Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada yazmıştım ikinci maç daha zor olacak. Bu lanet takıma 2. maçta beraberliğin yetmeyeceği bir skor alarak rövanşa çıkmalıydık. Olmadı sağlık olsun. Hemen bu maçi unutup önümüze bakmamız lazım. Kızmanın bağırmanın takıma faydasi yok.
    ben yönetime de hocayada çok inaniyor ve güveniyorum
    Yönetim hoca kombinasyonu hala ve daha uzun süre olabileceğinin en iyisi ama eksikler olduğu kadar hatalar da var. Nwakaeme yazmak istemezdim ama onun çözdüğü üretkenlik sorununa alternatif üretemedik. Daha tempolu, daha direk oyuna ihtiyacımız var Trezequet'li oyunda ama öyle de oynamıyoruz. Nwakame - Trzequet sürecini ben böyle okumuştum. Kanat beklerini geçen seneye göre daha fazla çıkarıyoruz, 3 lü savunma göbeği oynayabiliyoruz çünkü, ama bu bizim ilk planımız olmalı mı tartıişılır. Dahası bunun dışında bir planımız olup olmadığı da tartışılır. Takım gelişiyor mu, yoksa yerinde mi sayıyor bunu ligde göreceğiz ne yazık ki, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme ihtimalimiz varken bunu başaramadığımız denklemde, ilerleyen süreç hem yönetim hem de hoca açısından çok önemli bir kırılma noktası olacak.

Yorum

• turu hak etmedik bu arada

korkak ilk 11 ler ile çıktığımız için

180 dakika nın sadece 30 dakikasında iyi oynadık, orda da orta saha bakasetas ömür bardi idi
      TEKKEBALL

Yorum

• Avcının performans maksimumu martda bitti. Bundan sonrası malum

Yorum

• Djanini bugün sol acik oynadiysa bu yönetimin ayibidir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bu forvetlerle ne yaparsan yap bos. Biri 5. dakika bencilce golu kacirir, digeri ikinci yari kale agzinda kacirir.
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O ortalar neydi öyle? Koskoca takım bir tane iyi orta yapamaz mı?
              300 orta hepsi rakibe. Böyle bisey tek TS yapar

Yorum

• Allahım bizi Abdülkadir Ömür denen para yiyiciden tez zamanda kurtar Yarabbim.
                McLas was Here

Yorum

• Bu takımda şligini isteyen 2-3 adam vardı, gerisi yalandan çıkmış sahaya

Yorum

• O gitsin bu gitsin meselesi değil.

o beğenilmeyen perezin yerine larsen puschasın yerine eren ahmetcanın edgarın yerine bartra koşmayan wakanın yerine trezeget beratın yerine bardhi geldi de ne oldu ?

Bu takım geçen senede bu uyuşuk rezil oyunu oynadı ama nwakame atınca ugurcan tutunca hep göz ardı edildi.

Hoca diyor ki hamsik olmadan biz buyuz. Ee abdullah efendi o kadar transfer yaptırdın dünyada hamsik ayarında tek bir adam yok muydu ?

Sen hocasın ya bu adamın geçen senenin yarısını oyamadığını bu senede kaldıramayacağını bilmiyor muydun ?

Her maç sonu sürekli formasyondu bilmem neydi diyorsun ya bu takım istanbul, hatay, antalya ve kopenhag maçlarında tam olarak ne formasyonu ne taktiğiyle oynadı ?

Yorum

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ey gidi nwakaeme bugün kesin 1 gol 1 asisti vardı

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Yok 5 golu vardı !!

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Faturası ağır oldu 20m€ gitti ama heralde herkes anladı.
                        20 değil 10 milyon. Züğürt tesellisi en azından
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Takım elinden geleni yaptı fakat gücümüz bu kadar. Ortalığı yangın yerine çevşrmenin anlamı yok. Futbol bu. Rakibimiz bu ligde yıllardır oynuyor.

Yorum

• bu ne rezil bir futbol ya. ulan yan pasın bile bir adabı var. stoper dediğin rakibi üstüne çeker, az da sert atar ki topu oyun hızlı aksın.
                            top denswill'den bartra'ya gidene kadar mevsim değişiyor ag yerinde.
                            yasaklamış herif hızlı oynamayı resmen ya.
                            lanet olsun ya..

Yorum

• Ey gidi nwakaeme ey gidi beyin reis. Özleniyorsun...

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şimdi git Ağaoğlu yıldız transferini yap Hatayspora karşı kullanırsın. Bu arada Hamsik iyileşirse iyi olur İstanbulspora karşı ona ihtiyacımız var. Allah razı olsun hepinizden hakkınızı nasıl öderiz. Ömür Messi mükemmelsin. Alıp vermeler dikini oynayıp rakibe çalımlar helal olsun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X