u yener miyiz?
Yorum
-
Akşamın en acı olayı;
Kayseri taraftarının bizim stadımızda KOYDUK MUUU diye bağırması oldu.
Yazıklar olsun size.
Bari berabere kalsaydınız.
BJK puan kaybetmiş. Adana DS yenilmiş.
Yine bir fırsatı daha kaçırdınız.
BJK'yi 3-0 yen, şb'yi deplasmanda yen. Sonra evinde Kayseri'ye yenil.
Şampiyon olmanızı beklemiyoruz da şu leş ligde 3.de olamıyorsunuz.
Moralimizin içine ettiniz.
Çarşamba gecesi Çorum maçı da garanti değil.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Adamların 3 puanı silinmese 26-23 öne geçeceklerdi. 23-23 oldu.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Mendy ve Pepe eksilince ne hale düşüldüğünü gördük mü?
Sene başında Bjelica'ya sövülürken Mendy, Pepe, Onuachu, Trezeguet ve Visca yoktu.
Bu adamlar 4 hafta sonra takıma katıldılar.
Bak sadece ikisi eksildi takım ne hale geldi.
Tamamını çıkarın bakayım nasıl bir bomba çıkacak ortaya.
O yüzden kırk kere dedik ki Bjelica'yı tartacak, yorumlayacak bir durum henüz ortada yok. Hocaya fatura kesebileceğimiz bir durum yok ortada.
Avcı 6 transfer daha istiyormuş. Borç da 4 milyar küsür TL...
Başkan, Trabzonspor kendi evinde Rize'ye yenilemez diyordu yukarda saydığım adamlar yokken.
Bugün Kayseri'ye yenildik, başkan ne diyorsun?
Rize'ye eksik kadro yenilemez, Kayseri'ye daha oturmuş ve dolu halde yenilince ne diyoruz?
Denswill üzerinden her maç gol yiyoruz artık. Baniya'yı ve Mehmet'i gömen, son maç Mehmet'i kesen hatta bye bye diyen Hoca, Denswill'e birşey dedi mi?
Yönetiminden Hocasına....
Adalet ile yönetilmeyen herşey çürümeye mahkumdur.
Yorum
-
Üzüntüden ve sinirden kabus gördüm.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar moralim bozuldu ki anlatamam.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Çok doğru.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy ve Pepe eksilince ne hale düşüldüğünü gördük mü?
Sene başında Bjelica'ya sövülürken Mendy, Pepe, Onuachu, Trezeguet ve Visca yoktu.
O yüzden kırk kere dedik ki Bjelica'yı tartacak, yorumlayacak bir durum henüz ortada yok. Hocaya fatura kesebileceğimiz bir durum yok ortada.
6 transfer istiyormuş.
Başkan, Trabzonspor kendi evinde Rize'ye yenilemez diyordu yukarda saydığım adamlar yokken.
Rize'ye eksik kadro yenilemez, Kayseri'ye daha oturmuş ve dolu halde yenilince ne diyoruz?
Denswill üzerinden her maç gol yiyoruz artık. Baniya'yı ve Mehmet'i gömen, son maç Mehmet'i kesen hatta bye bye diyen Hoca, Denswill'e birşey dedi mi?
Mendy olmadığında takım orta sahada bocalıyor.
Mendy-Berat-Pepe oynamalı
Denswil artık kesik yemeli, çok ağır ve geç kalıyor.
Baniya ve Mehmet'i canlı yayında herkesin önüne atan AA bu olaydan sonra çocukların motivasyonunun düştüğünün farkında mı acaba?
HT4 Denswil'den daha iyi oynar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
yani ne diyim bilemiyorum. uyuşuk bir oyun sonrası ha beraber bitmiş ha yenilmişiz. avcı nın ne yapmaya çalıştığını anlamadım aylardır ayağına top değmeyen teklic ve umut tan ne gibi bi beklentisi vardı bu maçta da oyuna soktu anlamadım. berat niye çıktı anlamadım. maçtan sonra daha ço ktekrar yapmaılıyoz diyor. neyine tekrarı ya. neyin onu da anlamadım.
Yorum
-
Geçen hafta Mendy'i stopere çeken,İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani ne diyim bilemiyorum. uyuşuk bir oyun sonrası ha beraber bitmiş ha yenilmişiz. avcı nın ne yapmaya çalıştığını anlamadım aylardır ayağına top değmeyen teklic ve umut tan ne gibi bi beklentisi vardı bu maçta da oyuna soktu anlamadım. berat niye çıktı anlamadım. maçtan sonra daha ço ktekrar yapmaılıyoz diyor. neyine tekrarı ya. neyin onu da anlamadım.
Bu maçta Enis'i kanata alan
AA ne yapmaya çalışıyor bilen var mı?
Neyin tekrarını yapıyormuş, geçsin bu yalanları
3.lük neredeyse kaçıp gidiyor bari 4.lüğü kaçırmasın.
Borç çok. Avrupa'ya gidemezsek durum kötü2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İç sahada kötü bir yenilgi aldık.Tek teselli 3.sıra adaylarının çoğunun da puan kaybetmesi oldu.Istek,arzu,motivasyon açısından çok düşük bir takım vardı sahada.Hafta içi avrupa maçı yapmış gibi ağırlık vardı herkeste.
Sahaya çıkan kadro mantıklı bir tercih idi ama sahaya yansıması aynı olmadı çünkü şevk ve istek yerlerde idi.Rakip de son dönemde formda ve fiziksel açıdan iyi bir ekip olunca istediklerini daha iyi yapan taraf oldu.İki tane de şanssız olay yaşadık.Bir tanesi pepenin erken çıkışı,ikincisi kılpayi ofsayt ile iptal edilen penaltı bu iki olay zor pozisyon bulan takımın ocağına iyice incir ağacı dikti.Risk aldıkça da açık verip olabilecek en kötü senaryo oldu ve kaybettik.Yenilen golde denswilin hava topu eksikliği yine gün yüzüne çıktı.
Bu hafta içi çalışmalarında daha çok mental çalışmalara ağırlık vermemiz lazım.Hedeflerden uzaklaştıkça motivasyon daha zorlaşıyor.Yeniden kendimizi toparlamamiz lazım.
Yorum
-
Söz konusu Ertuğrul Doğan olunca mantıklı bir izah aramamak lazım. En azından ben artık bu şekilde yapıyorum.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam eyvallah tercih etmiyorlar da biz bu adama tonla para verip neden aldık onu sorgulamamız lazım o zaman bu transferde ne döndü araştırmak lazım.
Yorum
-
Abdullah Avcı'nın geri gelmesine zemin hazırlanması için yerel ve ulusal basın, ve hatta sosyal medya fenomenleri Bjelica'ya saldırtıldı.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy ve Pepe eksilince ne hale düşüldüğünü gördük mü?
Avcı 6 transfer daha istiyormuş. Borç da 4 milyar küsür TL...
Trabzonspor taraftarı arasındaki kendi kendine düşünemeyen, propagandayla kolayca yönlendirilen insanlar da bu psiko-operasyonu yiyerek Bjelica'ya düşman kesildiler.
Başarılı bir psiko-operasyonun en büyük alamet-i farikası, propaganda ile insanlara kabul ettirilen saçmalığın insanların kendi düşüncesi olduğuna onları inandırmaktır.
Halen daha buraya gelip "Bjelica kötüydü" diye görüş bildirenler var. Halbuki bu karara varmak için elimizde yeterli veri yoktu. Benzer durumlarda yapılan farklı yorumlar iki hocayı değerlendirirken uygulanan çifte standardın en büyük göstergesi.
Mesela Bjelica döneminde Pendikspor'u 2-1 mağlup ettiğimiz maçtan sonra Bjelica kötü futbol nedeniyle yerden yere vurulmuştu. Abdullah Avcı çok daha kötü bir futbolla Alanya ve Konya'yı yenince "takım kötü oynasa da skor alıyor" denilerek takımın "çıkışta" olduğu söylendi. İnsanlar algılarının yönetilmesine çok kolay müsaade ediyorlar. Abdullah Avcı dönemindeki kronik kötü futbol her zaman farklı bahanelerle aklanmaya çalışılırken, aynı tolerans Bjelica'ya bahşedilmedi.
Bjelica döneminde ligin en fazla gol atan takımıydık. Şimdi gol atmayı geçtim, rakip kaleyi tutan şut üretmekte zorlanıyoruz. Abdullah Avcı'nın kendi kurduğu kadronun zayıf olduğu söylenerek "hoca napsın" deniliyor ama Bjelica'nın elindeki şu ana göre çok daha dar olan kadrodan kimse bahsetmedi.
Ertuğrul Doğan - Abdullah Avcı ikilisinden kurtulmadıkça bu takım bataktan çıkamaz. Vakit varken bu ikiliden kurtuluruz inşallah da çıkmamızın mümkün olmadığı bir batağa sürüklenip de Bursaspor gibi olmayız.
Yorum
-
Futbolcuların saha içindeki yüz ifadeleri hiç iyi değil. Çok kopuklar birbirlerinden. Bu uyumsuzluğun nedeni ya paradır, ya da kulüp içinde güçlü irade yoktur. Futbolcular güvensiz. Bu maçta alınacak 3 puan bizi bjk ile birlikte aşağıdakilerden ayıtracaktı, artık mücadelemiz bjk ile olacaktı. Şimdi ise 8 takımla uğraşacağız. Bunun önemini anlamayan veya gereğini yapmayan bir oyunumuz var.
Sorun yönetimsel olabilir. Ağaoğlu bu yönden mükemmeldi.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum