Şenol güneş efendi şu forumda kaç hesabı yönetiyorsun bilmiyorum ama Avcı gitse dahi sen bu takımın değil kapısından içeri stadına taraftar olarak bile giremeyeceksin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
şenol hocanin kadrosunda bir ceyhun gürselan vardi
maçin sonunda oyuna alirdi hem şut çeker hemde dönen toplari alir orta sahada direnci artirirdi çok iyi kullandi şenol hoca
bacasetas ve siopis ikisi gözümde ceyhun gürselam
baca şuttan başka orta sahada bir kabiliyeti yok siopisin de press ten başka bir becerisi oyuna katkisi yok
Yorum
-
İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca takımı beğenmiş o zaman bize laf etmek düşmez
haftasonu gs ye de yenil gör ondan sonra futbolumuzu beğenmeyi
başladı sabır hoşgörü laflarına..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSut atan oyuncun yok, calim atabilen oyuncun yok, driplling yapan oyuncun yok, sapkadan tavsan cikaracak oyuncun tek Dyannyi var, oda formsus. Taktik desen yok. Bugün hoca bize neyi sehretti. Peki taktigin yoksa, insan en azidan pres yapar, rakibi hataya sorlar.
Yorum
-
İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny, Cornelius, Badhyle kacirdik 60lara geldik eyvallah.
Son yarim saat vites artirmaliydik. En azindan son 15-20 dk. Cok daha hareketli olmali ve hucumda hic bisey yapamiyorsak kaos yaratmaliydik. Hucumcular cok onde kaldi ve iki hat olarak kirildik. Trailer olarak ceza sahasina kosular, hizli ikiye birler girmeliydik. Kouassi nin o kalabalikta bisey yapamayacagi belliydi. Trezeguet Siopis yerine girmeli merkeze Omur gecmeliydi hizla top tasimak icin merkezde.
Ust duzey bi hucumcumuz da olmayinca yeterince uretemedik son bolumde.
Yorum
-
İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol güneş efendi şu forumda kaç hesabı yönetiyorsun bilmiyorum ama Avcı gitse dahi sen bu takımın değil kapısından içeri stadına taraftar olarak bile giremeyeceksin.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kopenhagı bugün Ankaragücü bile elerdi. Adana demir üçlerdi.
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı ben şampiyon yaptım dedi..
WAKAME yi ondan istemedi,
Oysa bu takımı Wakame ve Hamsik şampiyon yaptı, Ama o başarıyı kendi başarısı olarak anlatmaya devam etmek için, Wakamesiz bir kadroyla kendi gücünü test etmek istedi ve hala da ediyor, Ondan diyor ben oyunu beğendim diye.
Yorum
-
Abdullah Avcı: "Oyun, istek ve arzu olarak memnunum. Kolay seviyeler değil. Önemli işler yaptılar oyuncularım. Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok enerji sarf ettiler. Toparlamamız kolay olmayacak."
ya takımda enerji hırs istek arzu vs. falan gören var mı takımda topu alanın geriye oynamasından başka?
çık açık açık de elimde oyuncu yok de
siopisi oyun kurucu yapıyorum djaniny kanat yapıyorum messi abduşu takımın beyni yapıyorum de..
Yorum
-
İyi tarafından düşünüyorum
İYİ Kİ ELENDİK
Şampiyonlar liginde biz her maçta en az 5 gol yerdik. Münih gibi veya İngiliz takımları 10 tane atarlarsaydı da şaşırmazdım. Bu kadro ile madara olacağımıza kendi ligimizde , Anadolu takımlarını yenerek yukarda tutunuruz
iddalı konuşuyorum
BİZİM TAKIMIN KENDİ LİGİMİZDE DERBİ KAZANMASI BİLE MÜMKÜN DEĞİLDİR.
BU HAFTA SONU İLK ÖRNEĞİNİ DE GÖRECEĞİZYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHunter hocamın 6 avrupa maçında bir galibiyet alamadık. Teşekkürler sabırlı oyun
Yorum
Yorum