Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

berat-kourbelis
    ---baka----

şunu yapmak bu kadar zor olmamalı bakasetas'ı gerçek mevkisinde izlemeyeli aylar oldu

Yorum

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Prensimiz ömür yine oynuyor yani şu maçta Berat-Umut önlerinde 10 numara olarak baka yapsak öldük yani.

Trezeguet de oynuyor 10 numara da pepe mi oynayacak veya çift forvet mi çıkıyoruz???

Bu sezon takım iki tane hoca gördü. İkisi de Umut'u tercih etmedi. Etmiyor. Sizce bu bazı şeylerin göstergesi değil mi? İyi bir oyuncu olsa geldiği gibi formayı alırdı. İki hoca da kendisini vasat bulmuş olacak ki tercih etmiyorlar. Bazı tercihlere saygı duymak gerekir.

Yorum

İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        berat-kourbelis
        ---baka----
        şunu yapmak bu kadar zor olmamalı bakasetas'ı gerçek mevkisinde izlemeyeli aylar oldu

İki Yunan da takımdan ayrılacak. Neden oynatalım? Mantıklı bir izahı var mı?
        Kaldı ki ikisinin de performansı kötü. Bu durumda siz de olsanız tercih etmezdiniz.
        Hoca da doğrusunu yapıyor. Ve oynatmıyor.

Yorum

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sezon takım iki tane hoca gördü. İkisi de Umut'u tercih etmedi. Etmiyor. Sizce bu bazı şeylerin göstergesi değil mi? İyi bir oyuncu olsa geldiği gibi formayı alırdı. İki hoca da kendisini vasat bulmuş olacak ki tercih etmiyorlar. Bazı tercihlere saygı duymak gerekir.
          Tamam eyvallah tercih etmiyorlar da biz bu adama tonla para verip neden aldık onu sorgulamamız lazım o zaman bu transferde ne döndü araştırmak lazım.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İki Yunan da takımdan ayrılacak. Neden oynatalım? Mantıklı bir izahı var mı?
            Kaldı ki ikisinin de performansı kötü. Bu durumda siz de olsanız tercih etmezdiniz.
            Hoca da doğrusunu yapıyor. Ve oynatmıyor.
            elde daha iyisi yok çünkü daha doğrusu takımda ortasaha yok gerçi umut güneş varmış o da oynayabilir

Yorum

Bu umut güneşe yapılan muamele ayıp artık…
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Ne baka ne ömür bu saatten sonra bırak kulübü şehrin yakınından bile geçmemesi lazım...Ama gel gör ki ömür yine 11 de saha da kafayı yersin... Kurtulamadık şu adamdan yazık günah...

Yorum

İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaçacak o yüzden berat tek başına orta sahada mahvolacak.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Ön dörtlü her türlü maçı çözecek hareketliliği sağlar da arkasında Berat-Ömür ne kadar tutabilir emin olamıyorum. Kourbelis ve Umut'un artık süre bulması gerekiyor ki eksik olduğunda ne vereceklerini bilelim. Mendy olsa Berat-Mendy ve bu ön dörtlü akardı.
                  ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşi bittiyse gerçekten gidecekse normalde ben ömürü izlemeye tahammül edemiyorum reis.
                    ömürü babası bile izlemiyordur...bela oldu başımıza

Yorum

• gidişata göre umut güneş'i ortaya alacak muhtemelen abdülkadir'de misyonunu tamamlamış bi oyuncu ben olsam onu keser enis'le 4-4-2 oynarım iki kule ile her topu indirirsin

Yorum

• Berat'ın tüm defolarinin tekrar ortaya çıkacağı bir maç olacaktır. Yine ağır çekim takılırsa delik deşik oluruz. Kayseri affetmez. Çok iyi kontraya çıkıyorlar.

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Berat - Ömür ikilisi öndeki 4lünün yükünü kaldıramaz bizim orta saha folloş olur gibi
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ön dörtlü her türlü maçı çözecek hareketliliği sağlar da arkasında Berat-Ömür ne kadar tutabilir emin olamıyorum. Kourbelis ve Umut'un artık süre bulması gerekiyor ki eksik olduğunda ne vereceklerini bilelim. Mendy olsa Berat-Mendy ve bu ön dörtlü akardı.
                            Mendy olsaydı beratı oynatmazdı mendy-ömür yapardı
                            Avcı hojaam şaşırtmaz.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşi bittiyse gerçekten gidecekse normalde ben ömürü izlemeye tahammül edemiyorum reis.
                              Mendy berat oynatırım bende ama o zamanda kısır oluyor takım.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Larsen mi sağ bek Allah sabır versin Cardoso’nun kanadı bide sanırım.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X