Hala maç başlığı açılmamış..Ben açayım dedim.İnşaallah iyi bir oyunla Kayserispor'u evine eli boş göndeririz.Bu arada taraftar bu sözde kardeş kulübün taraftarının 20..22 kupa yarıfinalinde yaptıklarını unutmamıştır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu karaktersizlerle geçen sene kaos döneminde boş statta maç oynadık 4-3 yenildik. maç çok kötü bir zamana denk geldi. bu seneye bakarsak dün akşam sivası yenseydik pazar günü saatte uygun en az 35 bin kişi olurdu maçta. şimdi yine maksimum 10 13 bin kişiye oynarız. bu adamlar bize karşı çok büyük şerefsizlik yaptı. kayserideki maçlarda da ayağa kalkmayan trabzonlu olsun diye bağırıyorlar. maça gelirsek puan kaybı çok yüksek ihtimal gözüküyor dönüşünde de antep deplasmanı var onları da lige çıktıklarından beri yenememişiz. ben ilk yarı bitene kadar en az 3 4 maçta daha puan kaybı bekliyorum. bomboş bir sezon oluyor.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 19:52.
Yorum
-
Zor maç rakibin iyi hocası var, değeri bilinmeyen adamlardan ve sir mucib avcı’nın getir götürünü yapan, zıgarasını almaya bi koşu markete gidip gelen çırağıydı kendisi. İlla ki sir mucib’den bir şeyler kapmıştır.
En korktuğum şey 1-0 geriye düşmek böyle bir şey olursa maç çok zora girer. İlk yarıda golü atıp tertemiz bir maç çıkarmalıyız.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor maç rakibin iyi hocası var, değeri bilinmeyen adamlardan ve sir mucib avcı’nın getir götürünü yapan, zıgarasını almaya bi koşu markete gidip gelen çırağıydı kendisi. İlla ki sir mucib’den bir şeyler kapmıştır.
En korktuğum şey 1-0 geriye düşmek böyle bir şey olursa maç çok zora girer. İlk yarıda golü atıp tertemiz bir maç çıkarmalıyız.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala maç başlığı açılmamış..Ben açayım dedim.İnşaallah iyi bir oyunla Kayserispor'u evine eli boş göndeririz.Bu arada taraftar bu sözde kardeş kulübün taraftarının 20..22 kupa yarıfinalinde yaptıklarını unutmamıştır
O tarihten sonra kardeşlik diye bir olay kalmadı.
Çakalım geçelim, 26-23 yaparak farkı açalım.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu takımlarına karşı 1-0 geriye düşmek kabusum benimde..1-0 öne geçince herifçioğulları geriyebyaslanıp öyle bir kapanıyorlar ki baskı kursa kontra yapıp 2-0'ı bulmaları işten bile olmuyor.O yüzden ilk 15-20 dakika amansız bir baskı kurup 1-0'ı biz bulmalıyız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibin iyi hocası varmış, formdalarmış falan beni ilgilendirmez. Trabzonspor, iki senedir transfer yasağı olan bir kulübü iç sahada yenecek. Yenemiyorsa da gerekli aksiyonu buna göre gösterecek.
Yorum
-
İnşaAllah bu maçı rahat kazanacağız.Kayserispor'un için kripto şikebahçeden mama almayı seven, emrah mıydı neydi öyle futbolculara dikkat edelim ve vardır öyle futbolcular şuanda yine Kayserispor içinde, fırıldak kurbanlık koç çok yüksek ihtimal yine mamalayacaktır ve Trabzonspor'a karşı yine ölümüne oynayacaklardır...
Bu maça çok çok iyi hazırlanmak gerek...
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaAllah bu maçı rahat kazanacağız.Kayserispor'un için kripto şikebahçeden mama almayı seven, emrah mıydı neydi öyle futbolculara dikkat edelim ve vardır öyle futbolcular şuanda yine Kayserispor içinde, fırıldak kurbanlık koç çok yüksek ihtimal yine mamalayacaktır ve Trabzonspor'a karşı yine ölümüne oynayacaklardır...
Bu maça çok çok iyi hazırlanmak gerek...
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah sivas ta oynuyor kayseri tam bir geçiş takımı umut güneş berat la orta sahayı kapatıp pepe trezege visca onuachu ile evimizde en az 2 atarız yeter ki yemeyelim
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon kendi sahamızda oynan maçta şikebahçeye yatıp yalama yapan sonra Trabzonspor'a bilenen ve thaim ile birlikte hainlik yapan bir tane hırs küpü mamalanmış dangalak vardı ya hatta maçın başında gol atmıştı.İşte öyle hainler yine olabilir bu yüzden bu maça iyi hazırlanmalıyız...
Trabzonspor'un en çok sevildiği ve tutulduğu şehir, her zaman gururla adını andığım memleketim Artvin'dir. Artvin'in en az %65'i Trabzonspor'u sever ve tutar. Diğer Anadolu şehirlerinin alayı TS düşmanıdır.
Bu yüzden çakıp geçelim.
BAM BAM BAM2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum