İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yenilgi neyse de onların maç sonu "burası Kayseri burdan çıkış yok.", "Bize her yer Kayseri." , "zıplamayan trabzonlu olsun" vb. tezahüratları yenilginden dolayı duyduğum öfkeyi daha da arttırdı.Bizimkiler oraya laylayloma gelmişler.Takım kötü , taraftar daha bi kötü.Bazı maçları seyirci ile alırsınız.Seyirciyi arkanıza alıp vites arttırırsınız.Bizim taraftar müşkülpesent olduğu kadar tembel de..Maç 16.00'da stadın büyük kısmı boş.Kötü futbol seyretmeye gitmem bahanesi işin.Şehrime Trabzonspor gelse iki hafta da bir ben ne olursa olsun giderim stada.Ayrıca,gole kadar öyle aman aman pozisyon vermedik , Kayserispor'un kontraataklarına da engel olduk .Bardağın dolu tarafına bakmak istedim sadece ama bu dolu taraf hücumdaki yetersizliğimizi örtmüyor maalesef.
-
hocam bundan sonra muhtemelen içerdeki galatasaray ve fenerbahçe maçına kadar boş tribünlere oynarız bilet 1 tl olsa bile kimse gideceğini sanmıyorum. normalde bu güzel havada pazar günü saat 4 te stat dolmuyor düşün ne kadar berbat halde olduğumuzu.İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenilgi neyse de onların maç sonu "burası Kayseri burdan çıkış yok.", "Bize her yer Kayseri." , "zıplamayan trabzonlu olsun" vb. tezahüratları yenilginden dolayı duyduğum öfkeyi daha da arttırdı.Bizimkiler oraya laylayloma gelmişler.Takım kötü , taraftar daha bi kötü.Bazı maçları seyirci ile alırsınız.Seyirciyi arkanıza alıp vites arttırırsınız.Bizim taraftar müşkülpesent olduğu kadar tembel de..Maç 16.00'da stadın büyük kısmı boş.Kötü futbol seyretmeye gitmem bahanesi işin.Şehrime Trabzonspor gelse iki hafta da bir ben ne olursa olsun giderim stada.Ayrıca,gole kadar öyle aman aman pozisyon vermedik , Kayserispor'un kontraataklarına da engel olduk .Bardağın dolu tarafına bakmak istedim sadece ama bu dolu taraf hücumdaki yetersizliğimizi örtmüyor maalesef.
Yorum
-
Parasal durumda var tabi de bu rezalet i 8zlemeye kimse gelmez ben tv den izlerken kanser oldum ama hoca ayni tas ayni hamam hocanın ağır pas çevirerek maç kazanicam sanması ayrı bir terane devre arası hamsik Tony perreira novak bulamazsak hoca sezon sonu bir daha dönmemek üzere giderİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam bundan sonra muhtemelen içerdeki galatasaray ve fenerbahçe maçına kadar boş tribünlere oynarız bilet 1 tl olsa bile kimse gideceğini sanmıyorum. normalde bu güzel havada pazar günü saat 4 te stat dolmuyor düşün ne kadar berbat halde olduğumuzu.
Yorum
-
Tekrar yapip diyerek duruyor hoca,tekrar falan yapma hocam tekrar yaptikca takim daha kotuye gidiyor birak kendi kendilerine takilsinlar emin ol daha iyi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
80.dakika da millet stattan çıkmaya başladı hesap et işte. böyle bir futbol yok. geldiğinden beri kazandığı maçlarda şansa bala. bjelica sezonu tamamlasaydı bari avcı geldi daha beter olduk olacak iş değil.İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParasal durumda var tabi de bu rezalet i 8zlemeye kimse gelmez ben tv den izlerken kanser oldum ama hoca ayni tas ayni hamam hocanın ağır pas çevirerek maç kazanicam sanması ayrı bir terane devre arası hamsik Tony perreira novak bulamazsak hoca sezon sonu bir daha dönmemek üzere gider
Yorum
-
-
Takımda enerji denen bir şey yok. Oyuncu dediğin kişi!! Heyecan duyacak, heves edecek, hırs yapacak, hangisinde bir heves gördünüz , hiç birinde, yerlisinde de yok, yabancısında da , bu şartlarda maç kazanamazsın zaten. Rakip pas hatası yapmadığı müddetçe, basarak kaptığımız bir tane top yok, Bu mu mücadele.. Demek ki, Futbolcu adam gibi olmayınca olmuyor olmayacak
Defalarca yazdım tekrar yazayım
Geçen sene Avc'yı bitiren EREN ELMALI , LARSEN , DENSWİL ve TRESEGE denen futbbol özürlü kişilerdi. Bu heriflerin olduğu bir takıma kimi transfer edersen et bu akşam yediğimiz o salak golleri yedirtecekler. Trezege denen kendinden başka bir şey düşünemeyen o malın, kaçırdığı net gol ve vermediği defalarca ki pas yüzünden geçen sene havlu attın Hoca. Şimdi yine onlara kaldın. Eğer bu oyuncular oynayacaksa ne sein geleceğin olacak Trabzon'da nede Trabzonspor'un
Takımdan iğrenmek için o kadar kişi var ki, saymakla bitmiyorYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Güzel,hızlıca özümüze döndük.
Yorum
-
berbat top oynadık
topçuların canı istemedi bence
aferin size topçular
Yorum
-
Ulkenin en boktan oyununu oynayan 3 super lig takimindan birisiyiz buna ragmen hoca m.city orneginden sonra simdi de napoli ornegi veriyor bizi tarif etmek icin, hocam billur gecme bizle allah askina guldurme bizi millete.su oyunu oynamak icin hocaya ihtiyaci yok takimin.basinda kimse olmazsa bile zaten bu kadar oynar, geldiginden beri takima katkisi 0 hocanin ne ofansda ne defansda variz..nedad hocanin enkazini kaldirmak icin en kotu tercihi yaptik ismi gecenlerin arasinda yine yaniltmadi malesef..cekirge misali bir sicradin iki sicradin ucde yakalandin iste fazlasi olmazdi zaten..onemli olan yenilmek yada kazanmak degil takim ilerisi icin oyun anlaminda yine birsey vadetmiyor umut vermiyor asil sorun bu..en ufak bir isik gorsem zaten kayip sene sabredelim , oynuyoruz olmuyor deriz de yok yani ..simdi duzeltmek icin 7 -8 oyuncu gonderceksin yine 6 ay icinde bir o kadar da alacaksin sonuc kaybeden yine klup olacak..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Oyuncular ligi kafada bitirmisler teknik heyet motive edemiyor oyunculari ,hirs yok ruh yok bugun o penaltiyi hakem calmamis bile olsa oyle bir itiraz edeceksin etrafini saracaksin ki var daki cagirmak zorunda kalacak dove dove alacaksin ,oyuncular salmis seyirci desen atmosfer zaten yok hakemler icin akyazi cennet olmus..burasi trabzonspor mac sececek topcu defolsun gitsin .eskiden olsa icerde siradan bir anadolu klubune mac kaybedeceksin de o hafta antremanda gulecek oynayacak ustune sehirde fink atacaktin ha evden cikamazdi topcular simdi seylerine takmiyorlar kimseyi trabzonda baski var diye diye hem sehiri hem takimi uyusturdular cennete cevirdiler oyuncular icin klubu bunlar baski gormemisler.at sahibine gore kisner erdo ve avci ile olmaz bu is cok belli..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Aynen bütün hafta zehir yine yaş oldu 41 hala Trabzonspor'a çocukluğumdaki kadar üzülüyırum.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar moralim bozuldu ki anlatamam.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hocam, Bizim takımın, Kayseri'den daha iyi bir tarafı yok. Bu maç kağıt üstünde beraberlik maçıydı zaten. Tekrar etmekten sıkıldım ama tekrar söyleyeyim. Bizim takım, Fenere, Galataya ve Beşiktaş'a karşı başarılı olabilir çünkü, küçük takım gibi düşünerek tedbir alarak oynadığın zaman taktiğin tutabilir ve kontra v.s ile bir şekilde kazanabilirsin. Ama oynadığın takımlar diğer takımlar iken, üstündeki forma renkleri ile, güya büyük takım gibi davranırsan, İşte o zaman da bugun kayseri'nin bize yaptığı gibi oynarlar ve her şartta kazanırlar. Çünkü bizim takımın, gol atayım diye düşünürken, arkasını nasıl kollayacağını bilmiyor. Bu oyunla alakalı bir durum değil, bu kadro ile alakalı bir durum. Defans oyuncuları 5. sınıf olan bir takım büyük düşünüp büyük oyun oynaması mümkün değildir.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlkenin en boktan oyununu oynayan 3 super lig takimindan birisiyiz buna ragmen hoca m.city orneginden sonra simdi de napoli ornegi veriyor bizi tarif etmek icin, hocam billur gecme bizle allah askina guldurme bizi millete.su oyunu oynamak icin hocaya ihtiyaci yok takimin.basinda kimse olmazsa bile zaten bu kadar oynar, geldiginden beri takima katkisi 0 hocanin ne ofansda ne defansda variz..nedad hocanin enkazini kaldirmak icin en kotu tercihi yaptik ismi gecenlerin arasinda yine yaniltmadi malesef..cekirge misali bir sicradin iki sicradin ucde yakalandin iste fazlasi olmazdi zaten..onemli olan yenilmek yada kazanmak degil takim ilerisi icin oyun anlaminda yine birsey vadetmiyor umut vermiyor asil sorun bu..en ufak bir isik gorsem zaten kayip sene sabredelim , oynuyoruz olmuyor deriz de yok yani ..simdi duzeltmek icin 7 -8 oyuncu gonderceksin yine 6 ay icinde bir o kadar da alacaksin sonuc kaybeden yine klup olacak..
Bugun Kayseri, bizi 3-0 net yenebilirdi.
Sen Fener'e nasıl kazandıysan, Kayseri de bize öyle kazandı.
Bundan sonra farklısı olmayacak
Taktik ve oyun bilgisi, zeki insanlar ile alakalı bir durumdur. Bizim takımda, Hocanın taktik idmanlarda kurduğu 15 kelimeden oluşan cümlesini anlayabilecek 2 tane oyuncu yoktur. Türk olarak bize zaten okduğumuzu bile anlamayan bir toplumken, konuşulanı anlaması hele hele anlasa bile uygulamaya geçirmesi mümkün değildir. Yabancı oyunculara da bunu çeviren kişinin Türk olduğunu düşün, sonrası Allah lık
O bakımdan, Bizim topçuya diyeceksin ki, Çık sahaya it gibi koş ve bir şekilde maçı al. Şuraya pas at, buraya pas atma dersen anlamaz o
))
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Trabzonspor, idda ile söylüyorum. Ömrümün en az 15 senesini daha şimdiden almıştır.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bütün hafta zehir yine yaş oldu 41 hala Trabzonspor'a çocukluğumdaki kadar üzülüyırum.
Allah kahretsin ki beni
Beş kuruş etmeyecek, sokakta görsem selam bile vermeyeceğim futbolcu denen cahil ve serseri tayfasından sebep, kendimi sinirlendirip, günlerimi rezil ediyorumYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum