Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ömür yaşadığı ağir sakatlıklardan sonra, korkarak futbol oynuyor...bu o kadar belli oluyor ki, arkasında rakibin gölgesini gördüğünde ödü kopuyor.

Ömür yetenekli bir futbolcu ama o yetenegi yöntecek bir futbol zekasina ne yazık ki sahip değil.
    O zaman insan birşey yapar bu korkuya karşı. Bir tane adam yok mu profesyonel futbol kulübünde bu adama bir plan proje uygulayacak şöyle güçlen şunu yap bunu yap diyecek. Tamam eyvallah sakatlandı bir kaç kere tamam ama adamda hiç bir gelişme yok. Bare antremandan sonra hemen drift yapmaya gitme 1 saat uzun kal kaleye şut çek birşey yap ya.

Yorum

• uefa sarmaz bizi

para da yok o ligde

şampiyonlar ligi gerçekten çok önemli para olarak

ulan avr ya şu yönetim işi bilse teknik personelin kralını alırdı

çalışan personellerin hepsini değiştirirdi

hoca yapmaya çalışıyor bunu ufaktan ama yazık adama ahmet başkan gibi biriyle çalışıyor üzülmemek elde dğeil
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Son dedim ama şunu da eklemeden geçmeyim

Bizim takımın bu hali bu sezona has bir durum değil.

Geçen sezon ki Konyaspor maçından bu yana top oynamıyoruz
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün bir yere kadar doğru oynadık ve kazanabilirdik. Abdullah Avcı son 20 dk risk almadığı eleştirilebilir tabii ama bu anlamsız derece de oynanan sabırlı oyuna sabredebilirsek bu sevimsiz oyun sene sonunda bizi tekrar şampiyon yapabilir.

Geçen seneden beri hocayi en çok eleştirenlerden biriyim ama gün hocaya sahip çıkma günü. O yüzden hep beraber akıllı olalım ve hocaya sahip çıkalım.
          hocam zaten düşük tempolu pas oyununu bende eleştirmiyorum,avcı nın city taklidi bu oyun ile hedefe varabileceğini yada zirve yarışı içinde olacağımızı bende düşünüyorum

problem şu, bu oyunu doğru isimlerle oynamak varken saçma sapan tercihler yaptı son 3 maçta avcı, hatasını anlayıp ikinci yarılarda doğru tercihleri yapsada kurtaramadı,bu maçta ise avcı form olarak dibi gördü bence,hatasını anlayıp doğruyu bulamadı bu kez ve maçın ikinci yarısıda çöpe döndü

avcı risk aldı ama bu riski yanlış oyuncularla aldı

avcı nında formsuz dönemleri olabilir tabi, umarım bu çift 6 nolu sistemden bir an evvel uzaklaşır
          TEKKEBALL

Yorum

• Velhasıl gol yememe işi tuttu, atamadık elendik. Ama bu gol yememe işi gruplarda iş yapar. gs geçen sezon gol yemeyerek lider çıktı. Bize net bitirici lazım yine de.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olmadı be.
              Bir daha da göremem herhalde
              Kırıp dökmeden herkes kendine bakacak çeki düzen verecek
              Djanini o golü atsa çok farklı olurdu buralar her şey
              Neyse şurdan devam
              Şampiyonlar ligi ayarında bir grup çekeriz şaşmaz.

Bu listede bizim ilk 3 pota içerisinde yenebileceğimiz takımlar:

Ferençvaros
              Union
              Freiburg

Union ve Freiburgta bugünki Kopenhagtan kötü oynamaz.

Yorum

• Böyle elenmek başarısızlık mıdır? Bence evet.

Bu başarısızlıkta -taraftar haric- herkesin payi var.

Futbolcularin, hocanın ve yönetimin.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keşke 10 yıllık bir planımız olsa sabretsek ama ben 29 yaşındayım çalınan sezon hariç 1 şampiyonluk gördüm. Avrupa desen aklıma sadece Celustka’nın gol attığı İnter maçı geliyor.

Bizim ülkemiz ne yönetim nede teknik direktör açısından plansızlığa mahkum olmuş. Sadece ani vuruşlar yapıp anlık başarılar elde edilir bizim ülkemizde.

Mesela geçen sene Bakayı Hamsiki almasak istediğimiz kadar plan yapalım şampiyon olamazdık. Türkiyede başarının anahtarı futbolu kendiliğinden oynayacak kaliteli 4-5 adamı alıp gerisine onlara ayak uydurtmak. Örnek ünal aysalın galatasarayı. Aldı ligi domine efen oyuncuları koydu üstüne 2-3 star drogba sneijder vesayre başarı geldi. Eskiden belki daha mümkündü prensip sahibi olmak ama artık avrupa ile aramıza 10 kat seviye girdi yakında şampiyonlar ligine hiç bir takımımız gidemeyecek hatta avrupa ligine bile 1 takım göndereceğiz. Çok iyi bir sezonun ardından şu takıma 2-3 drogba sneijder seviyesinfe adam alıp avrupaya ayak uydurmak yerine lige bile yetersiz adamları aldık kendi seviyemizi düşürdük. Hamsik aylardır sakat alternatif yok, Koita ortalıkta yok Corneliusa alternatif başka oyun düzenini sağlayacak hızlı forvet yok. Anlayacağın abi geçen sene bir şampiyonluk gördüm eyvallahta galiba daha fazlası çıkmaz bu camiadan.
                  Valla işin açıkcası ben bu hilebaz ligde şampiyon olacağımızada inanmıyordum
                  Kendimi bildim bileli avrupada varolma hastasıyım. Perşembe akşamları farklı kültür takımlarıyla maç yapmak bana inanılmaz haz veriyor. Futbolun sadece futbol olmadığını anlatıyor o maçlar. 2013 ile 2014 avrupa ligi grup aşamaları kolay geçsede elemelerde Napoli ve Juventusla karşılaşmak olağan üstü haz verdi bize. Avni akerdeki napoli rövanş maçına onca sakat oyuncumuz olmasına ve yedekte nerdeyse tek adam olmamasına rağmen yerde 1 metre kar var, ist sabiha gökçenden 3 saat rötarlı uçak bekleyip maça gitmiştik. Eleyeceğimizden değil he, bu arenada bu denli rakiplerle takımımızı bir arada görmek her anlamda güzel duygu. Aynı zamanlar ligde sürünüyorduk ama kimsenin sikinde değildi çünki avrupadaydık. O iki güzel seneden sonra şayet plan proğramlı olup üzerine koyarak belki de içinde bulunduğumuz senelerde avrupa finali oynayacaktık. Gerçi ulan biz kiiiim planlama kim

Yorum

• Böyle futbol oynamak için milyonlarca euro harcamaya gerek yok, benim için gecenin özeti bu.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olmadı be.
                      Bir daha da göremem herhalde
                      Kırıp dökmeden herkes kendine bakacak çeki düzen verecek
                      Djanini o golü atsa çok farklı olurdu buralar her şey
                      Neyse şurdan devam
                      Şampiyonlar ligi ayarında bir grup çekeriz şaşmaz.

Kızılyıldız
                      Malmö
                      Sheriff/Ferenc
                      Trabzonspor

gibi bir kura çeksek yanlışlıkla
                      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 01:57.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hâla şunu savunan yanında adam yok diyen adamlar var abi. Aklım almıyor. Bir 10 numara ne zaman verimsiz olur? Arkasında defansif adam yoktur geriye koşturur alan kapatmaya çalışır top almaya gelir eyvallah. Adamın arkasında iki def orta saha var ayağına top geliyor. Adam bir çalım atmıyor, bir kilit pas atmıyor, bir faul yaptırıp serbest vuruş alamıyor + top kaptırıyor rakibe pozisyon oluyor, top kaptırıyor geri koşup adamı yakalamıyor, hâla topa yeni başlamış adam gibi ayağından topu açıyor ve bazı arkadaşlar hâla bu adamı savunuyor. Aklım almıyor futboldan soğudum.
                        Halbu ki Trabzonda şuan tonla zengin arap var. Bir arap hazır tatil sezonu biterken tarifeli uçakla katar'a, birleşik arap ülkesine şunu alıp başımızdan gitsede kurtarsak. Begenilmeyen Berat bile araplara gitti, demek ki bu abdüşü araplar bile kendine layık görmüyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla işin açıkcası ben bu hilebaz ligde şampiyon olacağımızada inanmıyordum
                          Kendimi bildim bileli avrupada varolma hastasıyım. Perşembe akşamları farklı kültür takımlarıyla maç yapmak bana inanılmaz haz veriyor. Futbolun sadece futbol olmadığını anlatıyor o maçlar. 2013 ile 2014 avrupa ligi grup aşamaları kolay geçsede elemelerde Napoli ve Juventusla karşılaşmak olağan üstü haz verdi bize. Avni akerdeki napoli rövanş maçına onca sakat oyuncumuz olmasına ve yedekte nerdeyse tek adam olmamasına rağmen yerde 1 metre kar var, ist sabiha gökçenden 3 saat rötarlı uçak bekleyip maça gitmiştik. Eleyeceğimizden değil he, bu arenada bu denli rakiplerle takımımızı bir arada görmek her anlamda güzel duygu. Aynı zamanlar ligde sürünüyorduk ama kimsenin sikinde değildi çünki avrupadaydık. O iki güzel seneden sonra şayet plan proğramlı olup üzerine koyarak belki de içinde bulunduğumuz senelerde avrupa finali oynayacaktık. Gerçi ulan biz kiiiim planlama kim
                          Geçen sene nasıl oldu da şampiyon olduk hâla anlamıyorum zaten. İstanbul büyütülmüşleri havlu attı vesayre ama biz başakşehire bile geçilmiş takımız. Ligin ilk yarısı galiba bizi kimse ciddiye almadı farkı iyice açtık sonra ikinci yarı arayı kapatamadılar. Tff kendini suçluyordur büyük ihtimal geçen sezonu yanlış planladıkları için.

Yorum

• kondisyoner,personel,masçr ne varsa yollıcan abi önce sğalık personeli dahil

ilk bunları temizleyeceksin. düzgün ppersonel alacaksın.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halbu ki Trabzonda şuan tonla zengin arap var. Bir arap hazır tatil sezonu biterken tarifeli uçakla katar'a, birleşik arap ülkesine şunu alıp başımızdan gitsede kurtarsak. Begenilmeyen Berat bile araplara gitti, demek ki bu abdüşü araplar bile kendine layık görmüyor
                              Hakkaten Berat bile gitti Ömür gidemiyor. Berat gitmese bugün Kouassi ile birlikte kurtarıcı olarak girerdi. Yazık oldu çok büyük bir cevheri kaybettik.

Yorum

• Ayağı iyi Bartrayı aldırdı defanstan oyun kurmak için
                                ve bu akşam Densvili tercih etti muhtemelen yine ayağı daha iyi, çıkışları daha iyi yaparız düşüncesiyle
                                e o zaman Dorukhan neden bu iki stoperin arasına bu kadar girdi anlamadım. Şunca orta yapıldı ki Avcının oyun anlayışına ters, çaresizlikten yapılan ortalar, kuleleri dikmiş bir rakibin en çok seveceği iş, bu ortalarda ceza sahasına girip pozisyon, skor çıkarma potansiyeli olan Dorukhandan böylece hiç faydalanamadık.

İkincisi de top stoperlerde ilerideki beş adam rakiplerin kucağında öylece hareketsiz bekliyor defalarca yaşandı. iki metre yana ileri çıkan yok. topu herkes ayağına bekliyor. topu arkadaşına atan tekrar almak için boşa çıkmıyor. futbolun en temel işi bu değil mi. bunu yapmıyoruz. bu sezon birkaç kez yaptık hepsi de pozisyon oldu zaten

Kadro tercihinde hocaya ne denebilir. 5 maçta burda yazılan eldeki tüm isimler denendi
                                Takımın sağ ve sol açığı yok.
                                Alternatif forveti yok
                                Rakip sakat kalecisi yerine gidip hemen kaleci çekti ve belki de turda en büyük pay sahiplerinden biri oldu.

Yazık oldu üzücü oldu hayal kırıklığı oldu ama hemen toparlanmak lazım
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Yükleniyor...
                                X